En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
peeeh hemen de geri adım attı:19:dedim belki motive falan olursun senin için çürümüş bacim:27:

Mu

Hadi kalk bakiyim bu topikte uyusuk hatun istemiyorum:1:

Valla oyle bacim.30yas sendromu yasiyorum(yas28) :)
Sabahki msj lari hastaneden yazdim.gogusumde bi r enfoksiyon var tam 1senedir gecmedi :(( ictigim kortizonlardan sisiyorum coook mutsuzum bu konuda :19:
Sen bence beni bu konuda motive et curuk elma gibiyim:27::27:

günaydın beybiler,

yanıyor valla heryer..... Ne sıcaaaaak soyuncam az sonra :)

dün işten uçarak çıktım ama genede geç çıktım eve gittim hemen holdekileri guccuk odaya tıkı tıkı verdim malum misafir gelecek.... Kapısını çektim bir ohhh dedim. Iyiki kapıyı icat etmişler :)

sonra mutfağa geçtim bulaşıklarım vardı onları yıkadım
yemeğimi hazırladım hemencik
salona geçtim gene salonda yatmış olduğum içiin koltuk örtülerini düzelttim battaniyemi yerine koydum masamı sildim odamı havalandırdım...
Masamı hazırladım hooop misafirim geldi
yedik içtik yemeklerden 10 puan aldım :))) puan alana kadar nasıl olmuş diye sormayaydım eyiydi :))) delirtirim uleyn....
Gene bulaşık çıktı bulaşığımı yıkadım tezgahı sildim masayı topladım
sonra birimiz bir koltuğa birimiz bir koltuğa serilip film izlerkene uyumuşuuz :)
film neydi hiiç hatırlamıyorum muhtemelen ben hemen uyudum :)) ben yatay konuma geçince otomatikman uyuyorum zaten :)

bu akşam gidiciğim guccuk odaylan boğuşacağım gene malum zaten toplamayı bitiememiştim bir de hole çıkardıkları geri tıkınca iyice karıştı.... şu odayı görmemek için eve gidesim gelmiyo... Sonraki günler fulll doluyum ondan kelli bu gün biticek bu oda.... Bir de yorgunum kiiii başım ağrıyo uykum var....... öfff kendimden bıktım ben yaa :)

sooyun soooyun soooyun:27::27:

Bakın bakın da ibret alın:52::52:yirim ben bunu ya:52::52::52:
betus bu kuzuyu sana yardıma yollicam:52:
EQlW8Z.jpg

s.a kızlarr bende aranıza katılmak istiyorum. belki biraz gaza gelirim ev işlerinde. o kadar zoraki yapıyorum ki...:31::31::31::31::31:
sohbet geçmişini biraz okudum ve muhabbet çok sardı.:52::52::52::52:
günlük yaptığımız ve yapacağımız işleri yazıyoruz heralde dimi:26::26::26:
ben mutfak işlerini severek yapıyorum. ama temizlik yapmayı sevmiyorum.:25::25: en sevmediğim işlerde wc,lavabo ve toz almak

günaydınn titiz hanımlar:6::6::6: dünden beri pek bi sessiz burası. benim bugünkü işlerimi yazayım hemen..
salon toplanacak, süpürülecek
bulaşıklar dolaplara yerleştirilecek
yatak odası toplanacak

ama çok uykum var. önce biraz uyusam mı ki:58::58::58:

günaydınn titiz hanımlar:6::6::6: dünden beri pek bi sessiz burası. benim bugünkü işlerimi yazayım hemen..
salon toplanacak, süpürülecek
bulaşıklar dolaplara yerleştirilecek
yatak odası toplanacak

ama çok uykum var. önce biraz uyusam mı ki:58::58::58:

merhaba :) aynı işlerimiz varmış klasik.. salon toplanacak,mufak toplanacak,ev süpürülecek,yatak odası toplanacak,cak cak umarım hepsi olacak :)

merhaba kizlaaarrr :3:

Az sonra evi temizlemeye baslayacagim toz al sil supur topla falan.

Onlar zaten yormuyor da su cam silme dolaplari cifle ovma falan o kadar zor geliyor ki anlatamam.

Sirf bunun icin yardimci kadin alinir mi eve sirf dolaplar ve camlar

Ama o kadar zoruma gidiyor ki

merhaba kizlaaarrr :3:

Az sonra evi temizlemeye baslayacagim toz al sil supur topla falan.

Onlar zaten yormuyor da su cam silme dolaplari cifle ovma falan o kadar zor geliyor ki anlatamam.

