Merhaba kizlar
Ben dun
Yatak odami hallettim nevresimeri, kuzularimin nevresimleri, tuller, hepsi yikandi, cam sil, yerleri, baza alti her yeri sildim.
Antreyi alettim, phormantoyu komple bosaltip sildim, ayikladim yazlik, eski, cocuklarimin kucuk gelenleri ayikladim.yerlestirdim.
Mutfagi toparladim, yemek yaptim, mutfak dolaplarini sildim, beyaz esyalari, masayi sildim. Yerleri sildim. Ayyyy benmiyim bu.
Akmada misafirim geldi. Biraz kuzum keyifsizdi 3 te yattim.
Bugun alisverise gittik geldik yerlestirdim, yemek, nevresimleri gecir vs. Aksam oldu. Kurdugum zeytinleri doldurdum. Toparlanacaklar var ama cocuklarim yaptirmadi.
Kizlar limon tuzuyla bulasik yikadim, guzel yikiyorda evet bardaklar iz oluyor.
Ama ben bugun
Arapsabunu aldim limon kokulu ve sivi. Kokusu hosuma gitti. Simdi onunla denicem.
Halilara ben karbonat, sirke , ilik su kullaniyorum.
3kelebek3 sen o kadar saat calisiyosunda bide ev her an misafir agirlayacak gibi oylemi, bence soru sorucana sn bunu nasil beceriyosun onu bize sen ogret
Azerinn bi gun hizini alamicani biliyodum ama tavana cikican hic aklima gelmedi,
Hele o puf noktasi utuyle vay arkadas sen kesin bu isin okulunu okudun caktirmiyosun:)) super bi bilgi.
Kizlar sizi okudukca icimde aciliyo evimde aciliyo piril piril oluyo
Btlbetul kiss ben zaten itirafimi yaptim dedim ya benim evin her yeri güccük oda

bide cok becerikliyim gibi elime ne gecse heehh ben bunu sole bole degerlendiririm diyip hobi malzemesi biriktiriyom onlarda ortalikta geziniyo.