En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selam kızlar, 1 hafta once Antilop kumaslı koltuk takımımı sildirdim :( bayan silme suyuna kosla ve bol yumuşatıcı döktü ama bir haftadır sası koku geliyor önceden koku yoktu şampuanlı su yaptım yine geçmedi başına böyle bir durum gelen var mı

Benimde oldu.insanin basini agritiyo.sirkeli suyla silmistim ben

O boş odadan bende ve Betül'de de var:34: Benim de kitap kolilerim orada - Şu an o odanın halini anlatmasam daha iyi - tek kelimeyle rezil bir halde - ıvır zıvır ne varsa oraya tıkıp kapısını kilitliyorum:17: orası hallolursa başka iş kalmaz

küçük odamın üstüne tanımam.... artık kuşlarda orda duruyo varın siz düşünün.... yemler tüyler kemirilmiş tünekler kağıtlar bu gün bii girdim şşöööle bi baktım şimdi evden kaçıyorum bilmem anlatabildim mi.... yer görünmüyo o derece....

bunu yazdıktan sonra kaçtım :))

geldim süpürdüm çok şükür kuşlarla kavga dövüş.... odayı sahiplendiler nerdeyse beni sokmıcak sıpalar... yemimizi verdiysen çıkabilirsin der gibiler :))

bu günlük bu kadar temizlik yeter.... şimdi kahve vakti sonra gene mercimek köftesi yapıcam... hafta sonu yap bir hafta ye süper :)

Merhabalar kizlar besalti gündür giremiyorum somada yaşananlar çok üzdü beni hem tadimiz tuzumuz kalmadi üstüne düğün vardi kosturmaca..gorumcem evlendi..
Bugün bütün gün uyudum çok yorulmusum bi is yapamadim sadece nevresimleri degisirdim bi bulasik mak. Calistirdim birkaç bulasik yikadim elde bi de gardirobu yerleştirdim bitmedi daha..
Yarin biraz islencem insallah
Simdi uyku vakti iyi gecelerr

Hafta sonu aşırı tembelli k yapmış bir ece var burda :26:

hiçbir iş yapmadım haftasonu çöpleri atmaktan başka
hep gezdik
zaten ev genel olacak çok dağınık değil
üstünden bi süpürdüm mü biter işler

Hafta sonu aşırı tembelli k yapmış bir ece var burda :26:

hiçbir iş yapmadım haftasonu çöpleri atmaktan başka
hep gezdik
zaten ev genel olacak çok dağınık değil
üstünden bi süpürdüm mü biter işler

süpürürsün silersinnn.... oooo başlayınca bitmez o iş.... ben sana diyim...

Selam beybiler gene firardasınız,

dün yaptıklarım

mercimek köftesi
pazar alışverişi
yüz elli kere bulaşık çıkarılıp yüz elli kere yıkandı....
pazardan alınan yeşillikler ayıklandı sirkeli suda yıkandı poşetlendi dolaba koyuldu
böylede olunca yemek kolay olduğu için yendi de bitti :)) ziyanlığa son.... Bundan sonra hep böyle yapıcam....
sabah gene bulaşık yıkadım
arkadaşım vardı gözel bir kahvaltı hazırladım misss miss misss....
o gitti gene bulaşık yıkadıım....
akvaryumu temizledim

Bu gün yapılacaklar;
süpürülecek
silinecek
çöp çıkarılacak
banyo temizlenecek....
ee bi de toz alırım.... tamamdı....
çamaşırlar asılacak....
diğerleri makinaya atılacak
kuruyan bulaşıklar yerleştirilecek
sonradan alınan yeşillikler yıkanacak buzdolabına atılacak....

gene bi ton iş var yarabbim yaaa...

Simdiye kadar olan raporumu veriyorum kizlar..dolabi yerlestirdim kisliklari ayirdim..yatak odasi camini cercevesini sildim. perdesini yikadim astim yatagin altini sildim yatakodasi duvarlarini sildim yerleri supurdum halisini silkelettim esime..sonra da sildim havluyla sirkeli su ve deterjanla bi daha supurdum..
Yerlerini sildim tuvalet masasini ve komidinlerin altini sildim butun mobilyasini sildim dolabin ustu dahil onu esim sildi ben yetisemedim diye cekmeceleri toparladim dolap iclerini sildim mutfak perdesini yikadim babasina oglani yikattim giydirdim camasir makinasina attim camasirlari banyoyu toparladim
Butun evi supurdum oglusun odasini topladim supurdum bulasik mak bosallti esim..ben de mutfagi topladim makineye yerlestirdim kahvalti bulasiklarini.. mer.corbasi yaptim esim yemek yapti kiymali enginarli patates ve pilav.. bulasiklari koydum makineye copu attirdim esime camasirlari topladim balkondan..yikananlari da kocis assin.. belim catliyo artik..bebis yoruldu malesef.. simdi ayaklarimi kaldirdim nete bakayim dedim..bugun kisacasi yatak odasini dip kose temizledim geri kalan yerleri bi supurdum topladim gectim.artik bole yapcam sirayla oda oda dip kose..kadin tutacaktim vazgectim esim istemiyo bu aralar saga sola cok para gitti dugun icin falan ben de hirs yaptim temizlik konusunda napiyim baska turlu rahat edemiyorum kizlar beni bi tek siz anlarsiniz..

