En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günaydınlar
bugünde baş ağrısıyla uyandım benim bu halim neolacak bilmiyorum:(
ev bomba atılmış gibi bir ağrı kesici çip işe koyulacağım

yapılacaklar
önce coçukların kahvaltısını hazırlayıp yedireceğim
yatakları kapatacağım
dağınıklığı toplıyacağım:-(her yer oyuncak kıyafet:KK57:)
tüm odaları süpürüp,silicem toz alınacak
vestiyerin kapakları silinecek
balkon yıkanacak
wc ve banyo temizlenecek
oturma odasınaki koltukların altı çekilp silinecek,koltuklar ve halı makinayla yıkanacak,halıyı birde alle siliceğim,cam ını silip odayı bitireceğim inşallah
çok işim var herkese kolay gelsin

Eki Görüntüle 1277616
Biz hergün bu egzersizleri yapıyo zaman zayıflamıyoruz........

Haha harikaymis ama evet ise de yaramiyor gerci benim seker sorunum oldugu icin duzenli yiyemedigimde ya da yorulunca da boyle cok daha kilo aliyorum:(

vücut aynı tempoya alıştığı için onu egzersizden saymıyor maalesef belki biraz fazla kalori yakıyorsundur onuda telafi ediyoruz:kk77::kk77:

Evet maalesef o kadar ise kaptirinca mesela ani seker dusmesi yasiyorum o anda mecburen cabuk sekerimi yukseltecek ya da el altinda abur cubur ne varsa ona saldiriyorum ki bir an once islere devam edeyim e tabii bu da hrcanan kalorileri cok guzel telafi ediyor...

Yeri gelmisken sorayim dedim 2 aydir bu evde oturuyorum ve toz yagan bir ev, annemin evinde mutfak dolap iclerini aliskanliktan silerdik ama toz olmazdi burada surekli toz oluyor bosalt sil, kirila havlandir cani cikiyorinsanin. Lastik olmayan ortu ariyorum annem kapitone kumas almis kendine aslinda benim icin deneme amacli 15 yildir ihtiyaci olmadi evinde cunku:) henuz dikmedi, memnun musun ortunden nasil bir kumas?
ben kaputone kullanmıyorum,sonuçta kumaş altına toz illa geçiyor yine dolabın içini silmek şartnaylon örtülerden serdim,haftada tozunu alıyorum ,ayda birde boşaltıp altlarıyla birlikte temizliyorum
arkadaşlarım kullanıyor memnunlar tercih meselesi tabii

Yaa simdi bnum tikali ama odalarimi yapsam esi gelene kadar
evet evet yapiyim cok huzurduz oturuyorum boyle rapor verrim isler bitincr hasta halimle bilr gaza geldim :)

ben kaputone kullanmıyorum,sonuçta kumaş altına toz illa geçiyor yine dolabın içini silmek şartnaylon örtülerden serdim,haftada tozunu alıyorum ,ayda birde boşaltıp altlarıyla birlikte temizliyorum
arkadaşlarım kullanıyor memnunlar tercih meselesi tabii
bu ev duzeni, yontemleri aynen dedigin gibi tercih sorunu icimize sineni bulana Kdar ugrasmak gerekiyor. Bende lastik gibi olursa kokar paranoyasi var dedigim gibi takinti koksa bunca insan kullanmaz daha dogrusu bardak bolumu icin dusundugum icin ve ters kapadigim icin agiz bolumu degmesin diye uğraşıyorum. Tabak , kase, kavanozlarin altlarinin tozunu almayi dusunuyorum, bardaklarin altina da kagt havlu serdim simdilik cunku cok zaman kaybi oluyor bir de dolaplarin iyice kurumasina calisirken alt dolaplarda rutubet kokusu var cunku her seyortada kalıyor bu sefer temiz de olsalar ttozlandi diye onlari yika ay yazarken bile fenalik basti
tekrar yasadim:(

Yaa simdi bnum tikali ama odalarimi yapsam esi gelene kadar
evet evet yapiyim cok huzurduz oturuyorum boyle rapor verrim isler bitincr hasta halimle bilr gaza geldim :)

