- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.261
veeeeeeeeee bitti azerincim ellerin det görmesin senin sayende çok güzel bir temizlik oldu
tabi 3 saatte değil 4 satte bitti ama bitti
kızlar bimin cam bezini tavsiye ederim ama deri gibi olan değil daha yumuşak bir bez aynayı sildim ıslak olarak kurutmadım bir baktım kurudu ne leke ne iz süper valla
Ellerine sağlık canım ben bi türlü 3 saatte derin temizliği yapamadım 6 saatte bitiyo benimki biraz ayrıntılara giriyorum sanırım
Bimin mikrofiber bezlerinden bende çok memnunum mutfakda bile kullanıyorum sen yinede fazla yorma kendinide bebişinide yavaş yavaş yap işlerini
havlu gibi olanlar mı ? hangisi o bimin bezleri cam için kullandığınız :26:
havlu gibi olanlar mı ? hangisi o bimin bezleri cam için kullandığınız :26:
mr.green diye yazıyor içinde 2 tane var sarı lacivert var iinde %100 mikrofiber yazıyor deri gibi değil daha yumuşak havlu gibi değil ince bişey 2.90 mı neydi
Kısın üst kat cok soğuk olmuyormu canım benım de ev dublex kışın hiç kullanmıyorum üst katı soğuk oluyor dıye gerçi yazında cok sıcak oluyor şimdiki aklım olsa hiç almazdım dublex ev hem temizliği de cok zor
merhaba kızlar :)
ufaktan yazayım dedim yaptıklarımı....
öğlen arası koşa koşa eve gittim, biraz bişeyler atıştırıp yatakları topladım, pijamaları katladım yerleştirdim.
sonra mutfağa girdim, dün aldığım ıspanakları yıkadım doğradım. soğanımı kavurdum.
mutfağın kilimini süpürdüm, mutfağı sildim
sütümü içip çıktım.
5 de eve gidincede yemeği yapar yer mutfağı toplarım. sonra çaya arkadaşa gidicez.
haftasonu ben mutfağı elden geçirdim (buzdolabının içi kaldı )
eşim de evi süpürdü.ev şimdilik temiz, yarına allah kerim :)))
Merhaba bende çalışan bir bayanım
Yeni evliyim, genelde evimi cuma akşamı yada cumartesi akşamı temizlerim
Eşim sadece pazarları izinli birlikte zaman geçirmek için pazarları hiç birşeye elimi sürmem.
Ince bir temizlik yapmak istiyorum ama çok üşeniyorum.Ve evim çok toz oluyor.
Dün akşam sadece kışlık ayakkabıları çıkartıp yazlıkları kaldırdım.
Ve bir çeşit yemek yapabildim:)
Çokmu yavaşım ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?