En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Eveeet işte dunun raporu

yatak toplandı
Kirliler yikanmaya temizler dolaba kaldırıldı

kızımın yatağını topladım
oyuncaklarini topladım
odayı duzenledim

salonu topladım
masanın üzerindeki yığınla çamaşırı katlayip yerlestirdim
kanepeyi supurgeyle supurdum

mutfağı topladım
bulasilklari makineye dizdim
masayı tezgahı sildim
Çöpleri topladım

sonra komple odaları supurdum
kapıları sildim
pencere onlerini sildim
yerleri sildim
toz aldım
Wc yi lavaboyu kuveti ovdum
aynayi sildim
yerini sildim
yemek yaptım veee
pert oldum:)

Günaydın canlar
güne dün akşam yaptığım kalpli kurabiyelerimle başlayalım
ay çok şeker olmuşlar lezzetli görünüyolar oğlumda gördü anneee bundan yaap diyo :)

ohh maşallah şimdi gıcır gıcır evde temizlik yapmak ne güzel oluur

Ve şimdi de yapmam gereken yığınla iş var ama benim çok uykum varkızımı yatağına alistirmaya çalışıyorum ama çok zor oluyor
zor gerçekten benim oğlumda geceleri hala yanımıza geliyor gece iki kişi yatıp sabah dört kişi uyanıyoz

ee bende rapor vereyim bari :)

bahar temizliğini geçen hafta bitirdim şükür her yer mis gibi oldu temizlik gibisi yok walla çocuklarla biraz zor oldu kafayı yemek üzereydim ama neyseki bişi olmadı

bugünde 7.30 da cümbürcemaat kalktık eşime kahvaltı verip işe yolladım büyük oğlumda kuran kursuna yolladım
yatakları topladım bütün oadaları süpürdüm toz aldım

mutfağı topaldım süpürdüm sildim

balkonu yıkadım halısını serdim,çocuklar balkonda oynamayı çok seviyolar

wc ve banyoyu yıkadım sildim,

ohh işler bitti :119:

Maşallah azerininnn ellerine sağlık mis gibi huzur kokuyor evin Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin canım cok beğendim evini Gule güle otur..

Bu da benden dünkü rapor

Yataklar toplandı
1 makine beyazlar yıkandı asıldı
Üst kattaki iki oda silindi supuruldu toz alındı
Teras yıkandı

Bugun de daha işe başlamadım birazdan başlayacağım aksama rapor veririm bugun neler yaptıklarımın...,

Günaydın şeker pareler
dünkü raporu arz ediyorum hemen

yataklar toplandı
ortalık toplandı
Mutfak toplandı
bulasiklar makineye dizildi
geri kalan elde yikandi
kızımı yikadim
3 makine çamaşır yikandi astım
6-7 tane de rengi çıktığı icin makineye atmadigim elimde yikadigim çamaşırları da yikadim astım
kızımın atı vardı onu kuvette deterjanla fircayla hi güzel yikadim
kuveti wc lavaboyu ovdum
yerleri supurdum ama silmedim
toz aldım
çamaşır katladim yemek yaptım

AKsam
Ütü yaptım
ortalığı topladım
tekrar yemek yaptım

Madem çocuğun canı çekti yapiver kuzum çok güzel oluyor gerçekten
hehe 4 kişi kim kizsen herif oğlan bi de kiz mıyatak cokecek bir gün
He valla yeni evde temizlik güzelmiş
maşallah canım 3 çocukla supersin

Maşallah azerininnn ellerine sağlık mis gibi huzur kokuyor evin Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin canım cok beğendim evini Gule güle otur..
Begendin mi gerçekten abla çoook teşekkür ederim

Ellerin dert görmesin abla
akşamın raporunu da bekliyorum mutlaka

ben de topiğin yüz karası olarak ufacık bişey yazayım akşam yaptıklarımı.

akşam eve geç gittim. eşim de yoktu.

çamurlaşmış balkonumu bir güzel yıkadım düzenledim.
bir kaç parça bulaşığı makineye attım.
tezgahı cifledim.
balkon masasını ve mutfak masasını sildim.
çekyat örtülerimi silkeleyip yerleştirdim.
ortalıkta duran bir kaç parça eşyayı yerlerine koydum.

hamileliğim dolayısıyla uykum gelince yattım

aman bence boşwer canın istediği kadarını yap hamileliğin tadını çıkar

bugün de bütün evi süpürdüm toz aldım

banyo wc yıkandı

balkonu yıkadım , çamaşır yıkandı onu astım

çocuklara kurabiye yaptım, daha erken bitmişti işlerim şimdi benım canavarla boğuşuyorum :111:

Selam beybiler,

Hayırlı cumalar..... Hayırlı ramazanlar......... büyükleirmin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum...

dün deliler gibi temizlik yaptım.... hemide yorgun halsiz bitkindim.... o hal de yaptım.... tam her yer cillop gibi oldu misafir geldi her yer gene battıı.... acaba misafiri pisken mi çağarsak... bari bi kere yapmış oluruz... onlar gitti gene temizlik yaptım uleyn azerin diye diyeee yaptım... bana yıldızlı aferim vermen lazım azerin artık evim pırıl pırıl... aşırı pırıl hatta.... bana bile illallah geldi pırıllıktan.... küçük oda hariç....... o odaya hiç kanım ısınmadı.....bu akşamda orayı toplıcam.... ığğğyyy....

haklısın en azından yemek işini sağlama almak lazım... nöbet çıkışıyım daha uyuyacağım kalktığımda yemek bulaşık ütü bu gün böyle geçer ...

bu arada fırın tamam çok elektrik yakıyor ama çalışan insanız canımızı da düşünmek zorundayız ve sonuçta dışarıdan yemektense daha ucuza geliyor ve sağlıklı. kızartma yapmaktan da daha sağlıklı, birçok tanıdığım pratik olsun diye sürekli kızartma yiyor. benim planım, fırında büyük tepside pişirmek yemekleri ve sonra bölüp dondurucuya atmak. fırına atınca karıştırma, yok taştı mı etti mi derdi olmuyor en azından ve o arada insan dinlenebilir ya da başka işini halledebilir saati çalıp fırın duruncaya kadar.

düdüklü kullananlara imreniyorum ama kendimde o cesareti göremiyorum maalesef.

ellerine sağlık valla çok hızlısın

merhaba hanımlarr

nasıl gidiyor ramazanın ilk günü ,

dün bütün evi süpürüp silmiştim

bugün yatakları topladım, ortalıklığı topladım

banyo wc yıkadım, çamaşır katladım

mutfağı topladım süpürdüm , bul.mak. boşalttım...

akşama yemek yapılacak

Ramazan oncesi dun temizlik yaptim. Supurge actim, sirkeli suyla vileda yaptim. Spor ayakkabilarini makinede
yikadim. Renkli ve koyu renk camasirlari 2 postada yikadim, astim. Gardrobumu duzenledim. Lavabo klozeti cifledim. Bulasik mak.ni calistirdim bitince yerlestirdim. Yemek yaptim. Lavabo tezgah dezenfekte edildi. Benden bu kadar. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…