Sst cizzz diyorum bak sana:) ya hastalığın agirlasirsa o zaman hicbir sey yapamazsin kac gun oyle dusun;) diyene bak belim sirtim kopuyor ama birazdan girisecegim cunku deli ediyor 2 ayda yerlesememis ev, sevgili esime ayagima cengel oldugu icin buradan sevgilerimi gonderiyorum:D

bu ev duzeni, yontemleri aynen dedigin gibi tercih sorunu icimize sineni bulana Kdar ugrasmak gerekiyor. Bende lastik gibi

olursa kokar paranoyasi var dedigim gibi takinti koksa bunca insan kullanmaz daha dogrusu bardak bolumu icin dusundugum icin ve ters kapadigim icin agiz bolumu degmesin diye uğraşıyorum. Tabak , kase, kavanozlarin altlarinin tozunu almayi dusunuyorum, bardaklarin altina da kagt havlu serdim simdilik cunku cok zaman kaybi oluyor bir de dolaplarin iyice kurumasina calisirken alt dolaplarda rutubet kokusu var cunku her seyortada kalıyor bu sefer temiz de olsalar ttozlandi diye onlari yika ay yazarken bile fenalik basti
tekrar yasadim:(

Sst cizzz diyorum bak sana:) ya hastalığın agirlasirsa o zaman hicbir sey yapamazsin kac gun oyle dusun;) diyene bak belim sirtim kopuyor ama birazdan girisecegim cunku deli ediyor 2 ayda yerlesememis ev, sevgili esime ayagima cengel oldugu icin buradan sevgilerimi gonderiyorum:D
Cnm elimde degil yaa :)yatakodami yaptim kapisini kapadim ciktim
yatak odada yaptiklarim:
nevresin yikandi simdi asicam
yeni nevresim gecirildi
yatak supuruldu
tioz alindi
yerler silindi
yerler supuruldu
gardroplar duzenliydi allahtan :)
simdi oturma odaya gecicem orasi kucuk allahtan hemn bitiyor isi
simdi rahatim ya usumuyorm enazindan :)

bu ev duzeni, yontemleri aynen dedigin gibi tercih sorunu icimize sineni bulana Kdar ugrasmak gerekiyor. Bende lastik gibi olursa kokar paranoyasi var dedigim gibi takinti koksa bunca insan kullanmaz daha dogrusu bardak bolumu icin dusundugum icin ve ters kapadigim icin agiz bolumu degmesin diye uğraşıyorum. Tabak , kase, kavanozlarin altlarinin tozunu almayi dusunuyorum, bardaklarin altina da kagt havlu serdim simdilik cunku cok zaman kaybi oluyor bir de dolaplarin iyice kurumasina calisirken alt dolaplarda rutubet kokusu var cunku her seyortada kalıyor bu sefer temiz de olsalar ttozlandi diye onlari yika ay yazarken bile fenalik basti
tekrar yasadim:KK43:

Sst cizzz diyorum bak sana:) ya hastalığın agirlasirsa o zaman hicbir sey yapamazsin kac gun oyle dusun:KK66: diyene bak belim sirtim kopuyor ama birazdan girisecegim cunku deli ediyor 2 ayda yerlesememis ev, sevgili esime ayagima cengel oldugu icin buradan sevgilerimi gonderiyorum:D

evet bardaklar naylona değmemeli ben bardağı düz orak koyuyorum,sen kağıt havlu kullanıyorsan ki ilk evlendiğimde kullandım sık değiştirmek gerekiyor ,senin için kaputone en iyisi hemde şık durur
koku için evet başta bana kokuyor gibi geldi ama ben makinede yıkananlardan kullanıyorum,yıkadım serdim şimdi bir problem yok

evet yaptıklarım mola verdim biraz
kahvalt yapıldı,mak çamaşır atıldı,bir makine çamaşır katlanı ütülenecekleri hemen ütülendi bunu tavsiye edrim
ben çamaşır katlarken masamı kurar ütümü çalıştırırım ütülenecekleri aradan seçer ütülerim hiç birikme ve tasam olmaz
ortalık toplandı süpürmeye geçiyorum

Ohhh hanımlar işe koyulmuş bende bir bel ağrısı cok kötü bir kere daha böyle olmuştum iğneye düzeldim saga sola zor donüyorum bende şimdi kalkıcam cocukların yataklarını sabah onlar giderken topladım şimdi kendi yatağımı toplıcam çamaşır asacağım arkadas gelecek birlikte gerebic kurabiye yapacağız....herkese kolay gelsin...

