- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #19.241
Hehe betusum valla benim heruf benden beter çıktı yemin ederimtavanı silmek planlarımda yoktu orası çok tozludur şimdi diyip komsudan merdiven alıp sildi
bi de benim ysotiklarimi begenmiyo haha üzerinden geçiyo
senin sulale benimkinden beter
Selam bayanlar bende bugun cocukların geri dönüşüme gidecek kitaplarını falan ayıracağım aslında yapılacak iş cok da bir yerden başlıyım gerisi gelir bu da bir iş sonunda dimi ama....
yaw yok orda bi seybunlar toplasan 1 bilemedin 1.5 saatlik is senin icin betus
ben de ozlemisim valla eski topigi soyle sayfalara yetisememeyi
Nişanlım iş gereği hep klasik giyinmek durumunda çamaşırlar yığılıyor şimdiden.
Yandım ben :18:
Hangimiz bulursak iletelim diğerine
ne kadar tesekkur etsem az sana, kilim beklemede. Biz 3. Katiz ama disarida kurutmuyoruz hep ev icinde allahtan sicak bugun bir de ogleden sonra gunes vurdu koyu renk perdeyi ilk yikamistim kurudu da astim bile gunes batmadan guneslikleri de asam iyiydi ama daha makinedeyaşasın bir işe yaramışım :)
yaaaa felaketten ders çıkarmak bu.... ben bir gün arayla yıkadım gerçi ama içerde kuruttuğum için yaş kalmış gene tam kurumamış... dışarda olsa ohooo yarım günde kurumuştu... malesef birinci kat olunca aleme çamaşırlarımı sergileyemem doğrusu birde çok toz oluyo.... gene de bu kadar zamana kumuş olması gerekirdi....
Hehe betusum valla benim heruf benden beter çıktı yemin ederimtavanı silmek planlarımda yoktu orası çok tozludur şimdi diyip komsudan merdiven alıp sildi
bi de benim ysotiklarimi begenmiyo haha üzerinden geçiyo
senin sulale benimkinden beter
gelir demek istiyorum beni bekleyen isler icin de aynısını düşünmek istiyorumSelam bayanlar bende bugun cocukların geri dönüşüme gidecek kitaplarını falan ayıracağım aslında yapılacak iş cok da bir yerden başlıyım gerisi gelir bu da bir iş sonunda dimi ama....
oyyyy 7 tane mi,abboooo adamcağızıda kendine benzetmiş :)) senden korkulur valla....
hırsız girmiş geçmiş olsun...... emek hırsızları.........
neeğğğyyy 1.5 saatlik mi.... orda bi sürü çamaşır var bi kere.... evi süpürüp silmek bi saat zaten.... kuşlar neyim yarım saat.....
7 tane kuş var :) sabah öpüşüp koklaşıp öyle çıkıyoz evden :) insanın kimsesi olmayın kuşcağızları çocuk gibi yetiştiriyo :) onlarda kendini çocuk sanmaya başladı ciddi ciddi....
hele ütü elli kere suyu bitecek gene doldurulacak...... kabus..... seneye kazanlı alacam....
Bu konuda ben de yardim rica ediyorum, evlenmek icin tuttugumuz evde banyoda derz aralari koyu renk olmus, bir de duvarlar daha mavi yerler yesilimsi duruyor pislikten mi anlayamadim daha su acilmadigi icin silme sansimiz olmadiarkadaşlar banyodaki kiri pası kireci tek seferde temizlemek için ne önerirsiniz ve nasıl bir temeizleme yolu izlemeliyim ev temizliğinden nefret ediyorum ama mecburi yapıyorum
iste kirisik olmasin diye puf noktalar sunlar
*utuye baslarken pantolonu ters cevirip normal cizgi atmak icin olan sekilde degilde acik sekilde cep kisimlarini fermuar kisimlarini falan guzelce utule
*ikinci ve en onemlisiyse pantolonun ust bacagini yariya kadar utulemek
su yazdiklarimi harfi harfine uygula bak kirisiklik oluyo mu
Resmen bana uyari seklinde bu mesaj iyi ki acmisi topigi:))) evdeyim diye isleri siraladim 4 posta camasir listeledimdi de e nasil kuruyacak degil mi, hemen boluyorum:))))
Odamdaki koca kilim supurelecek hucrelerine kadar cunku makineye atilacak (ama yarina kaldi ustteki mesajin verdigi dersle)
camin onundeki kitaplik komple bosaltilip tek tek tozlari alinacak ve secimler yapilacak,
kitaplik cekilip arkasi temizlenecek.
camlar silinecek.
