En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
azerincim yarım yamalak iş yapıp duruyorum yaaa biir toparlanamadım sen de hep girsen azcık gaz versen yaaaaaa

bugün bulantı ve baş dönmesi var bende fecii
lovelim hosgeldinben de nasil istiyorum girip guzel guzel sizle temizlikten konusmayi ama telden girince hic yazmak gecmiyo icimden pcde kocaman gorunce sayfayi boyle opesim geliyo sayfayinapiyim ya babamdan laptopu aliyim mi vermez ki napcekse bu yastan sonra laptopu
senin de mide bulantilarin devam ediyor mu bu arada:26:
tesekkur ederim selinimsenin bidik napiyo
insallah o eski gunlerime donerim yarin gidip evimi temizlicem
canim oncelikle hosgeldin
burda ne umutsuz vakalar gorduk biz azmedince her sey duzeliyor
boyle bakmicaksin iste hayata
ona bakarsan evlenmeyelim zaten bir gun olup gidicez dimi
cocuk dogurmyalim evlenip gidecekler
her gun ise gitmeyelim aten aksam donucez
boyle dusunursek put gibi oturmamiz lazim
29 yaşındayım azerincimm bekarım

salonumu da sildim, perdeleri attım makinaya yıkanıyolar
valla ben bekar olup hamarat olanlara hayranim ben bekar olsam boyle olurmuydum acaba
ha bu arada ben de 23 yasindayim evliyim bi kizim var
lovelim zaten basim donuyo sen yaptin bu isleri sandim
bu kadar temizlik mi olur..ben mi yanlış görüyorum..
evet hepimiz yanlis gormusuz canim
Bu kadar temiz evde yaşanmaz
Benim evimde haftada 1 kere temizlik olur, mutfakla hergün uğraşırım o kadar. Mikroplar sandığımız kadar kötü değildir
dimibenim mikrop deyince aklima domestosun reklamindaki mikroplar geliyo
çok başarılı buldum tebrik ederim
tesekkur ederim canim
beterin beteri var canim benim heruf senin heruf gibi ayni ustune ustelik soylesen de yapmayan tv karsisinda zaman geciren cinsten
oyyyy askitooooooom nerdesiiiiiiin
dondun demek naptiniz elazigda bebek isi tamam mikaynana napiyo
masallah abla ellerine sagliksu anda topigin en hamarat hatunusun
ablam sen benim listelere baktin mi:26nlar bayram temizligine de gider bence gitmez mi:26:

Azim çok özledim seni nasılsın hamişlik nasıl geçiyo
Hafta sonu döndük elazıgdan kaynanamda iyi çok şükür bi aydan sonra ayrılmak zor oldu agladık hepimiz bayağı
Geldiğimden beri evi temizliyorum zaten 3koca valizin yıkanması ütülenmesi ayrı dert evi hiç söylemiyorm her yer toz içindeydi camlar balkon falan çok şükür hepsini hallaettim
Haftaya bayram temizliğine başlayıp kşlıkları çıkarıcam havalar soğumaya basladı brda sende temizlik durumları nasıl

durum bildirimi:)

-bugün sadece çamaşır yıkıycam kendimi makinaya çamaşır servii etmeye adadım:))
-kaşlarımı alcam
-küvveti doldurup oğluşla köpük keyfi yapcam
bugün kendimi prenses ilan ediorum:)))) yemekde var oh değmeyin keyfime:))))
yarın külkediliğine defam:))))))

bulantılar ara ara devam ediyor baş dönmelerimde var ayrıca azerincim
bugün 2 makine çamaşır yıkadım ortalığı topladım pek iş yapmadım yarından itibaren yine devaöm azerincim evin ortasında kocaman bir paket vardı oğlana araba yatak aldık kırık çıktı o çıkmadan evi süpürsem kar etmezdi şidi gitti artık evimi siler süpürürmmmmm

l
valla ben bekar olup hamarat olanlara hayranim ben bekar olsam boyle olurmuydum acaba
ha bu arada ben de 23 yasindayim evliyim bi kizim var

ben de hiç hamarat sayılmam misal bugün işten geldikten sonra sadece mutfağı biraz toparlayıp yemek yapabildim

sonra yamulmuşum. şimdi uyandım daha, bakalım hamarat olucas inşallah

Temizlik imandan gelir... dizlerim sırtım ayak parmaklarım dahil üzerinden tır geçmiş gibi ezik ezik ağrıyoooooo ama temzlik imandan gelir imanımı ve temizliği seviyorummmmmm

