En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Dun supurulxek halde degildi ama bugun tam boyle bi durumda birazdan ise koyulucm
sizede yazarim neler yaptigimi
Vay bacim pek bi hamarat çıktın sen bi yerlerini kası nazarim degecek
ooo lilim bebegim osgeldin beanirde rapor
hosgeldin tatlim
hosgeldin abla masallah ayaginin tozuyla dalmisin yine islere

Aman aman nazarn degmesin kiz anca anca evle ilgilenuom zTen kahvalti hazirlarkene yemegide ocaga koydum :)
smdi kahvalti ediom
saka bi yana baya bi sute evle hic ilgilenmedim yeni yeni. Duzen koydum
ev tertemiz ys ')

Selam kızlar nasılsınız?
Bu ara işler yoğun kafamı toplayıp yazamadım
Haftasonu neler yaptığıma gelirsek,
Cumartesi tüm ev süpürüldü, silindi, dağınık olan herşey toplandı, toz alındı. Mutfak balkonunu bir türlü yıkayamadım hep su geri tepti sinir oldum.
Pazar sabahı erkenden kalktım bir kahvaltımı yaptım bulaşıkları yıkadım, ortalığı toparladım yine çamaşırları makineye attım mutfak balkonunu yine yıkama teşebbüsünde bulundum ama yok olmuyor su kaynattım karbonat döktüm işe yaramadı en sonunda lavabo aç döktüm veeeee... zafer benimdir diğer balkonu yıkamam bir kova su ve 5dk sürdü oraya da çamaşırları astım
bazanın altını boşalttım deterjanlı su ile güzelce sildim valla ne bulduysam makineye attım kızlar pikeymiş çarşafmış yastıklar falan... battaniyeler de yıkanacaktı ama hava kapalı bir türlü yıkamaya atamadım banyo paspasları da yıkandı kaloriferin üzerindeler hala (pazartesi işe gitmeden yıkandı ama hava kötü olunca hemen kurumadılar)
çöpler atıldı, pazara gidildi
Bir de mutfak balkonumda birer saksı dereotu ve maydanozum var yeni yeni yeşilleniyorlar güzellerim Her sabah suluyorum onları
Bu arada kızlar bulaşık makinesi aldım ama henüz gelmedi siparişi verildi o gelirse kendime daha fazla vakit ayıracağım kitap okumak, internetten dizi izlemek ve hobilerimle ilgilenmek istiyorum ben ürettikçe, kendime birşeyler kattıkça daha mutlu oluyorum - bu ara ev işi ile uğraşmak iyi geliyor olsa da birşey katmıyor bana mesela mutfakta yemek yapmak yeni şeyler keşfetmek hoşuma gidiyor ama çıkan bulaşık gözümü korkutuyor inşallah bu tür aktivitelere daha fazla enerjim ve zamanım olacak

Merhaba kızlaaaar. Tatilden yeni geldik. Ne çok iş birikmiş. Ooooofff. Her yer toz içinde. Giderken her yeri mis gibi temizlemiştim. Boşa gitti. Bu gün dinlenirim her halde yarından yine aynı tempo.

Selam kk nin hamarat hatunlari
ben bugun bisi yapmadimya :) ev yeter bi gunluk tatil dedi :) yarin is cok
gerxi tarhanami serdim kurumalari icin o baya terletti ama isvsayilmaz dedi :)
Yarin gene ev supurme ve toz alma vs olaylar var bi gun keyif caktikta acisi fena olcak kesin :)

ben de akşam koltuk örtülerimin yarısını yıkadım, yarısı da bu akşam yıkanacak kısmetse.
banyomu tuvaletimi şaldır şaldır sularla ve domestosla yıkadım fazla suyunu çekçekle çektirdim. paspaslarını silkeledim, yaydım. lavabosunu cifledim, aynasını sildim.
ortalığı toparladım.
mutfağımı toparladım, ocağımı sildim.
lavabomu parlattım.

misafir geldi, çay içtik : )

Selam beybiler,

hava sıcak işler çok dünya üstüme üstüme geliyo rejim yapıyorum muhtemelen ondandır... bir haftadır çukulata yemedim mutsuzum....

Dün sadece yemek yaptım bir de salona bir şey dökülmüştü onu süpürdüm
sabahta bulaşıklarımı yıkadım tezgahı sildim
kuşların yemlerini suları tazeledim çıktım

bu akşam yapacaklarım
ev komple süpürülecek / silinecek
ocak silinecek
kırmızı biberler fırına atılacak közlendikten sonra ayıklanacak
yeşil biberler var onlar temizlenecek

küçük oda aldı başını gitti gene kendi kendine dağalma potansiyeline sahip bence....

çöpler çıkarılacak
kuşların kafesleri temizlenecek

kurumuş çamaşırlar katlanacak
1 makina çamaşır yıkacak

küçük odada yerde duran ıvır zıvır ıslah edilecek buuuu çooooooooooook uzun iş zira yer görünmüyor hoplaya hoplaya geçiyorum üzerlerinden yerde neler var bir bitmeyen puzzle , bir boş akvaryum yanında akvaryum zımbırtıları, yumaklar, kağıtlar püfffffff eve gitmesem mi acaba...

işte de işler çok.... imdaaattt....

günaydın beybiler

hayırlı cumalar banada dua edin....

dün yaptıklarım;
ev komple süpürüldü / silindi
ocak silindi
kırmızı biberler bozulmuş sağlamlar ayıklandı ayrıldı fırınlanacak kadar kalmamış artık menemene falan katarım
kurumuş çamaşırlar katlanacak

sabah
kahvaltı bulaşıkları yıkandı
banyo yıkanadı tabi önce ben :)
çöpler çıkarıldı

dün çok feci başım ağrıyordu yapmıcaktım bir şey ama hadi dedim yatınca geççek mi sanki yap işini dedim yaptım... iyide oldu her yer mis gibi....

bu akşam ki işim küçük oda.... anca biter zaten biterse.... yarında kapıları camları silerim kısmetse...

ee sizin raporlar nerde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…