En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Ellerine sağlık canım ben bi türlü 3 saatte derin temizliği yapamadım 6 saatte bitiyo benimki biraz ayrıntılara giriyorum sanırım
Bimin mikrofiber bezlerinden bende çok memnunum mutfakda bile kullanıyorum sen yinede fazla yorma kendinide bebişinide yavaş yavaş yap işlerini

havlu gibi olanlar mı ? hangisi o bimin bezleri cam için kullandığınız :26:

valla yoruldum ne yalan diyim ama mecburdum çok kötüydü ev kaç zamandır iyi oldu içleri kaldı inşallah onları da yaparım
azerine diyim de bi de içlerin düzeni için bir plan yapsın
ben azerinin dediklerinin bazısını yapmıştım dün yatmadan buna rağmen 4 saat demek azcı derin yapsam ben bugün bitirmem

Ewet cnm havlu gibi olanlar renkli oluyo ben yer silmekte özellikle kullanıyorum kılı tüyü topluyo ama cam için diyosan deri gibi olan bezler var oda güzel cam için hiç tüy bırakmıyo

Ewet cnm havlu gibi olanlar renkli oluyo ben yer silmekte özellikle kullanıyorum kılı tüyü topluyo ama cam için diyosan deri gibi olan bezler var oda güzel cam için hiç tüy bırakmıyo

Havlulardan bende kullanıyorum da birde yeşil renk bez vardı daha önce almıştım ayna cam gibi şeyleri silmek için pek memnun kalmamıştım bunlardan başka bezde görmedim bakayım bir cam için olanına o bez sarı renk falan mı ?:44:

mr.green diye yazıyor içinde 2 tane var sarı lacivert var iinde %100 mikrofiber yazıyor deri gibi değil daha yumuşak havlu gibi değil ince bişey 2.90 mı neydi

bayanlar ; özellikle ev işlerinde tecrübeli bayanlar :)

benim bir kazağım var pamuk ipliği gibi bir örme dokuya sahip önünde kocaman bir baskısı var. fakat ben bu kazagı ne zaman yıkayıp tertemız yapsam bir süre sonra onunde sarı lekeler olusuyor. sandık lekesi diye tabir edilen leke sanıyorum ama degil. önündeki baskısının boyası sararma yaptırıyor. kazagın arkasında birşey yok sararma hep baskının etrafında oluyor

ya benim bu kazağa ne yapmam lazım. bilen var mı? dün yine yıkadım hatta sararmalar cıkmadıgı ıcın parmagıma camasırsuyu degdırıp kazaga degdırdım daha cok kızardı leke, sonra makıneye atıp yıkadım sararmalar bir nebze geçmiş ama yine de tam geçmemiş ve biliyorum ki şimdi ben bunu 1-2 kere giyip dolaba koysam bir daha giymek istediğimde yine muhtelif yerleri sapsarı olacak

ne yapmam gerektiğini bilen varsa söyleyebilir m,?

Biz teras kismini komple actirip (evi çevreliyo) ustunude komple bir catiyla kapattik.yani bi ikinci katin catisi var birde terasi komple örten bir cati var.ikisinin arasinada mantolamada kullanilan malzemeler kullandik.yani kisin cok sicak yazinda cok serin oluyo.
Ben seviyorum evimide cok fazla cicegim agaclarim falan var.abarttik baya bi..yazin onlar cok kirletiyo.kuslarda topraklarini dagitinca vay halime.sabah yikiyorum sonrasindada 2-3 kez supurup aksamlarida sadece ön kismi siliyorum.yazin isim daha cok anliycaginiz..kışın kendimi hanım ilan ediyorum.hele bu kış üst katta yaşamayı başarabilirsek iki oda zaten...cocuguda krese gonderiyorum full tatil bana

