- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.061
askitooom nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnerdesin ayyyyyhhhhhhhhhhhhh
tamam abla merak etme yavas yavas yapiyorumsen nasilsin ablam is guc nasil gidiyo
askitom eylulun kaci gidiyosun elazigaAzim burdayım tülaya bağlama hemen geldim
ohhh ne guzel valla ben de istiyorum dip kose temizlik:26::26:evi b.k goturuyo ablaİyi cok şükür canım yaa işler güçler koşturuyorum gecen temizlikçi gelmişti büyük bir temizlik yaptık her yer dip köse silindi camlar silindi tüller ......
su an da calisan hanimlar benden hamaratdir herhaldeofffffff offfffffff çalışan biri olarak yap yap bitmiyo bugün sil süpür ertesi gün yine aynı :S ne bulaşık bitiyo ne çamaşır ne de ütü :S
abla fenayim ya midem agzimda dolaniyorumAzerinn nasılsın canım kaç gündür yoksun merak ettim bir yaramazlık yoktur inşallah....
askitom eylulun kaci gidiyosun elaziga
ohhh ne guzel valla ben de istiyorum dip kose temizlik:26::26:evi b.k goturuyo abla
su an da calisan hanimlar benden hamaratdir herhalde
abla fenayim ya midem agzimda dolaniyorumkusamiyorum ama midem acaip bulaniyo dun annem geldi yemek yapti ortaligi topladi doktora gidip gelelim hayirli haberlerle insallah annemlere gidicem 1 haftalik falan kalmaya
Azim nerdesin ya özledim seni
Biz eylülün 1 inde gitcez canım elazığa az kaldı yani benimki gün sayıyo
ana ogul buyuk gunu bekliyolar yani
ne kadar kalicaksiniz peki
biz gecen koye gittigimizde kucuk bi olay yasandi herufe dedim goruyomusun o yuzden fazla kalmiyorum ben burda dedimo da dogru soyluyomushsun bundan sonra seni yalniz birakmam buraya dedi ailsine karsi da kirildi tabi karsimda mahcup oldu ben yine giderim de benim dogru oldugumu anlamasi yetti bana
bu arada midem cok fena askitom kendimi de evi de fena saldim
1 ay cokmus yeaSorma azim walla kaynanam her gün arıyo bu kadar gün kaldı şu kadar gün kaldı diye oglum burnumda tütüyo falan :))))
1 ay kalıcaz doyarlar heralde birbirlerine
Azim boşver ya düşünme evi , rahat değilsindir biliyorum ama bebiş herşeyden önemli bulantılarında varmış allah yardımcın olsun doktora gittinmi peki tekrardan
1 ay cokmus yeatabi onlar icin kesin azdir
simdi kalktim topladim evi gormen lazim bomba atilmis gibi ev
midem fena askitom kussam iyi de kusamiyorum da
kizceler merhaba nasilsiniz
2 saat once geldim doktordan bebegimin kalp atisini duydukher sey normalmis haftasina uygunmus nasil sevindim anlatamam
bu aralar hic eve bakamiyorumigrenc bi haldebulantilarim da var zaten aksama annemlere gidiyoruz kalmak icin
2 saat once geldim doktordan bebegimin kalp atisini duydukher sey normalmis haftasina uygunmus nasil sevindim anlatamam
bu aralar hic eve bakamiyorumigrenc bi haldebulantilarim da var zaten aksama annemlere gidiyoruz kalmak icin
azerincim çok sevindim allah nazarlardan saklasınbulantı zordur bilirim çektim giderek azaldı benim artık geçmiş bayramını kutlarım iyi tatiller ve eğlenceler
Ay canimncok sevindim gozun aydin..ben 2013 mart annelerine yaziyordum.sen 2014 mart annelerine yaziyorsin Rabbim kucagina alicagin gunleri gostrrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?