Sabah kahvaltı hazırlarken oturma odamın perdesını makineye attım cay olana kadar camını sıldım, kahvaltıdan sonra masayı topladım bulaşıkları makineye yerlestırdım, banyonun fayanslarını, kuvetı, lavoboyu camasır suyuyla temızledım, dus perdesını yıkadım, wc nin fayanslarını camasır suyuyla temızledım, tam lavobasını temızlıyordum kı fırçadan gozuma camasır suyu sıçradı bol suyla yıkadım temızlıge devam edım dedım ama yanmaya ve kızarmaya başladı gozum, 112 yı aradım yonlendırırler napmam gerekır dıye, geldiler, doğru hastaneye korneayı yakabılırmıs camasır suyu, tetanoz asısı yapıldı, gozumu yıkadılar sonra dr muaynesı sukurkı cok zarar vermemiş, esım ızın almıştı temızlıge o devam ettı ben uyudum, camasırları toplamış, toz almış,bende aksam utulerı bıtırdım.
kuzummmmm geçmiş olsun :cry:
yoksun ne zamandır merak ettim seni o_O en son burda görünmüşsün diye yazım dedim iyisin mi :KK51:

Kizlar oturma odamda bitti sindi salona gecicem vitrune ortuler yerlestrcm kiltuklari cekicm kuruyan camasirlaru katlicm yerlestrcm kolay gelsin herkrse

Evet salonla giriside bitirdim sira mutfakta
tuvalet banyo kaliyor onuda esim camasir suyu alcak onla yapicam bakslm bu kadrdagnk mutfaktan kac saate cikicam :-/

Yeri gelmisken sorayim dedim 2 aydir bu evde oturuyorum ve toz yagan bir ev, annemin evinde mutfak dolap iclerini aliskanliktan silerdik ama toz olmazdi burada surekli toz oluyor bosalt sil, kirila havlandir cani cikiyorinsanin. Lastik olmayan ortu ariyorum annem kapitone kumas almis kendine aslinda benim icin deneme amacli 15 yildir ihtiyaci olmadi evinde cunku:) henuz dikmedi, memnun musun ortunden nasil bir kumas?

Canım kumaştan anlamam da kare kare kapitone gibi ama parlak bir kumaş kırık beyaz. Küp şeker büyüklüğünde kareler. Kenarlarında annem mercimek tanesi kadar yuvarlakları olan dantelimsi bişey dikti. Çok memnunum toz da olmuyor hemde malzemeler dolabın içinde kaygan olmuyor.Tavsiye ederim. Bu plastikimsi hazır şeylerden annem kullanmıştı onlar koku yaptı. Bu kumaştan kardeşimde bende kullanıyorum memnunuz. Resim yükleyebilirsem yüklerim bir ara. :)

Merhaba arkadaşlar
birkaç gündür pek iş yapamıyorum standart şeyler
işten çık eve git ye iç yıka topla
dolayısıyla rapor veremiyorum
bu akşamda evde olmayacağım dolayısıyla iş güç yok
ama yarın akşama inş. yaparım yapılacak iş çok çünkü

Benim bugün temizliğim yine kalmış durumda. Bi türlü yapamadım şu detaylı temizliği bi haftadır.
Gelen giden di benim gezmemdi , hastalıktı derken kaldı öyle bugün yaparım dedim bugünde misafir geliyor. Evde fena halde ayıp olcak ama napıyım. Dökmüştüm herşeyi örtüleri yıkamak için. Hayırlısı artık :(

Benim bugün temizliğim yine kalmış durumda. Bi türlü yapamadım şu detaylı temizliği bi haftadır.
Gelen giden di benim gezmemdi , hastalıktı derken kaldı öyle bugün yaparım dedim bugünde misafir geliyor. Evde fena halde ayıp olcak ama napıyım. Dökmüştüm herşeyi örtüleri yıkamak için. Hayırlısı artık :KK43:

ben evi öyle dağıtmışken hayatta misafir kabul edemem, ev topla hazırlık yap yetiştiremem çünkü. Allah yardımcın olsun

Evet raporumu veriyim kizlar bitirdum cok sukur cogunu
yatak odamda nevresim degistirdim
corap sepetlerinu duzenledim
yeni nevresim gecirildi
toz alindi
supuruldu yer ve yatak
yerler silundi
oturma odada koltuklarin arka lari silindi
yedek koltuk ortuleri serildi
kullandiklarimsimdi makineye atildi
mutfak dolaplari silundi ortuleri degistirildi
ocak parcalari yagdanlik,tost makineleri parcalari makneye arildi calistirildi