En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ayy ben bir küçük odayla baş edemiyorum sende iki tane mi var abbooo :)

tatlım benim iki küçük odam var ama biri tamamen boş. oturma odası olarak kullandığım odada bulunan koltuklarımı balkonuma taşıdım, o yüzden orası bi küçük oda ediyo : ). diğer küçük odamız da boş sayılır. koşu bandı ve çalışma masası var. ayrıca o odada benim de bi muhabbet kuşum vardı ama hemen hemen hiç evde olmadığımız için ilgilenecek bi arkadaşa vermiştim. dişiydi. verdiğimiz arkadaşın erkek kuşuyla eş olmuşlar. çok sevindim.

odayı sordun bi sürü şey yazmışım farketmeden : )

tatlım benim iki küçük odam var ama biri tamamen boş. oturma odası olarak kullandığım odada bulunan koltuklarımı balkonuma taşıdım, o yüzden orası bi küçük oda ediyo : ). diğer küçük odamız da boş sayılır. koşu bandı ve çalışma masası var. ayrıca o odada benim de bi muhabbet kuşum vardı ama hemen hemen hiç evde olmadığımız için ilgilenecek bi arkadaşa vermiştim. dişiydi. verdiğimiz arkadaşın erkek kuşuyla eş olmuşlar. çok sevindim.

odayı sordun bi sürü şey yazmışım farketmeden : )

gelin gitti desene senin mübiş.... bende de 4 mübiş var bi tanede hint bülbülü .... ben başkasına hayatta veremem herhalde... boş odalar evin girdabı oluyor boş bırakmamak lazım :)

gelin gitti desene senin mübiş.... bende de 4 mübiş var bi tanede hint bülbülü .... ben başkasına hayatta veremem herhalde... boş odalar evin girdabı oluyor boş bırakmamak lazım :)

valla o boş odalar, boşken nasıl güzel temizleniyor bir bilsen : )
ya ben de vermezdim ama yazık günah hayvancağıza. ilgilenemiyorum diye günaha giriyorum daha çok, vicdan azabı çekiyorum. o yüzden eminim şu an daha mutludur.

2 kez çamaşır yıkandı kuruyanlar toplandı katlandı yerleştirildi
bulaşıklar yıkandı
her iki balkonda yıkandı
salon mutfak ve yatak odasının camları silindi balkon kapılarıda dahil diğer odalarınki yarın silinecek
tüm ev kaldırılıp süpürülüp silindi
toz alındı
buzdolabı fırın temizlendi
ocak davlumbaz temizlendi
perdeler yıkandı
ve şimdi oğluşumu yıkayacam sonrada yemek yapılacak
tuvalet banyo kaldı offf bitmiyor işler bitmiyor

Kızlar hepinize kolay gelsin ben birkaç gündür yoktum evde çamaşır cok birikti daha hiç bişey yapmadım bugun cok iş var........
Selam canim,sogol:)daha yeni başladım kış hazırlığına,daha devam etmmem lazim.domates bi turlu istedigim fiyata inmedi.geçen sene bu zamanlar cok uyguna almıştım,biber almıştım,mecbur kotu olmasınlar diye aldim,bi kısmı duruyor halen.kizimla Anca yarım yarım yapabiliyorum.

Selam canim,sogol:)daha yeni başladım kış hazırlığına,daha devam etmmem lazim.domates bi turlu istedigim fiyata inmedi.geçen sene bu zamanlar cok uyguna almıştım,biber almıştım,mecbur kotu olmasınlar diye aldim,bi kısmı duruyor halen.kizimla Anca yarım yarım yapabiliyorum.

bu sene her şey bir pahalı.... artık sebzelerde de sezon sonunu beklicez :)

Helal olsun. Benim de yapmam lazim ama cok useniyorum. Gecen cam silmeyle basladim. Ateslendim. O gun bugundur temizligim yarim kaldi. Nasil harekete geciyorsunuz? Sirri nedir? :KK51:

Bir yerden başladım mı gerisi geliyor şurasını da yapıyım burası da kalmasın derken bir bakmışsın iş bitmiş hiç yapacak halin yokken onca iş yapmışsın.....tabi kalkıp başlarsan yoksa hiç bişey olmuyor....bide ben haftalık not tutuyorum kendime böylelikle neler yaptığımı ve yapacağımı belli oluyor yaptıklarımın yanına artı koymak ayrı bir zevk benim için......