Günaydın kızlar nasılsunız bakıyım özlemişim valla sizleri Azerincim inşallah daha iyisinde tatlım uzun zamandır giremiyorum topiğe malum düğün telaşı ne zormuş meger sunnet deyip geçmemek lazım bir de hersey senin sorumluluğunda başka karışan yok herseyi sen organize ediyorsun geçtiğimiz pazar günü sunnet Mevlüt'ü vardı.. Onun için evde bayağı temiZlik oldu yapılanları yazıyım bari....

Salon

Cam silindi tül yıkandı
Halı silindi
Vitrin içi silindi içindeki bardaklar yıkandı
Konsol içindeki örtüler yıkandı içleri silindi yerleştirildi
Yerleri kapısı avizesi silindi öz alındı

Cocuk odası

Camı silindi tül yıkandı
Halısı yıkamaya verildi yıkandı
Yerleri kapısı silindi toz alındı

Hol
Yerler silindi halısı yıkamaya verildi
Duvarları silindi
Toz alındı

Mutfak

Bakliyatlar boşaltıldı kavanozları yıkandı yerleştirildi
Mutfak dolapları iç dış üst her yeri silindi düzenlendi
Tül yıkandı cam silindi
Buzdolabı fırın temizlendi
Yerleri kapısı silindi

Banyo

Duvarları silindi
Yerler silindi kloZet kuvet ciflendi

Yatak odası
Camı silindi tülü yıkandı
Yatak odasındaki balkon temizlendi
Halıları silindi
Yerler kapı avize silindi toz alındı

Üst kat

Teras yıkandı

Oturma odası

camı silindi
Halısı yıkamaya verilemişti yayıldı
Yerleri silindi supuruldu toz alındı
koltuk ortulerı yıkandı takıldı

Misafir odası
silindi supuruldu toz alındı
Halısı silindi

Misafir banyosu
Silindi temizlendi

Selam beybiler gene firardasınız,

dün yaptıklarım

mercimek köftesi
pazar alışverişi
yüz elli kere bulaşık çıkarılıp yüz elli kere yıkandı....
pazardan alınan yeşillikler ayıklandı sirkeli suda yıkandı poşetlendi dolaba koyuldu
böylede olunca yemek kolay olduğu için yendi de bitti :)) ziyanlığa son.... Bundan sonra hep böyle yapıcam....
sabah gene bulaşık yıkadım
arkadaşım vardı gözel bir kahvaltı hazırladım misss miss misss....
o gitti gene bulaşık yıkadıım....
akvaryumu temizledim

Bu gün yapılacaklar;
süpürülecek
silinecek
çöp çıkarılacak
banyo temizlenecek....
ee bi de toz alırım.... tamamdı....
çamaşırlar asılacak....
diğerleri makinaya atılacak
kuruyan bulaşıklar yerleştirilecek
sonradan alınan yeşillikler yıkanacak buzdolabına atılacak....

gene bi ton iş var yarabbim yaaa...

Betül naber kızzz bakıyorum temizlik konusunda almışsın başını gidiyon valla aferin kız sana ama diyet için aynı seyleri söyleyemiycem ne o mercimek köfteleri falan hımm bakıyım:20::20:

Günaydın kızlar nasılsunız bakıyım özlemişim valla sizleri Azerincim inşallah daha iyisinde tatlım uzun zamandır giremiyorum topiğe malum düğün telaşı ne zormuş meger sunnet deyip geçmemek lazım bir de hersey senin sorumluluğunda başka karışan yok herseyi sen organize ediyorsun geçtiğimiz pazar günü sunnet Mevlüt'ü vardı.. Onun için evde bayağı temiZlik oldu yapılanları yazıyım bari....

Salon

Cam silindi tül yıkandı
Halı silindi
Vitrin içi silindi içindeki bardaklar yıkandı
Konsol içindeki örtüler yıkandı içleri silindi yerleştirildi
Yerleri kapısı avizesi silindi öz alındı

Cocuk odası

Camı silindi tül yıkandı
Halısı yıkamaya verildi yıkandı
Yerleri kapısı silindi toz alındı

Hol
Yerler silindi halısı yıkamaya verildi
Duvarları silindi
Toz alındı

Mutfak

Bakliyatlar boşaltıldı kavanozları yıkandı yerleştirildi
Mutfak dolapları iç dış üst her yeri silindi düzenlendi
Tül yıkandı cam silindi
Buzdolabı fırın temizlendi
Yerleri kapısı silindi

Banyo

Duvarları silindi
Yerler silindi kloZet kuvet ciflendi

Yatak odası
Camı silindi tülü yıkandı
Yatak odasındaki balkon temizlendi
Halıları silindi
Yerler kapı avize silindi toz alındı

