- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #19.861
ayy ben bir küçük odayla baş edemiyorum sende iki tane mi var abbooo :)
tatlım benim iki küçük odam var ama biri tamamen boş. oturma odası olarak kullandığım odada bulunan koltuklarımı balkonuma taşıdım, o yüzden orası bi küçük oda ediyo : ). diğer küçük odamız da boş sayılır. koşu bandı ve çalışma masası var. ayrıca o odada benim de bi muhabbet kuşum vardı ama hemen hemen hiç evde olmadığımız için ilgilenecek bi arkadaşa vermiştim. dişiydi. verdiğimiz arkadaşın erkek kuşuyla eş olmuşlar. çok sevindim.
odayı sordun bi sürü şey yazmışım farketmeden : )
gelin gitti desene senin mübiş.... bende de 4 mübiş var bi tanede hint bülbülü .... ben başkasına hayatta veremem herhalde... boş odalar evin girdabı oluyor boş bırakmamak lazım :)
Selam canim,sogol:)daha yeni başladım kış hazırlığına,daha devam etmmem lazim.domates bi turlu istedigim fiyata inmedi.geçen sene bu zamanlar cok uyguna almıştım,biber almıştım,mecbur kotu olmasınlar diye aldim,bi kısmı duruyor halen.kizimla Anca yarım yarım yapabiliyorum.Kızlar hepinize kolay gelsin ben birkaç gündür yoktum evde çamaşır cok birikti daha hiç bişey yapmadım bugun cok iş var........
Selam canim,sogol:)daha yeni başladım kış hazırlığına,daha devam etmmem lazim.domates bi turlu istedigim fiyata inmedi.geçen sene bu zamanlar cok uyguna almıştım,biber almıştım,mecbur kotu olmasınlar diye aldim,bi kısmı duruyor halen.kizimla Anca yarım yarım yapabiliyorum.
Helal olsun. Benim de yapmam lazim ama cok useniyorum. Gecen cam silmeyle basladim. Ateslendim. O gun bugundur temizligim yarim kaldi. Nasil harekete geciyorsunuz? Sirri nedir?
maaşallah temiz bir ev işsiz bir gün bende istiyorummmmGunaydin hamarat hatunlar
bugun erkenciyim :)
10dk once kalktm hemen yatagimi toplafim evi supursdum
renkli camasirlar makinyr atilip yikaniyor
ev mis gene bi tek banyo yikancsk onuda esim yapclk parmagim kesik biraz dernce
o yapck pnun disinda ev tertermz yrmegimde vad
Gunaydin hamarat hatunlar
bugun erkenciyim :)
10dk once kalktm hemen yatagimi toplafim evi supursdum
renkli camasirlar makinyr atilip yikaniyor
ev mis gene bi tek banyo yikancsk onuda esim yapclk parmagim kesik biraz dernce
o yapck pnun disinda ev tertermz yrmegimde vad
Valla genelde hep boyleyimdirNie erkenden kalktın o zaman yat keyif yap a her yer temiz, yemek de var....ohh gel keyfim gel.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?