Aman ne guldum sabah sabah..bizimki almis eline hortumu terasi temizliyo,yan komsumun esi elektrik supurgesiyle evi supurmus belli balkonu supuruyo,bi supurge seside bizim apartmandan geliyo.su an apartmanda sadece iki aileyiz(biri hacda digeri kizini evlendirdi ankarada) ve o ikinci ailedeki bayan acil hemsiresi haftasonlari genelde calisiyo..tam olarak esgali belli degil ama buyuk olasilikla adam supuruyo evi..mahallenin adamlari harekat baslatmis galiba,temizlik harekati

merhaba kızlar :)
ufaktan yazayım dedim yaptıklarımı....
öğlen arası koşa koşa eve gittim, biraz bişeyler atıştırıp yatakları topladım, pijamaları katladım yerleştirdim.
sonra mutfağa girdim, dün aldığım ıspanakları yıkadım doğradım. soğanımı kavurdum.
mutfağın kilimini süpürdüm, mutfağı sildim
sütümü içip çıktım.
5 de eve gidincede yemeği yapar yer mutfağı toplarım. sonra çaya arkadaşa gidicez.
haftasonu ben mutfağı elden geçirdim (buzdolabının içi kaldı )
eşim de evi süpürdü.ev şimdilik temiz, yarına allah kerim :)))

kolay gelsin darkçımm

ben de dün yaptıklarımı yazayım evi süpürdüm sildim tuvalet banyoyu yıkadım çamaşır yıkamıştım serdim serdiklerimi topladım katladım balkonu süpürdüm yemek yaptım
bugün iş yapmadım yorgun hissettim kendimi

merhaba hanımlar öncelikle benim gibi surekli evde olan hanımları bulmak cok guzel bende tum gün evdeyim ve surekli yemek ev işi temizlik toz alma ve cogaltabilecegimiz ev işleri yapıyorum gercektende temizlik bazen cekilmez hal alıyor cogu zaman ama yapmadanda olmuyor kesinlikle bunu hastalık derecesinde yasamamak gerekir kesinlikle bende dengede tutuyorum ne az nede cok yaptıklarımı bende paylasacagım artık iyi gunler hanımlarr

Merhaba bende çalışan bir bayanım
Yeni evliyim, genelde evimi cuma akşamı yada cumartesi akşamı temizlerim
Eşim sadece pazarları izinli birlikte zaman geçirmek için pazarları hiç birşeye elimi sürmem.
Ince bir temizlik yapmak istiyorum ama çok üşeniyorum.Ve evim çok toz oluyor.
Dün akşam sadece kışlık ayakkabıları çıkartıp yazlıkları kaldırdım.
Ve bir çeşit yemek yapabildim:)
Çokmu yavaşım ne...

bende yeni evliyim canım sendemi calısmıyorsun ev hanımısın ?

günaydın hanımlarr

bugün 08:10 da kalktım oğlumu okula yolladım,küçük oğluma kahvaltı yaptırdım...

yatak odalarını topladım havalandırdm, salonu topladım havalandrdm bugün süpürme silme işi yok dün yapmıştım bugün izin verdim kendime

mutfağı topladım yerlerini sildim,akşam için biber dolması doldurdum pişecek,

banyo wc yıkandı,kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim...bugünlük benden bu kadar

ben geldim ki koca gobuslu ev hanimi geldi haniiiiiiim
nasilsiniz ekmek kadayiflarim
yeni gelen arkadaslar da hosgelmisler
keyfim gicir evimi gecen miss gibi yapip yine annemlere geldim
neler yaptim
  • bulasiklari yikadim
  • mutfak dolabimi icli disli sildim
  • buzdolabimi sildim duzenledim
  • sebzeligimi sildim duzenledim
  • ocagimi ovdum tertemiz
  • copleri topladim cop kovalarini yikadim
  • beyaz esyalarimi sildim
  • toplanip kalan temizlerimi katlayip yerlerine koydum
  • kirlileri makinaya attim 3 makina camasir yikadim astim
  • balkonlari yikadim
  • kapinin onunu sildim
  • dis kapiyi sildim
  • supurge actim
  • yerleri sildim
  • tozlari aldim
  • ayakkabiligi duzenledim yazliklari kaldirdim
  • tuvaleti banyoyu temizledim ovdum camasir suyu doktum yerleri sildim
  • aynayi sildim lazimligi yikadim havluyu degistim
anneannemde balkonda kizimin dosegini soktu
yununu cirpti astarini falan yikadim tekrar doldurup diktik bi guzel yatagina yerlestirip kapiyi kapatip ciktik

dun de annemin mutfak dolaplarini icli disli sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…