Günaydın hamarat hatunlar dün sadece yataklarımı toplayıp kursa gittim geldigimde de basım arayıp ağrıyordu hiç bir iş yapamadım
Bugün sabah cocukları eşimi geçirdikten sonra yatakları topladım, geceden ortalıkta kalmış ıvır zıvırları topladım. Banyonun klozet, lavoba ve kuvetini çamaşır suyuyla ovdu m yerlerini sildim simdi de kahvaltı hazırladım komşumu bekliyorum
Bugünkü yapılacak işlerim evi süpürcem, kapılarımı silcem evde 9 kapı olunca birgunde anca, yemek yapıcam cocukların ödevlerini yaptırcam vakit bulursam ütü yapmayı planlıyorum ........

nabersiniz kuzulardun askitom tam sana cevap yazarken laptop donduhamilelik cok zor geciyor valla
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
lovelim yataginiz hayirli olsun misil misil uyusun kuzu
kindar bekarken bari yapmayalim temizligi dimi evlenince bol bol yapiyoruz zaten
areser abla gecmis olsun bas agrilari bende de var

Bende bugun asaginin camlarini silecektim guya yagmur var dolaplarini duzenleyip temizleyim bide supurup sildimmi tamamdir.esya yok zaten tadilattaydi alt kat esya ne varsa memlekete gonderdim.bi taburem bilem yok.taş yaptircam baharda o zamana kadarda esya almak istemiyorum.üç kisiyiz zaten bize yukarisi yeter.normaldede kis asagi inerdim yazinda yukarsini kullanirdim ama kisin yukarda nasil olur bilmem.malum catilar biraz daha alcak ..

geldim garii.
benden çekeceğiniz var artık, sizi de kendim gibi tembel yapmazsam iyidir
pztsiden misafir olduğundan evi temizlediydim oyüzden hiçbişey yapmadım
yemeğim de vardı, sadece mutfağı topladım.
çamaşır yıkadım, astım.
yeni perdelerim geldi onları beye astırdım.

hımmm
bugün eve gidince yemek yapıcam
bulaşık makinası çalıştırılacak-boşaltılacak
çamaşırlar katlanıp yerleştirilecek
tuvalet-banyo domestoslanacak
yemekten sonra mutfak toplanıp-temizlenecek
bukadar yeter bence
kuzumla oynamaya enerjim kalsın dimi ama

Son düzenleme:

Kısın üst kat cok soğuk olmuyormu canım benım de ev dublex kışın hiç kullanmıyorum üst katı soğuk oluyor dıye gerçi yazında cok sıcak oluyor şimdiki aklım olsa hiç almazdım dublex ev hem temizliği de cok zor

Bugünkü bildirimim
Yataklar toplandı
Ortalık toparlandı
Banyo yerleri silindi, kuvet lavabo klozet çamaşır suyuyla temizlendi
Ev süpürüldü
Bütün kapılar sılındi
Ütü yapıldı
1makine çamaşır yıkandı asıldı
Temek yapıldı mutfak toparlandı bulaşık makinesi boşaltıldı
Ödevlerimiz de bitti bu gece bol bol kitap okuyacağım....

Günaydın hatunlar Bayram yaklaşıyor hani Bayram temizlikleri
Ben bugun vitrin içindeki bardakları attım makineye
Konsol içi örtülerimde yıkanıyor çamaşır makinesinde bugun onların içlerini silcem yerleştircem

şimdi ev işlerine başlama zamanı azerin senin 3 saatte dip bucak topiğne göre yapmaya çalışıcam bakalım ne olacak

veeeeeeeeee bitti azerincim ellerin det görmesin senin sayende çok güzel bir temizlik oldu
tabi 3 saatte değil 4 satte bitti ama bitti

kızlar bimin cam bezini tavsiye ederim ama deri gibi olan değil daha yumuşak bir bez aynayı sildim ıslak olarak kurutmadım bir baktım kurudu ne leke ne iz süper valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…