Evet bir kahve molası hergün içmesem eksikliğini duyuyorum...
Yaptıklarıma gelince
3 makine çamaşır yıkandı asıldı
1 makinesi bekliyor asılmak için (diğerleri kurusun öyle asacağım)
Salon, cocuk odası, mutfak, hol yatak odası süpürüldü
Salon ve yatak odası toz alındı
Sopayla bütün odaların yerleri silindi
Ortalık toplandı
Banyo kloZet lavabo ovuldu yerler silindi havlusu değiştirildi
Duş aldım namazımı kıldım kahveden sonra mutfağa yemek yapmaya....

Yatak odasi:

Yatak silindi.
Yastiklar ve alezler yikandi.
Pike degistirildi.
Yatak basligi, komodinler, tuvalet masasi, aynasi, gardrop silindi.

Banyo:

Dusakabin ve duvar silindi.
Dolap ic dis silindi.
Ayna silindi.
Terlik, kova, gider vs silindi.
Petek silindi.
Paspaslar yikandi.
Hepsini sirke ile sildim. Kir pas yok oldu. Piril piril oldu. :)
Wc , lavabo kirklandi.
Havlu degistirildi.

Oturma odasi:

Kirlentler yikandi.
Koltuklar silindi.
Kapi silindi.

Dunden beri yapiyorum. Durmak yok. Devam. :KK76:

Gunaydin hamarat hatunlar
bugun erkenciyim :)
10dk once kalktm hemen yatagimi toplafim evi supursdum
renkli camasirlar makinyr atilip yikaniyor
ev mis gene bi tek banyo yikancsk onuda esim yapclk parmagim kesik biraz dernce
o yapck pnun disinda ev tertermz yrmegimde vad

maaşallah temiz bir ev işsiz bir gün bende istiyorummmm:mad:

Gunaydınnn Pazartesi sendromu yine bir türlü kalkıp işe baslayamadım havada kapalı ev supurulup silinmesi lazım
Ama dün gece utulerımin bir kısmını yaptım çok şükür.....

Nie erkenden kalktın o zaman yat keyif yap a her yer temiz, yemek de var....ohh gel keyfim gel.....

Nerdesiniz hanımlar sizi okuyup biraz temizlik duygularım kabarır dedim ama nerdeee
Dünkü miskinliğim bügünde var
Dün bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim
Çamaşır yıkandı astım
Ortalığı topladım
Klozeti ovdum
Havlusu değiştirdim
Nevresimlerimi değiştirdim
Çoraplar vardı katlanacak onları katladım
Bütün gun yaptıgım sadece bunlar

Bügünde dünden pek farkım yok
Oğlumun baza altındakiler hala bitmedi
Şimdi kızımın yastığı ve yorganını makineye attım yıkanıyor
Daha sonrada oglumunkileri atıcım
Ve nihayet baza altındakiler yıkanmış kışa hazır olacaklar.....

Iyi akşamlar canlar
Ben yine su bizim meshur videoları izledim bu gun iyyy
bu aralar pek yormamaya çalışıyorum kendimi adetim gecikdi de
test yaptim cikmadi bi şey 11 eylule kadar adet.olmazsam yine yapicam
kismet artik
eskisi gibi heyecanlı değilim açıkçası
hayırlısı neyse o olsun

Merhabaaa bende yakında evleneck ve çalışan bi kadın olarak aranızdayım :) tek yaşıyorum. Şimdiye kadar umursamazdım ama artık dikkat etmem lazım. Bugünlerde okul 12ye kadar. 1de direksiyon çalışıgorum. Eve 3te geliyorm. Ve burda minik sineklerden evi hergün süpürsemde yerler simsiyah oluyo. Günlük ev süpürüp silmekten yoruluyorum:( yine bugünde ev süpürdüm sildim. Wcyi yıkadım. Sabah kahvaltı bulaşığım vardı yıkayamamıştım onu yıkadım. Yemk yaptım ve yine bulaşık kaldı :(

Back
X