Guneslikler yikanip ipte nemli hale dondukten sonra anneye utuletip asilacak
Guneslik asarken tuller inip makineye atilacak ciktigi gibi dogru cama asilacak,
koyu renk perdeyi hangi sirada yikamam lazim bilemiyorum ama yarindan once kurumaz yani kitaplık ortada kalacak yarin aksama kadar
mutfagin paspaslari da vardi listemde ama kurutmak imkansiz olacak yarin oburgun aksama kaldi artik, tam gaza gelmistim btlbetul un mesaji frenledi
tabii bu planlarin ne kadari gerceklesecek bakali
valla adam beni temizlikten biktirdi neredeyseabboooo adamcağızıda kendine benzetmiş :)) senden korkulur valla....
hırsız girmiş geçmiş olsun...... emek hırsızları.........
neeğğğyyy 1.5 saatlik mi.... orda bi sürü çamaşır var bi kere.... evi süpürüp silmek bi saat zaten.... kuşlar neyim yarım saat.....
7 tane kuş var :) sabah öpüşüp koklaşıp öyle çıkıyoz evden :) insanın kimsesi olmayın kuşcağızları çocuk gibi yetiştiriyo :) onlarda kendini çocuk sanmaya başladı ciddi ciddi....
hele ütü elli kere suyu bitecek gene doldurulacak...... kabus..... seneye kazanlı alacam....
sihirli su denen bi sey varmis canim onu bi denearkadaşlar banyodaki kiri pası kireci tek seferde temizlemek için ne önerirsiniz ve nasıl bir temeizleme yolu izlemeliyim ev temizliğinden nefret ediyorum ama mecburi yapıyorum
hey maşallah diyesim geldi affiniza siginarak, ben tuttugumuz evin sagini solunu gosterip gozune kadar akla karayi seciyorum tavan tozludur desem evlenmeden ayrilir sanirim
gelir demek istiyorum beni bekleyen isler icin de aynısını düşünmek istiyorum
oyyyy 7 tane mi,bakimlari epey ugrastirici olmali ama verdikleri mutlulukla telafi ettikleri ortada
Bu konuda ben de yardim rica ediyorum, evlenmek icin tuttugumuz evde banyoda derz aralari koyu renk olmus, bir de duvarlar daha mavi yerler yesilimsi duruyor pislikten mi anlayamadim daha su acilmadigi icin silme sansimiz olmadi
ise yaramasina sevindim canimSüpersin
Denedim işe yarıyor gerçekten
canim neyin var umarim ciddi bi sey yoktur:26:gecmis olsunSelam arkadaslar merhaba azerin hepinizi çooookk özledim topik eski gunlerine dönmūs ne güzel
Ben saglik problemlerim yüzünden be Kayseride kalmam sebebiyle uzun Zamandir yoktum
Herkesin keyfi yerine gelmis masallah bende, gaza gelim bi zahmet:))
sirkeli suyla sile bilirsin canimbenim buzdolabi temizligi diye bi konum var onu bi oku istersen
canim gecen benim kiz da krem rengi haliya 1 bardak cayi boca ettionce islak bi bezle tampon yaparak cayi cektim sonra bulasik deterjaniyla sildim ardindan duruladim ve yine kuru bi bezle tampon yaparak suyu cektim ve mis gibi oldu
ama senin leke kurumus artik bi de ayni miktarda kir coz aspirin ve beyaz sabun karisimiyla silmeyi dene
lily nasilsin canim
iste kirisik olmasin diye puf noktalar sunlar
*utuye baslarken pantolonu ters cevirip normal cizgi atmak icin olan sekilde degilde acik sekilde cep kisimlarini fermuar kisimlarini falan guzelce utule
*ikinci ve en onemlisiyse pantolonun ust bacagini yariya kadar utulemek
su yazdiklarimi harfi harfine uygula bak kirisiklik oluyo mu
elian canim kusura bakma ben kendi telasima dustum seni tebrik edemedim
cok tebrik ederim canim arkadasim
Allah kuzuna saglikli mutlu bi omur nasip etsin insallah
areser ablam nasilsinbitti demek dugun telasiniz
sizin su hirsiz olayi noldu bulundu mu abla:18::18:
ne kadar tesekkur etsem az sana, kilim beklemede. Biz 3. Katiz ama disarida kurutmuyoruz hep ev icinde allahtan sicak bugun bir de ogleden sonra gunes vurdu koyu renk perdeyi ilk yikamistim kurudu da astim bile gunes batmadan guneslikleri de asam iyiydi ama daha makinede((
