En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
canım benim güzel bir kurabiye tarifim var
yarım kg kaşar loru
2 yumurta
1.5 su bardağı toz şeker
1 paket kabartma tozu
yumuşak bir hamur yapacak kadar un
bir çimdik tuz
bir miktar iri çekilmiş ceviz
bir avuç kadar kuru üzüm(isteğe bağlı)

unu havuz yapıp, bir yumurtanın akını ayırarak malzemeleri ortasına koyuyorsun
yavaş yavaş yoğuruyorsun
yumuşak bir hamur elde ediyorsun
sonra cevizden biraz büyük parçalar koparıp, önce yumurta akına sonra cevize batırıp yağlanmış tepsiye diziyorsun
175 derecede pembeleşene kadar pişiriyorsun
mis gibi kokan yumuşak bir kurabiye oluyor

afiyet olsun:KK51::KK51:
Bugun ıslak kurabiye yaptım ama bu tarif çok farklı görünüyor muakkak deniycem.teşekkür ederim

Günaydın
yaw ben kac gündür bi giremedim
misafirlerim falan vardı
ayiptir soylemesi bu gün benim dogum günüm:KK22:o yuzden kac gundur misafir agirliyorum:KK23:bu gun is gunleri oldugu icin bi kac gun oneden geldiler dun kutladik:KK33:bu sabah gittiler:KK30:ev berbat halde:confused:

Dogum gunun kutlu olsun canim sevdiklerinle nice mutlu saglikli yillara....

Bugun fazla bir is yapmadim camasir yikandi gunluk Isle r ev toparlandi o kadar birazdan arkadaslarla beraber hafta sonu icin kucuk kacamak yapmak icin yola cikacagim herkese iyi tatiller.....

Bugun fazla bir is yapmadim camasir yikandi gunluk Isle r ev toparlandi o kadar birazdan arkadaslarla beraber hafta sonu icin kucuk kacamak yapmak icin yola cikacagim herkese iyi tatiller.....
ben de yarın iki arkadaşımla beraber arkadaşımın annesinin yazlığına gidicem, davete bi sevindim bi sevindim. 3-5 gün kalıcaz sanırım:KK3::KK68:

hafta sonu misafirim vardı kızlar, iki gün kalktım mükellef kahvaltı hazırla sonra biraz mutfağı toparla, misafirini gezidr, bebek için yatak bak, msafirini aile büyüklerine götür, yatak odasını toparla, 2 makine çamaşır yıka, dağ kadar olan çamaşırı katla, kışlık patlıcan almıştım onu kızart, eşim annesini özlemiş köye git onlarla takıl, duş al ertesi gün okula hazırlan. bu hafta sonu nasıl geçti diye düşünemiyorum yorgunum...

Kzlar merhaba 5gundur anemdeydim ablamn sevgilidinun ailesi tanusmaya geldi carsambadn beri ordaydim temzik flan alasini yaptum annemlerde
dun gece geldim evime evim ben dinlenene kadar idare eder cinsten acayip yorgunum kizlar bu cumartesi nisan var ama onda cok yorulmam :) simdi sadece camasir yikadim aksamada beyazlari yikicam bitcek camasir yikamam bi ikigun sonra temizlik yaparim yada nisandan sonra yaparim bilemiorum herkese hijyen dolu gunler :)

Bugun sabah kızımı okulda gönderdim oğlum hasta olduğu için evde kaldı.
Hafta sonu çıkan çamaşırları makineye attım.
Oğluma kahvaltı hazırladım
Cocukların ve bizim yatak çarşaflarını çıkardım kirliye attım
Yeni temiz çarşafları serdim
Bizim yastıklar cok kırlenmişti onlarımda attım kirliye
Biten çamaşırları astım
Yerine nevresimleri yıkamaya koydum.
Sonra evden bi çıktım bi da aksam 5 gibi geldim cok yoruldum.
3 doktor gezdik herbiri farklı tedaviler sundu
Kafam karıştı görünüşte cocukta cok bişey yok öksürük yok ama bi tanesi bronşit olmuş dedi iğne ve bir süru ilaç verdi
İçim rahat etmedi başka bir doktora götürdüm o gerek duymadı iğneye bakalım başladık ilaçlarımızı kullanmaya nasıl olacak
Eve geldim basım acayip ağrıyor makinede kalan çamaşırlarımız astım
Yastıklarrımı makineye attım
Anlayacağınız bugun sadece makineye çamaşır atıp astım :110::110:

merhaba kk nin en titiz planlı düzenli hatunları nasılsınız görüşmeyeli..
ben yine uzun süreden sonra yanınızdayım inş.
evi değiştirdik dubleksteyiz 2 haftada ancak yerleştik
daha mı zor daha mı kolay alacak hiç bilmiyorum
dün bütün evi kardeşimle süpürdük sildik toz aldık tuvaletleri yıkadım bi paspas almıştım sermeden attım makineye yıkadım..
bugün de sadece ortalığı topladık biraz ben kahvaltı bulaşıklarını hallettim simdi ocaga yemek attım
makarna ve tavuk birazdan da sofra kurarım bi salata yoğurt koyup..
arada yine yazarım görüşürüz kızlarr

Bayram temizliğine başlamak istiyorum ama nerden başlasam bi de bu hafta hep sokaklarda olucam davetler falan var napsam nasıl etsem siz nereden başlayacaksınız?....

merhaba kk nin en titiz planlı düzenli hatunları nasılsınız görüşmeyeli..
ben yine uzun süreden sonra yanınızdayım inş.
evi değiştirdik dubleksteyiz 2 haftada ancak yerleştik
daha mı zor daha mı kolay alacak hiç bilmiyorum
dün bütün evi kardeşimle süpürdük sildik toz aldık tuvaletleri yıkadım bi paspas almıştım sermeden attım makineye yıkadım..
bugün de sadece ortalığı topladık biraz ben kahvaltı bulaşıklarını hallettim simdi ocaga yemek attım
makarna ve tavuk birazdan da sofra kurarım bi salata yoğurt koyup..
arada yine yazarım görüşürüz kızlarr

Benimde evim duplex canım avantajları olduğu gibi dez avantajları da var mesala temizlik gibi Allah'tan ben üst katı pek kullanmıyorum o yüzden cok dağılmıyor...anca alt katı yapabilirsem yapıyorum temizlik ve ısınma sorunu dışında pek sorunum yok...

Back
X