Üst kat

Teras yıkandı

Oturma odası

camı silindi
Halısı yıkamaya verilemişti yayıldı
Yerleri silindi supuruldu toz alındı
koltuk ortulerı yıkandı takıldı

Misafir odası
silindi supuruldu toz alındı
Halısı silindi

Misafir banyosu
Silindi temizlendi

tek kelimeyle Masallah diyorum

bugun raporumu vereyim
mutfakta yemek yazirlandi yendi
cocuk odasi camlari silindi
arka balkon silindi
cocuk odasi yerler komple supuruldu silindi
duvarlar silindi
perde yikandi asildi
mobilyalar silindi altlari silindi
Hali supuruldu silindi tekrar supuruldu
Oyuncaklar ayiklandi gereksiz ivir zivir atildi cekmece dolaplar silindi yerlestirildi.

Kitaplar duzenlendi
paspaslar yikandi makinede asildi
kucuk odanin perdesi yikandi asildi butun ev bi ustten supuruldu
bulasiklar yikandi
kuruyanlar ve makinedekiler yerlestirildi
Sigara boregi vardi pisirildi cay yapildi bugunluk bu kadar bunlarin hepsi saat bes alti dan sonra yapildi..

Günaydın temiz titiz hatunlar

Sabah cocuklar okula gönderildi
Yatakları toplandı
Odlarındaki ıvır zıvırlar yerlerine yerleştirildi
Makineye çamaşır atıldı
Koçişe kahvaltı hazırlandı
Mutfak toparlandı
Tezgah Ocak silindi
Yatağımı topladım
Banyo kloZet çamaşır suyu ve çiftle ovuldu
Aynı sekilde lavaboda
Çamaşırlar asıldı
Bugun fazla bi işim yok sadece yemek yapcam...

gunaydin kizlar
baktim olmuyo dun yarimgun ogleden sonra temizlik icin arkadas geldi salon mutfak kucuk oda banyo tuvalet giristik yardim ettim ben de beraber bitirdik isleri bi mutfak yerleri kaldi fayanssille fircaliycam bi de uc odanin duvarlari kaldi.. onlari yavas yavas silcem onbes gunde yirmi gunde bir almak lazim yarim gun her ise yetisemiyorum hem cocuk hem hamilelik hem is olmuyo kizlar. onlarin eli cabuk bi anda bitiriveriyolar her isi..

bugunku raporumu aksama veririm biraz oglumla ilgilenicem ilgiye ihtiyaci var..
herkese kolay gelsin..

ev işleriyle başı dertte olmayan varmıdır aceba???benim alt kat tadilatta,eşya meşya bişeycik yok.üst kat avuç içi kadar bişey orayı dönüp duruyorum
Gerçi bi terasım var.çam Gül Yasemin,sardunya ne ararsanız var.hatta sebze:1: orası bi evin temizliğine bedel.döktüğü yapraklar bi yana,kuşların ettikleri,saçtığı topraklar bi yana.
Iki gündür öldürdüm kendimi temizlik yapacam diye.bugün yine aynı.:14:
Sabah beri gezdim,şimdi bi kahve içeyim başlarım diye bir oturdum 1 saat oldu:ssz:
Rapor vereyimde aranıza alın bari.belki biri git işine bak der
-duş alınacak,banyo temizlenecek
-şöööle üstün körü süpürülüp,görünen yerdeki tozlar alınacak
-teras süpürülecek,sadece ön taraf silinecek,tozlar alınacak
-sabahtan haşlanan fasulye akşama doğru annca salçalanacak:52: yanına pilav yapılacak

Son düzenleme:
ev işleriyle başı dertte olmayan varmıdır aceba???benim alt kat tadilatta,eşya meşya bişeycik yok.üst kat avuç içi kadar bişey orayı dönüp dürüyorum
Gerçi bi terasım var.çam Gül Yasemin,sardunya ne ararsanız var.hatta sebze:1: orası bi evin temizliğine bedel.döktüğü yapraklar bi yana,kuşların ettikleri,saçtığı topraklar bi yana.
Iki gündür öldürdüm kendimi temizlik yapacam diye.bugün yine aynı.:14:
Sabah beri gezdim,şimdi bi kahve içeyim başlarım diye bir oturdum 1 saat oldu:ssz:
Rapor vereyimde aranıza alın bari.belki biri git işine bak der
-duş alınacak,banyo temizlenecek
-şöööle üstün körü süpürülüp,görünen yerdeki tozlar alınacak
-teras süpürülecek,sadece ön taraf silinecek,tozlar alınacak
-sabahtan haşlanan fasulye akşama doğru annca salçalanacak:52: yanına pilav yapılacak
Ütümde vardı yahu benim:26:

Son düzenleme:
sofrayi kurdum kaldirdim Evi sooyle bir toparladim bulasiklar makineye oglum cok hircin bu aralar cook sinirli aglak onunla ugrasiyorum..onu uyutunca biraz utu var ama yarina kalacak bu gidisle..cok yorgunum.
iyi geceler kizlar..

Back
X