- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #19.741
Kiz yapta bitsin baslayinca biter :)
ben camasirlarimi katladin koydum
istersen serinken yap guneste zor olur
Çamaşırlar yıkandı ama ütülenmek için beni bekliyor ama hiç yapasımmm yok biri beni dürtsün.....
Kizlar yarina bi dunya is beni. Bekliyor ya
bugun temiz oldugu icin bisi yapmadim camasir yikamak disinda yarin supurup temzlemek lazim evi :)
Aynen bacim yaaa :) bu aksamds yatili misafirim var salonda tarhana yaydim mecbur otirma odada yatckkız rüyana gircek marş marşşş... gün daha bitmedi... show mast goooo........... şununla ne dediğimi bilmiyorum ama kastettiğim go gooo gooo ....
eeeee her gün yangel yat olmaz bacım :))
lili kiz kalorifer mi aciyon bu sicaktaSelam kızlar nasılsınız?
Bu ara işler yoğun kafamı toplayıp yazamadım
Haftasonu neler yaptığıma gelirsek,
Cumartesi tüm ev süpürüldü, silindi, dağınık olan herşey toplandı, toz alındı. Mutfak balkonunu bir türlü yıkayamadım hep su geri tepti sinir oldum.
Pazar sabahı erkenden kalktım bir kahvaltımı yaptım bulaşıkları yıkadım, ortalığı toparladım yine çamaşırları makineye attım mutfak balkonunu yine yıkama teşebbüsünde bulundum ama yok olmuyorsu kaynattım karbonat döktüm işe yaramadı en sonunda lavabo aç döktüm veeeee... zafer benimdir diğer balkonu yıkamam bir kova su ve 5dk sürdü oraya da çamaşırları astım
bazanın altını boşalttım deterjanlı su ile güzelce sildimvalla ne bulduysam makineye attım kızlar pikeymiş çarşafmış yastıklar falan... battaniyeler de yıkanacaktı ama hava kapalı bir türlü yıkamaya atamadım banyo paspasları da yıkandı kaloriferin üzerindeler hala (pazartesi işe gitmeden yıkandı ama hava kötü olunca hemen kurumadılar)
çöpler atıldı, pazara gidildi
Bir de mutfak balkonumda birer saksı dereotu ve maydanozum var yeni yeni yeşilleniyorlar güzellerimHer sabah suluyorum onları
Bu arada kızlar bulaşık makinesi aldım ama henüz gelmedi siparişi verildi o gelirse kendime daha fazla vakit ayıracağım kitap okumak, internetten dizi izlemek ve hobilerimle ilgilenmek istiyorum ben ürettikçe, kendime birşeyler kattıkça daha mutlu oluyorum - bu ara ev işi ile uğraşmak iyi geliyor olsa da birşey katmıyor banamesela mutfakta yemek yapmak yeni şeyler keşfetmek hoşuma gidiyor ama çıkan bulaşık gözümü korkutuyor inşallah bu tür aktivitelere daha fazla enerjim ve zamanım olacak
hosgeldin canimMerhaba kızlaaaar. Tatilden yeni geldik. Ne çok iş birikmiş. Ooooofff. Her yer toz içinde. Giderken her yeri mis gibi temizlemiştim. Boşa gitti. Bu gün dinlenirim her halde yarından yine aynı tempo.
ay ben tesekkur ederim abla yazdiklarim isinize yariyorsa ne mutlu banaBugun neler yaptım aslında cok bişey yapmadım ama yaptıklarım bile bugünkü Halime göre çok fazla sayılır benim için :)
Sabah çocuklarla kahvaltı
Sonra biraz internette sörf biraz dediğim 1 saat falan :)
Cocukların yogun istegi üzerine yatakları toplayıp
Oturduk tas boyadık cok zevkliymiş zaman nasıl geçti anlamadım
Öğlene cocuklara yemek hazırladım vardı ısıttım sadece
Mutfağı toparladım
1 makine çamaşır astım
Sonra çocukları yıkadım
Canım sıkıldı yapacak iş cok yapacak insan yok
Açtım yine interneti Azerincimin 3 saatte dip köşe temizliğini okudum
Topiği okuyupta gaza gelmemek mümkünmü değil elbet
Banyoya geçtim klozeti camasırsuyuyla temizledim
Lavaboyu ovdum
Küveti cif ve camasırsuyuyla bir guzel ovdum
Aynaları sildim yerleri sildim
Havlusunu değiştirdim çöp kovasını boşalttım
Aksam saati olmasa öyle bir gaza geldim ki bütün evi temizleyebilirdim
Tekrar teşekkürler Azerincim topiğnde de yazdım okursun ordan da....
estosum canim benim kadim dostumSelam millet ben geldiiiim
nasilsiniz gorusmeyeli
askitom gebelik nasil gidiyo
azerinnn sen nasilsin
ve diger arkadaslar sizlerde durum ne
telden yazamiyorum pc ye gecince gorusuruz yine
hepinize hayirli aksamlar
betus valla demin msjlari okuyodum dedim once okiyim sonra cay suyu koyarimSelam beybiler,
gene ben gene rapor.....
kuşların kafeslerini temizledim,
küçük odayı önce boşalttım zira basacak yer yoktu her yer kuş yemi tüyü gırla gidiyodu,
sonra süpürdüm / sildim,
şimdi yerler kurucaktaaaaa halıyı sercemdeee yerleştircemdeee aboooo..... aman sabahlar olmasın.....
bi taraftan buzdolabının fişini çektim buzluk çözülsün.....
buzluktaki kemikleri kaynatıyorum kemik suyu hazırlama babında....
ayyy ne hamaratmışım ayol ben.... hiç haberim yoktu.....
şimdilik az moladayım zira buzluk çözülcek yer kurucak ben bunu yazana kadar kurumuştur gerçi hava 1500 derece felam herhalde......
aaaaağğyyy ben bide sarma yapacaktım demii :))) veee Sinan Akçıldan bana gelsin.... hoppalaaa yok yaaa....
tırlatmaya başladım galiba :)
Ooo betulum hamaratmissin bayaaa :))
bakalm yarin ner yapcam ben
Gunaydin marmelatlarim
ay o ne guzel msj lar oyle sabah sabah icimi actiniz
ya su telden de hic bir sey yazilmiyo kil oluyorum yemin ederim
su anda skisk(ay bunu da nasil yazacagimi bilemedim) olmasak kiyicam paraya alacam bi laptop
hep benim su kizin yaramazliklari yuzunden gitti gul gibi laptop
ha bu arada gecen benim yaramaz dusdu parmagi cikti neyse ki kirilmadi
yaw bi kirmizi araba var her eve misafir cocugu geldiginde kiyamet kopuyo o araba icin
soyle oturuyoruz bi bakiyoruz diger odada kopek dovusu var sanki
betus valla demin msjlari okuyodum dedim once okiyim sonra cay suyu koyarim
baktim senin mesaja gelince yine upuzuun roman gibin dedim bunu sindire sindire okumam gerek kapadim teli kalktim cay suyunu koydum sonra aldim teli elime boyle icimin yaglarini erite erite okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?