- 3 Temmuz 2013
- 201
- 23
- 38
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #19.361
Yap kuzum yap benimki pişti artık. Karnımı doyurayımbak dolma demişler canım çekti haaa... hafta sonuna bende dolma mı yapsam acep.... çok uğraştırıyo bee....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap kuzum yap benimki pişti artık. Karnımı doyurayımbak dolma demişler canım çekti haaa... hafta sonuna bende dolma mı yapsam acep.... çok uğraştırıyo bee....
peeeh hemen de geri adım attıdedim belki motive falan olursun senin için çürümüş bacim
Mu
Hadi kalk bakiyim bu topikte uyusuk hatun istemiyorum![]()
Valla oyle bacim.30yas sendromu yasiyorum(yas28) :)
Sabahki msj lari hastaneden yazdim.gogusumde bi r enfoksiyon var tam 1senedir gecmedi( ictigim kortizonlardan sisiyorum coook mutsuzum bu konuda
![]()
Sen bence beni bu konuda motive et curuk elma gibiyim![]()
günaydın beybiler,
yanıyor valla heryer..... Ne sıcaaaaak soyuncam az sonra :)
dün işten uçarak çıktım ama genede geç çıktım eve gittim hemen holdekileri guccuk odaya tıkı tıkı verdim malum misafir gelecek.... Kapısını çektim bir ohhh dedim. Iyiki kapıyı icat etmişler :)
sonra mutfağa geçtim bulaşıklarım vardı onları yıkadım
yemeğimi hazırladım hemencik
salona geçtim gene salonda yatmış olduğum içiin koltuk örtülerini düzelttim battaniyemi yerine koydum masamı sildim odamı havalandırdım...
Masamı hazırladım hooop misafirim geldi
yedik içtik yemeklerden 10 puan aldım :))) puan alana kadar nasıl olmuş diye sormayaydım eyiydi :))) delirtirim uleyn....
Gene bulaşık çıktı bulaşığımı yıkadım tezgahı sildim masayı topladım
sonra birimiz bir koltuğa birimiz bir koltuğa serilip film izlerkene uyumuşuuz :)
film neydi hiiç hatırlamıyorum muhtemelen ben hemen uyudum :)) ben yatay konuma geçince otomatikman uyuyorum zaten :)
bu akşam gidiciğim guccuk odaylan boğuşacağım gene malum zaten toplamayı bitiememiştim bir de hole çıkardıkları geri tıkınca iyice karıştı.... şu odayı görmemek için eve gidesim gelmiyo... Sonraki günler fulll doluyum ondan kelli bu gün biticek bu oda.... Bir de yorgunum kiiii başım ağrıyo uykum var....... öfff kendimden bıktım ben yaa :)
Bakın bakın da ibret alınyirim ben bunu ya
betus bu kuzuyu sana yardıma yollicam
![]()
Himm ne görev versem acep:26:mutfak dolaplarini içli dişli temizleye bilirsin mesela
/QUOTE]
bütün hepsini miiii![]()
günaydınn titiz hanımlardünden beri pek bi sessiz burası. benim bugünkü işlerimi yazayım hemen..
salon toplanacak, süpürülecek
bulaşıklar dolaplara yerleştirilecek
yatak odası toplanacak
ama çok uykum var. önce biraz uyusam mı ki![]()
merhaba :) aynı işlerimiz varmış klasik.. salon toplanacak,mufak toplanacak,ev süpürülecek,yatak odası toplanacak,cak cak umarım hepsi olacak :)
ben alıyorum.. cam silmiyorum.neden alınmasın ki? ihtiyacın varsa ,tabiki :))merhaba kizlaaarrr
Az sonra evi temizlemeye baslayacagim toz al sil supur topla falan.
Onlar zaten yormuyor da su cam silme dolaplari cifle ovma falan o kadar zor geliyor ki anlatamam.
Sirf bunun icin yardimci kadin alinir mi eve sirf dolaplar ve camlar
Ama o kadar zoruma gidiyor ki
umarımm![]()
İvett ben geldim ama eski enerjik halim yok beni böyle idare edin bi kaç ayyTeşekkür ederim kuzum Allahım sana da istediğin gibi bi ev dosemegi nasip etsin inşallah
azerin iyi şükürsenin Cadılar nasıl
benim cadı geçen dolapda kaldı zor cikardik
bu arada düşük yapmışsın çok çok geçmiş olsun canım
Himm ne görev versem acep:26:mutfak dolaplarini içli dişli temizleye bilirsin mesela
Ikili kurutmalikta da kuruyor canimcim ama o gün fazla çamaşır yıkama nevresim dışındaKatla as sonra bi tarafı kuruyunca çevir ıslak tarafı üste gelecek şekilde as hem utulemek derdi de olmaz
Ay ay ay prenses annesi gelmiş:16özledim valla raporlarini askosgobus çıktı mı gobus
Anaa nazarima geldi kızçok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim balım inşallah ya
bak geçen kronometre tutup yaptim islerimi diğer topige yazdım buraya da eklerim
Hah ertelemicen iste canım gözüne ne takildiysa usenmeyip hemen kalkıp yapacaksınzamanla oturtucaksin rayına
Ay ne güzel tekrar Tebrikler canım
Aaa hoşgeldin canım hemserim gelmişyaş kaç çocuk var mı:26:
betus ve guccuk odanın maceraları
Geç olmuş ama yazayım canımaspirin kir çöz beyaz sabun eşit miktarda karistir sil
Ellerine sağlık betusguccuk odayı kuşlara kirala en iyisi sen
Ellerine sağlık canım daha ne olsun![]()
kolay gelsiiin....
guccuk odayı yedirmeyiz....
oyyy bir de kronometre tutmuş.... kız biraz sal kendini relax ol... sana yetişcez diye burda motoru yakcaz bee :)
Merhaba bebekler
hemserimin sesi duydum bi bakam dedimcok yoğunum bu gün yarına yatılı misafirim var şehir dışından evi kirkliyordum
şimdi de yemekleri hazırlıyorum
kusura bakmayın alıntı yapamıyorum:26:yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
dilvin bebekim o dolapları temiz istiyorum o kadar
fatihpepe çok geçmiş olsun kuzum ya bi kurtulamadin şu illetden:26:
askos bi göbek fotosu isterik
hemserim nasıl geçti doğum günü
başka unuttuğum olduysa affola![]()