Sirf bunun icin yardimci kadin alinir mi eve sirf dolaplar ve camlar

Ama o kadar zoruma gidiyor ki
ben alıyorum.. cam silmiyorum.neden alınmasın ki? ihtiyacın varsa ,tabiki :))

aynen benden de bir "umarım" gelsin o zaman:1:

Merhaba kizlar. Nasilsiniz? Sabah kalktım çocukla uğraştım. Kocama kahvaltı verdim. İşe gitdi. Bulaşıkları topladım elde yıkadım. Tezgahı toparladım. Sildim. Mutfağı süpürdüm, sildim. Makinaya çamaşır attım çalıştırtım. Yemek hazırladım. Başka bi şey daha yapamadım hala. Bir az dinleneyim devaaam:21::21::21:

Ben çalışan ve hamile bir bayan olarak bütün her şeyi gündüz işyerimdeyken planlıyorum. Yemekten sonra, ütüyü yaparım, odayı toplarım, yatağın lastikli çarşafını yıkamıştım onu geçiririm falan diye planları kafamda yapıyorum eve gidiyorum yemekten sonra bir güzel uyuyorum hepsi kalıyor. :43::43: Pazar günü ütü yaptım ama bitmedi dünya kadar var daha :15::15::15: İpin ucunu fena kaçırdım ben bu sefer.

Teşekkür ederim kuzum Allahım sana da istediğin gibi bi ev dosemegi nasip etsin inşallah:16:
azerin iyi şükür:emir_bebek:senin Cadılar nasıl:1:benim cadı geçen dolapda kaldı zor cikardik:9:
bu arada düşük yapmışsın çok çok geçmiş olsun canım

Himm ne görev versem acep:26:mutfak dolaplarini içli dişli temizleye bilirsin mesela:46:

Ikili kurutmalikta da kuruyor canimcim ama o gün fazla çamaşır yıkama nevresim dışında:27:Katla as sonra bi tarafı kuruyunca çevir ıslak tarafı üste gelecek şekilde as hem utulemek derdi de olmaz:34:

Ay ay ay prenses annesi gelmiş:16özledim valla raporlarini askos:38:gobus çıktı mı gobus:49:

Anaa nazarima geldi kız:1:çok geçmiş olsun canım:38:

Teşekkür ederim balım inşallah ya:31:
bak geçen kronometre tutup yaptim islerimi diğer topige yazdım buraya da eklerim:21:

Hah ertelemicen iste canım gözüne ne takildiysa usenmeyip hemen kalkıp yapacaksın:34:zamanla oturtucaksin rayına:46:

Ay ne güzel tekrar Tebrikler canım:38:

Aaa hoşgeldin canım hemserim gelmiş:38:yaş kaç çocuk var mı:26:

:9:betus ve guccuk odanın maceraları:9:

Geç olmuş ama yazayım canım:1:aspirin kir çöz beyaz sabun eşit miktarda karistir sil:34:

Ellerine sağlık betus:38:guccuk odayı kuşlara kirala en iyisi sen:9:

Ellerine sağlık canım daha ne olsun:16:
İvett ben geldim ama eski enerjik halim yok beni böyle idare edin bi kaç ayy:9:
Göbiş çıktı çıkmazmı ama kokrktuğum gibi olmadı kilo almadım çok şükür:49:

Merhaba bebekler:1:
hemserimin sesi duydum bi bakam dedim:1:cok yoğunum bu gün yarına yatılı misafirim var şehir dışından evi kirkliyordum:9:şimdi de yemekleri hazırlıyorum:21:kusura bakmayın alıntı yapamıyorum:26:yeni arkadaşlar hoşgeldiniz:38:
dilvin bebekim o dolapları temiz istiyorum o kadar:20::9:
fatihpepe çok geçmiş olsun kuzum ya bi kurtulamadin şu illetden:26:
askos bi göbek fotosu isterik:49::27:
hemserim nasıl geçti doğum günü:12:
başka unuttuğum olduysa affola:17:

Merhaba bebekler:1:
hemserimin sesi duydum bi bakam dedim:1:cok yoğunum bu gün yarına yatılı misafirim var şehir dışından evi kirkliyordum:9:şimdi de yemekleri hazırlıyorum:21:kusura bakmayın alıntı yapamıyorum:26:yeni arkadaşlar hoşgeldiniz:38:
dilvin bebekim o dolapları temiz istiyorum o kadar:20::9:
fatihpepe çok geçmiş olsun kuzum ya bi kurtulamadin şu illetden:26:
askos bi göbek fotosu isterik:49::27:
hemserim nasıl geçti doğum günü:12:
başka unuttuğum olduysa affola:17:

İyi geçti te. Ama bulaşıkları toplamak yine bana kaldı. :85:
Sana da kolay gelsin. Bi koşu yardıma geleyimmi? Baküden Şirvana koşuyum da hamilelikten kalan göbeyim erisin:1::1:

Back
X