Aklima takildi simdi sonbaharda evlenince gececegim ev sadece sabah gunesi aliyor yani uzun surecek sanirim.:26:
oyyyy 7 tane mi,bakimlari epey ugrastirici olmali ama verdikleri mutlulukla telafi ettikleri ortada
valla adam beni temizlikten biktirdi neredeyse
senin kuslarla baya icli disli olmushsunuz betus Allah bozmasin ne diyelimbi de wc egitimleri olsa super olacak
senin kuslarla baya icli disli olmushsunuz betus Allah bozmasin ne diyelimbi de wc egitimleri olsa super olacak
sihirli su denen bi sey varmis canim onu bi dene
canim ben esim onundeki kumandayi almaya usenen biri simdi ev yeni tamirden cikti her sey yeni bi de parasi cebinden cikti ya o yuzden boyle bakalim ne kadar surecek
ise yaramasina sevindim canim
canim neyin var umarim ciddi bi sey yoktur:26:gecmis olsun
sihirli su denen bi sey varmis canim onu bi dene
canim ben esim onundeki kumandayi almaya usenen biri simdi ev yeni tamirden cikti her sey yeni bi de parasi cebinden cikti ya o yuzden boyle bakalim ne kadar surecek
ise yaramasina sevindim canim
canim neyin var umarim ciddi bi sey yoktur:26:gecmis olsun
Cok minik bir kapali balkonumuz var maalesef. Acik olsa gerci buyuk de olsa asamazdik cunku cok arac geciyor tam carsinin uzantisi bir sokaktayiz, rutubet yok cok sukur sicaktacamlar acik kisin da kombi devamli acik oldugundan belki, belki de evin yonunden bilmiyorum. Ama evlenince gececegim evde bu is canimi cok sıkacak anliyorum.benimkiler hala kurucakevin içinde kurutmak rutubete yol açıyor aslında .... 3. katsa niye evde kurutuyosun ki... aç balkona güneşte miss..
evimin sesi onlar... bazen düşünüyom onlarda olmazsa evde çıt çıkmıcak... neyseki hiç susmuyorlar :))
siz aile boyu titizsiniz anacım.... wc eğitimi problem değil genelde aynı yeri kullanıyorlar altlarına bir gazete tamam da ha bire tüy döküyolar....kuş tüyü yastık mı yapsam napsam :)
ve ben yalancı çobanınız.... hiiiiç bişi yapmadım.... asılı çamaşırları topladım... gene nemliydi ama yapacak bir şey yok.... diğerlerini astım.... şöyle bi evin kabasını temizledim.... misafir geldüüüü :) çan çan çene sonra sabah oldu zatiii.......... bu gün ellerimden öperler ama çok yorgunum bu gün........
günaydın hanımlar siz hangi mikrofiber bezlerden kullanıyorsunuz :26:
haftaya büyük temizlik var da
Ya kizlar bana fikir verin nolur ben napayim. Daginik biriyim ben toplarken bile daginik calisiyorum ama simdi cocuk falandaolucak ilerde bu yuzden duzene sokmak istiyorum islerimi. Ama ev fena durumda. Firinin dolaplarin arkasi mahvolmustur eminim. Nasil planlasam nerden baslasam.
once temizlikci alip halilari kuru temizlemeye verip perdeleri makinaya atip temizlikciyi mi cagirsam sonra kendim dolaplari duzenlemedetay isleri mi yapsam kendim ustesinden gelebilirmiyim ki ya. Cok useniyorum izindeyim islerimi nasil halledeyim bunalima giricem..
Esya olarak daginikligin tek cozumu depolamaalanlari yani dolaplar ve kutular bence. Plan olarak dağınıklığın cozumu de liste yaparak calismak. Eger dolap arkalari kuytu koseler temizlemecekse tabii oncelik onlarda olmali ki sonra zaten onlardan cikanlarla ortaliga damlar eder en son orta yerler temizlenmeli bence. Perde isine gelince sanirim cogu insan gibi biz de hep once perdeleri indiririz en kalin olani once olmak uzere siayla yikanir onarada cam silinir en son tulu yikariz genelde hemen ciktigi gibi cama astigimiz icin. Ama kalin perdeniz varsa mesela bir gun once yikayabilirsiniz belki.
Soyle liste yapayim diyorum. Once bir kabaca toparlayip sonra oda oda derin temizlige gireyim ama hic guvenemiyorumki kendime yaa. Temizlikci de bilinen guvenilir nasil bulunur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?