En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Acaba sana moral olsun deşarj ol diye mi yapıyor bende bulsam para öyle temizlik yapma hevesim artar :KK48:

Günaydın... Okudukça büyüyor gözümde işlerr oyy oyy
farkında bile olmuyor canım
açığı çıkınca benim çıkımdan vereyim sana diyorum
aynen kendisine iade

yaaa aynı harçlığı alıyoruz, sen nasıl para biriktiriyorsun deyip şaşıyor bir de:KK70::KK70:

Cok sukur bugun evim tertemiz oturuyorum :) hastada degilim baya bya iyilesiyorum sanki arada bi hapsirik o kadr
yemegimide koydum
menm k.fasulye,pilav tarhana corbasi salata ve yogurt ...

Bugun dogum iznime ayrildim hayirlisi insallah 36 hafta bitti
Eve geldim bi bucuk saat uyudum
12 gibi kalktim kahvalti sonrasi oglani yikadim giydirdim tum evi ve balkonlari topladim supurdum
Domestoslu ve deterjanli suyla viledaladim
Bi makine camasir yikadim
Simdi dinleniyorum
Toz almasi banyo tuvaletler yarina kaldi
Esim et suyu ile guzel bi tarhana corbasi yapti onu ictik meyve ivir zivir yedik sonra da
yogurt mayaladik bi de ekmek yaptik ekmek makinasini coktandir kullanmamistik
Cok sukur bugun de boyle gecti
Hepinize iyi geceler diyorum
Allahtan hepimize yarina guc kuvvet diliyorum

Iyi geceler kızlar
bugun güne gitmeden evi toparladım
banyo lavabo wc yerler temizlendi
evi supurdum
gunden gelince
sabah yaptıgım ütülerimi yerlestirdim
cocuklarla ilgilendim
yemek koydum ocağa
aübir makine beyazları attım
mutfagı toparladım Ocak tellerini makineye attım
aspratörun tellerini temizledim pırıl pırıl oldular
çamasırları astım
artık yatıyorum...

dün akşam yemek yaptım. dolapta pilavım ve çorbam vardı.
yemek yediki soframızı ve mutfağı topladım.
temiz bulaşıkları yerlerine kirlileri makineye doldurdum.
kalan koltuk örtülerimi yıkadım, bitince astım. kuruyanları topladım, koltuklara serdim.
tek parça nevresimim vardı onu da makineye attım, bitince astım.
1 makine kot ve bir kaç parça siyahı da makineye attım.
çantamı hazırladım. bugün anneme gideceğim, yarın da kısmet olursa annemler yufka açacaklar ben de onlara çay kahve için yardım edeceğim. akşamında da gezmelere gidebiliriz : )

Günaydın hamarat hanımlar :KK50:
dün akşam ki iş raporumu vermeye geldim
iş çıkışı eve gittim hazır yemeğim vardı ısınırken dünden bu akşam için kuru fasülye ıslatmıştım
onu ocağa koydum, puding pişirdim
sofrayı hazırladım yedik mutfağı ve bulaşıkları toplamadan önce
lavabo ve tuvaleti çamasır suyu ve deterjanla yıkadım durulamadan bıraktım
sonra oğlumun oyuncaklarını topladım oturma odası ve koridoru süpürdüm sildim toz aldım
lavabo ve tuvaleti duruladım havlusun değiştirdim aynasını sildim lavabo girişini,kapılarını ve fayanslarını sildim
mutfağa geçtim bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim
yemeğim pişmişti ocağın parçalarınıda makineye attım ocağı temizledim
tezgahı ve lavaboyu cifledim
taze soğan ve maydanos vardı dolapta onları temizledim yıkadım kağıt havluya sarıp dolaba kaldırdım
mutfağı süpürdüm balkonunu yıkadım
beyaz eşyaları,masa-sandalyeleri ve mutfak dolaplarının kapaklarını marc mutfak sıkılmış sıcak suyla sildim (su da baya sıcakmış ellerim kızardı :KK45:
yerleri sildim
iki makine çamaşır yıkandı onları serdim
kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
bu akşama da ütü var ve 2 makine daha çamaşır yıkanacak
yemeğin yanınada pilav yaparım turşu ve puding yeter

Son düzenleme:
yarında yatak odası temizlenecek nevresimler değiştirilip yıkanacak
yazlıklarımı kaldırıp kışlıklarımı yerleştiricem dolapların tozunu da alırım bu arada
banyo temizlenecek salon temiz ama süpürüp silip toz alıcam detaya girmeden
tuvalet lavabo tekrar yıkanır mutfak tekrar süpür sil yapılır
oturma odasındaki ve diğer odadaki balkon yıkanacak (toplam 3 tane balkonum var malesef :KK43: )
dış kapı ve kapı girişi silinecek
başka bişeylerde çıkar muhtemelen inş.öğlene kadar bitiririm işi
belki öğleden sonra biryerlere giderim oğlumla zaman geçirmem de lazım değil mi ama :KK46:

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Ben çalışıyorum ve akşam 18.30 da eve varıyorum. Eşimde benimle hemen hemen aynı saatte geliyor. Dün eve gidince yemek hazırladım, bulaşık makinasını boşalttım yenilerini koydum. 1 makina yıkadım astım ütü yaptım, fasulye ve nohut almıştım onları balkona serdim havalandırdım. Sonrada 3 parça dikilecek sökük vardı onları diktim. Suş alıp yattım saat 23.30du. tabi eşimle hiç oturamadık. Eşinizle vakit geçirmeye zaman bulabiliyormusunuz?

