- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #19.661
Günaydın sevgi pitirciklari
betusler nerde yaw yolu bulamadilar herhal

betusler nerde yaw yolu bulamadilar herhal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın sevgi pitirciklari
betusler nerde yaw yolu bulamadilar herhal![]()
ilk sayfada yarlı bilgiler kısmında şu yazıyı gördüm :
1.yesillikleri yikayip gazete kagidinin uzerine sererek suyunu cekmesini bekleyin sonra baska bi gazete kagidina sararak buzdolabinda haftalarca temiz bi sekilde saklaya bilirsiniz
her seferinde yikamaniza gerek yok
gazete kağıdı çok sağlıklı bir şey olmadığından size tavsiyem tekstil malzemesi satan yerlerden kalıp çıkartmaya yarayan milaj kağıdı almanız.hem beyazdır boyalı değil hemde kısmen daha iyidir gazeteye göre.
Eveet bu gün neler yaptım
yatağı topladım
yatak odasını topladım
Kızımın yatağını topladım
odasını topladım
Salonu topladım
balkonu sildim
kapının önünü sildim
salonu supurdum
sildim
tozunu aldım
çamaşır yikandi asdim ve hala yikaniyo
supurgenin torbasini bosalttim yikadim kurudu taktım
dun tuz ruhuyla banyonun fayansini silmisdim biraz diğer kısmını da bu gun yaptım çiçek oldu çiçek
wc lavabo kuveti ovdum
tezgahı ocagi cifledim
masayı sildim
beyaz eşyaları sildim
çöpleri topladım ve son![]()
ahh ahh zaten esas sorunda vakit bulup ayıklayıp kaldırmakta.
pratik birşey bulacam diye 10 takla atıyorum :)
Allahiiiim kiz siz nerden ciktinizzz?banada bi yardim a dostlaaaar.beni adam etseniz etseniz siz edersiniiz.ya simdi yalan olmasin hic sevmem temizlik yapmayi ama bebis oldu olali daha beter oldu.o uyudugunda biraz kendime kalmak istiyorum bu sefer ev aliyo basini gidiyo.emekliyo diye gunde iki kere supuruyorum.ama nasil bi ev bu anlamadim hic bitmiyo anacim bu toz.esim yaptigini gozumle gormesem yapmadin dicem diyo bi gun supurmiyim o yatagin altini bi gorunnapcem beeen bi duzen tutturamadim gitti
cat kapi komsu gelcek diye odum kopuyo
Ya bende onu anlamiyorum boyle hic supurmemisim gibi obek obek sadece 1 oda boyle yatagimin alti.yatagi yikiyorumvalla eve getirir getirmez yaptım yaptım sonraya kalırsa çöpe gidiyo elim bi daha değmiyo...
günde iki kere yapıyon ama böyle diyosun enteresanmış.... dağınıklık olur bebe varken normal ama toz nasıl oluyo yahu... ben birinci kattayım ona rağmen iki gün idare edebiliyo toz olayı.... gören pis demez ama üçüncü gün ben hapşırmaya kaşınmaya başlıyom zaten anlıyorum ki mayk seviyemiz fullenmiş : ) ben sıcak suyla siliyom her yeri içine çamaşır suyu ve mister masıl misss gibi oluyo... ama yerlerde dolanan bebe varken tehlikeli olabilir onu bilemiciğiiim....
ben senle yaşamak istiyom yaaaa eşin ne kadar şanslı adam yaaaaa....... hep temiz eve gelmek nasıl bişidir acaba... ben erkek olmaya karar verdim kadınlık bana göre değil.....alcam titiz hatun bakarım ben ona : ))
yaaa banada verilmiş yeni gördümAsil oda oda yaparsam hic temizleyemem
huyum bu is yaparsam hepsini yaparim bi gunde bitrr
yss bisu sorcm bna odul verildi demm begeni prensesi die ve diger odllerde var ne ise yariyo bilen varmi hic bisi anlamadim yaa
doğru düzgün ev işi yapmayalı yıllar oldu.hep kaçamak hep hızlandırılmış.zaten mutfağa bir girsem 3 saat .hem temizlik hemde haftalık yemek.ooooo günde 2 defa ev silsem hijyen patlaması olur evde![]()
Ya bende onu anlamiyorum boyle hic supurmemisim gibi obek obek sadece 1 oda boyle yatagimin alti.yatagi yikiyorum
Haftada 1 ama bulamadim cozumunu.
Yok canlar yok bu ev isi bildigin nankor ya
of of bgun gece 11e kadr bitrtse ii
gerci mutfagimi yeni yapmistim ama gene uzun surcek gibi salon,oturma oda,yatak odam bitti . Salondaki kruvarze tuller asilcak sadece olum gibi gelio yaa
bi tanesi makinede bitsin ikincisini atcm daha :-/ salonm 2 camli :-/ mutfak bitsin giris banyo ve camasirlar kaliyor camasirlsri gece yikarim anca herhalde :-/
Al benden de o kadar. biz yanlış olmuşuz, erkek olacakmışız...
Y
yaaa banada verilmiş yeni gördüm(Aaaaeskiler gelmiş)ne işe yarıyor bilmiyorum ama iyi geldi
![]()
kesinlikle... erkek olcam adımıda lodos koycam![]()