En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
:eek::eek::eek::eek::eek:
Evet bi çay molası verdim
neler yaptım
yataklari topladim
kizimin yatagini cekdim altını supurdum sildim
gardrobunun üstünü sildim
pencere onlerini sildim
halisini deterjanli suyla fircaladim kilini tuyunu topladim
Kanepeyi vitrinleri tv ünitesini cekdim altlarjni supurdum sildim
vitrinlerin ustlerini sildim
pencere önünü sildin
avizesini sildim
halisini fircaladim
ystak odasına gectim komidinleri tuvalet mssasini cekip altlarini supurup sildim
abajurumu sildim baya oyalayici
pencere önünü sildim
halilarjni fircaladimi
koridorun da halilarini fircaladim
mutfagi topladim
tezgahi masayi sandalyeleri cifledim
ocagi aspiratoru sildim
caydanligi demligi yikadim
çöp kovasini yikadim
beyaz eşyaları sildim
dolapları ustten sildim parlattim
pencere önünü sildim

cayim da bitti hade bana musade:KK55:
betulyasin h2o ve delmideli bacilar size de kolay gelsin:D

Hangi sıklıkla yapıyosun böyle bir temizliğiii

valla annemi hiç anlamıyorum. onun dediği gibi yaparsam ben yığılır kalırım hem eşimle bebeğimle kim ilgilenecek di mi ama? o kendi belini tuta tuta yapıyor. biz bu konuda kv mle daha iyi anlaşıyoruz. o bugün de iş yapmayalım hadi avm gezelim diyor. :KK68:gerçi o da düzenli tertipli bi hanımdır ama kendine de zaman ayırmayı sever. şimdi sıkıntım anneme nasıl kv baksın sen bakma diyeceğim? ayy herkes kv den çeker ben annemden:KK47:

Bence ikisi sırayla baksın kimse alınmaz darılmaz böylelikle sende napcan anneni idare etcen boşver söylensin dursun duymamazlıktan gelcen annen yanlış anlamıyorsam kendi gıbı olmanı istiyor ama her insan bir değil idare etken artık canım...

Benim sular akıyo ama bende iş yapacak hal yok dün cok yorulmuşum ayaklarımın altı acıyo bastıkca su cocuklar bir okula başlasın tekrar düzenime gerçi döneceğim inşallah bu hafta cok saldım....
Bende cok salmistim cnm bi anda kendimi yatak idasinda buldum dunde kaynanamlarda yapmistum yorgundum ama genede yaptum :)

Bence ikisi sırayla baksın kimse alınmaz darılmaz böylelikle sende napcan anneni idare etcen boşver söylensin dursun duymamazlıktan gelcen annen yanlış anlamıyorsam kendi gıbı olmanı istiyor ama her insan bir değil idare etken artık canım...

bilmiyorum bakacaz artık. ama annemle her gün böyle didişmek beni deli çıkarır. inşallah kimse kırılmadan hallederiz canım. ben idare ediyorum da erkek kardeşim nişanlı geline de yaparsa veya ima ederse gelin hanım çekmez sorun olur bence

bilmiyorum bakacaz artık. ama annemle her gün böyle didişmek beni deli çıkarır. inşallah kimse kırılmadan hallederiz canım. ben idare ediyorum da erkek kardeşim nişanlı geline de yaparsa veya ima ederse gelin hanım çekmez sorun olur bence
Cnm allah yardimcin olsun bende bszen annmdn cekiom ama ne yapslm sennku daha beter benden

Doğru valla her gelin çekmez artık burda iş sana düşüyor kardeşin için gelini sen tembihleyeceksin annem böyledir kusuruna bakma falan diye bana da yapıyo falan dersin benim görümcem bana hep bastan söyler o yüzden de kaynanamın yaptıklarını hiç umursamazlık çünkü öyle biri onu değiştiremezsin artık...

Utu mu pofffo_OHic sevmem:KK45:Bi de senin ogle yemeyi derdin de var:p:KK48:

hep oyle olur tam konsatre oluyoken kapi calar komsu gelir tel calar annen arar elektrik su gider:KK45::KK54:bi calisdirmiyolar insani:KK48::KK67:

ee daha ne olsun ya:KK19:hem boyle olmuyo zamanla biRisi surayi temizledim deyince insana zevk geliyo oyle yapiyosun zamanla unuttuklarini:KK23:
bi de merak ettim senin oglan huysuzlanmiyo mu supurge sesinden:KK22:

hosgeldin canim:KK36:
Tesekkur ederim kizim icin soylediklerine
goruntu olarak benziyo ama huy olarak babasi :KK34:Pasaklinin teki:KK35:
Bebegin icin de cok gecmis olsun Allahim bi daha yasatmasin telafisini versin en kisa zamanda
ben de oglumdan sonra korunuyordum daha gecen ay basladik
reglimden 1 hafta gecti testler negatif hatta bu sabah yaptim 3cuyu
bi kac gun de beklicem sonra doktor

teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın bizede bidaha sadece mutluluğu tattırsın artık
kan testi yapsaydın varsa çıkar inş çıkar
:KK46::KK46:

Gecen hafta genel temizligi bitirdim sayilir. Eşimin gelmesini bekliyorum hali ve perdeler icin. Bir de mutfak dolabi ic dis, firin temizligi gibi ufak işler kaldi. Pazartesi işe başliyorum. Bitirmem lazim bir an once.

Baza altı tamamdır ohhh kacgundur yıka kurut hersey yıkandı mis gibi...

Resim eklicektim ama bulamadım bilen bi anlatsın bana.... Oldu galiba
image.webp

Bu arada cocukların kullanmadığım artık bebeklik battaniyeleri nevresimleri onlarıda vakumlu poşetlere koydum baya yer açıldı....

Maslh baya guzel olmus benmde gecen sene ancsk duzene soktum :) smdi birazck daginik esimn.yengesi bsvul istemsti kisliklar bazsnin altinds koyamadim geriye kisliklar cikincs bende ceker koysrim tabi telefondsn kolayca yapablrsem

Bu arada kızlar dun test yapmıştım ya tek cizgi cikmisdi ksc kez geldim gittim baktim
Cekmecede unutmusum sonrs aksam cekmeceyi acinca gozjme ilisti atmak için bi aldım silik bi çizgi daha çıkmış
cok tuhaf kac defa bakmisdim oysa ki
yarin bi daha yapicam artık
basina böyle bir şey gelen var mi

Bu arada kızlar dun test yapmıştım ya tek cizgi cikmisdi ksc kez geldim gittim baktim
Cekmecede unutmusum sonrs aksamcekmeceyi scinca gozjme ilisti atmak için bi aldım silik bi çizgi daha çıkmış
cok tuhaf kac defa bakmisdim oysa ki
yarin bi daha yapicam artık
basina böyle bir şey gelen var mi
Cnm karsilasmadim ama belli sure gectikten sonrasonuc degisse bil dogru olmuyor diye biliyprum ben test aldigimda okumustum

Back
X