Bu akşamda tekrar yemek yapıcam 1 makina daha yıkanacak ve dün kuruyanlar ütülenecek. ayrıca boş odamız var baya döküntülü orayı toparlamayı planlıyorum:110:

Gunaydin kizlar
Bugun bebis kiyafetleri yikanacak
Iki makine daha camasir atilacak
Ben de de bos bi oda var toplanacak
Utu var yapilacak
Banyolar lavabolar tuvaletler temizlenecek
Butun odalarin tozu alinacak
Oglusla oyun oynanacak biraz da mutfagi duzenlicem bunlarin hepsini yapmak biraz zor bakalim bu koca gobusle kacini halledicem :)

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Ben çalışıyorum ve akşam 18.30 da eve varıyorum. Eşimde benimle hemen hemen aynı saatte geliyor. Dün eve gidince yemek hazırladım, bulaşık makinasını boşalttım yenilerini koydum. 1 makina yıkadım astım ütü yaptım, fasulye ve nohut almıştım onları balkona serdim havalandırdım. Sonrada 3 parça dikilecek sökük vardı onları diktim. Suş alıp yattım saat 23.30du. tabi eşimle hiç oturamadık. Eşinizle vakit geçirmeye zaman bulabiliyormusunuz?
aramıza hoş geldin canım
ben şu an ücretsiz izin kullanıyorum
okula giderken de yarım gün gidiyordum, eşimle zaman geçirmeye vaktim oluyordu
ikinci dönem göreve dönücem, bakalım program nasıl olacak
hem bebek, hem okul, hem ev
eşler yardımcı olunca aslında yine zaman kalır diye düşünüyorum
benim eşim bebiş yokken yardım ediyordu
şimdi evde olduğum için pek ihtiyaç duymadım
rahata alıştıysa bakalım nasıl olcako_O
evdeki gibi her şey tam tekmil olmaz, olduğu kadar
ev işleri birbirimizle geçireceğimiz zamandan kıymetli değil:KK51:

kesinlikle katılıyorum:) hatta yeni konu açtım temizlikmi yoksa eşimle vakit geçirmekmi:) sanırım çocuğumuz olsa bende senin gibi zorlanıcam :) kesinlikle ailede muhabbet sohbet daha önemli:)

merabalar
dünkü raporum bir gün önceden aniden misafir gelmesiyle kalan işleri mecburen dün yaptım
oturma odamın kanepelerini yıkadım,halısını süpürüp yıkayıp tekrar sildikten sonra balkona havalanması için astım bu arada kolumu incittim 6 m halı tek başıma serersem:KK11::KK11:
kanepe altlarını süpürüm elle sildim,camını sildim
tv ünitesinin tozunu alıp ,halıyı serdim
koltuk kenar derilerini temizleyip odadan çıktım
yatak odasının camını sildim halısını süpürdüm
günlük rutinim yatakları örtmek,oyuncak toplamak yemek bulaşık yapıldı mutfak süpürülüp silindi
2 makina çamaşır yıkandı,toplandı birazdan katlayıp ütülüyeceğim
benden dün bu kadar bugünde kalan işleri halletmeliyim

Selamlar bugün temizliğe devaam edicem ama önce dünki raporum
Mutfaktan çıkamadım zaten tüm gün.
Üst dolaplrı içini temizlemiştim dıştan yine bi cifledim
Fayansları ve tezgahı çamaşır suyu ile ovaladım
Fayansdaki rafları söktüm yıkadım. Baharatlıkları falan yıkadım
Aspiratörün tellerini, ocagın tellerini bulaşık sepetini elimle yıkadım sonra makineye attım.
Alt dolapları içli dışlı temizledim. Çekmeceleri boşaltıp temizledim yeniden düzenledim.
Ray dolap var minik bir tane yağ şişelerini koymak için yağ oldukları için baya uğraştım onunla.
Tezgahın üstünü düzenledim topladım en son.

Mutfakta kalanlar ;
Buzdolabı, kombi, petek temizlencek
Sandaleyeler ve masa silincek
Halıda daha sonra hep birlikte temizlenmeye verilcek.
Bugün ayrıca;
kütüphane ve çalışma odası temizlencek

Yatak ve yatak odasi toplandi
Kucuk banyo yikandi
Bebisin camasirlari yikandi kurutmaya atildi
Kahvalti hazirlandi oglan doyuruldu
Toplandi
Cocuk odasi
Yatak odasi tozu alindi
Cocuk odasi yatak odasi ve iki banyo kapisi silindi
Biraz mola veriyorum simdi bi yarim saat kadar

Bende zaman bulamıyorum o kadar çok işim var ki. Ütü bulaşık çamaşır as katla kaldır ortalığı topla vs vs eşime bu işlerin arasında gidip öpüyorum sarılıyorum sonra tekrar işe dönüyorum. Çalışırken evdeki işleri yapmak çok zor.

Bende zaman bulamıyorum o kadar çok işim var ki. Ütü bulaşık çamaşır as katla kaldır ortalığı topla vs vs eşime bu işlerin arasında gidip öpüyorum sarılıyorum sonra tekrar işe dönüyorum. Çalışırken evdeki işleri yapmak çok zor.
İyide gidip öpme kısmını anladım ama hiçmi yprumluyosunu hiçmi dinlenmiyosumız :(

Back
X