En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
arkadaşlar harıl harıl temizlik yapıyosunuz maşallah,benim bi sorum olacak size,çarşaflarınızı nerde nasıl katlayarak muhafaza ediyorsunuz..benim yatak odası takımımda şifoniyer yok makyaj masasının altına koyuyorum ama malum çarşaflar küçüklü büyüklü olduğu için düzgün durmuyor..bir bilene soruyorum tşk :)

Ben giysi dolabının içine koyuyorum
birde nevresimleri takım halinde yastığının içine koyuyorum düzenli görünüyor hemde
değiştirme aşamasında alırken tek parça halinde oluyor

Anlatmak istediğim bu resimdeki gibi

Eklentiler

• nevreim.webp
    nevreim.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 116
yastığın içinde olduğunu şimdi okudum canım nasıl fikir bu ya süper hiç aklıma gelmemişti sağol bunu yapıcam

Iyi geceler kızlar bugun temizlik günüydü yardımcı kadın geldi
O gelmeden yatakları topladım
Kendi yatağımın nevresimlerini değiştirdim
Salon tülünü makineye attım
Ortalığı topladım çay demledim
Kadın gelince hemen salona girdi
Camını sildi storunu sildi
Koltukları süpürdü sildi
Halısını süpürdü kaldırdı
O yerleri silerken bende vitrin içini boşalttım tozunu aldım
Avizeyi sildi kapısını sildi tulunu taktı çıktı
Cocuk odasının tülü yıkandı camlarını ve storunu sildi
Bazalarını çekti altlarını sildi yerleri sildi
Halısını sildi kapısını sildi
Toz aldı, tulunu astı
O bunları yaparken ben de mutfak dolaplarımın kapaklarını güzelce sildim
Üstlerini sildim çorba yaptım öğlen için
Yatak odasının ve oradaki küçük balkonun camları silindi tülleri yıkandı
Bende balkondaki raflarımın tozlarını aldım çiçekleri suladım
Çamaşırları topladım
Yatak odasının eşyaların tozunu aldım
O da bazayı ve komidimleri çekip altlarını sildi
Yolluklarını sildi
Kapısı silindi
Mutfakta da camın silindi tülü yıkandı takıldı
Halısı süpürüldü, silindi yerler, kapı ve sandalyeler silindi
Holdeki halılar silindi
Dış kapı silindi
Masam ve çalışma masası çekilip altları silindi
O holü yaparken bende
Banyo dolabının içini boşalttım
Sildim havluları düzenledim çekmecesini temizledim
Detarjan bölümünü temizledim
O da banyoyu sildi kuvet, lavabo wc ovuldu....

meraba kızlar uzun zamandır yazamadım buraya ama okuyodum arada maşşallah tam hız devam temizliğe benimde doğum yaklaştı temizliğe başladım ama erkenmi acaba diyorum bi yandand bitereyim rahat rahat oturayım diyorumbu arada doğum sezeryan olabilir 10 gün sonra falan tam belli değil en iyisimi ben işlerimi bitireyim
dün bazaları kanepe içlerini boşalttım makine çekip silip yerleştirdim koridorda arada 4 kapılı bi yatak dolabım var ama yatakgirmiyo oraya dar biraz ıvır zıvır var orda onları bolattım içini sildim yerleştirdim üzerini boşaltıp silemedim çok ağır şeyler var üstte ama çok tozlanmamıştır yakın zamanda yapmıştım
elbise dolabı komidinler çekmeceler yapıldı düzenliydi aslında dolabın üzerini silip iç dış kapılarını sildim
her gün az az yapabiliyorum
bugünde başladım ayyakkabılığı boşalttım sildim düzelttim girişte dolabım var boşalttım sildim düzelttm üzerini sildm
mutfağım küçük mutfak dolabınıboşaltıp silip yerleştirem fırın ve bulaşık makinasını ayrıntılı silecem arkalarını çeki silecem bugünlük planlar bunlar yarın devam salıya kadar bitirmem lazım

bu gün yapacaklarım

bi sürü çamaşır katlanacak
yemek yapılacak
bir makina çamaşır yıkanacak asılacak

bulaşık yıkanacak
çöpler atılacak
kişisel bakım bi zahmet :))
kuşlar çiçekler bakım ister...

güccük odamla azcık boğuşurum

eee şeref meselesi de var....

kpss bi konu çalışsam

ben akşam üzerini 300 saat falan olarak hesapladım galiba du bakalım bu hesap çarşıya uymuyacağa benziyor ama bakalım :)))

bu gün yapacaklarım

bi sürü çamaşır katlanacak
yemek yapılacak
bir makina çamaşır yıkanacak asılacak

bulaşık yıkanacak
çöpler atılacak
kişisel bakım bi zahmet :))
kuşlar çiçekler bakım ister...

güccük odamla azcık boğuşurum

eee şeref meselesi de var....

kpss bi konu çalışsam

ben akşam üzerini 300 saat falan olarak hesapladım galiba du bakalım bu hesap çarşıya uymuyacağa benziyor ama bakalım :)))

Allah yardımcın olsun canım
ben de oğlum 1,5 yaşındayken girdim sınava
neler yaşadığını çok iyi anlıyorum
helal olsun bu kadar da iş yapabiliyorsan

meraba kızlar uzun zamandır yazamadım buraya ama okuyodum arada maşşallah tam hız devam temizliğe benimde doğum yaklaştı temizliğe başladım ama erkenmi acaba diyorum bi yandand bitereyim rahat rahat oturayım diyorumbu arada doğum sezeryan olabilir 10 gün sonra falan tam belli değil en iyisimi ben işlerimi bitireyim
dün bazaları kanepe içlerini boşalttım makine çekip silip yerleştirdim koridorda arada 4 kapılı bi yatak dolabım var ama yatakgirmiyo oraya dar biraz ıvır zıvır var orda onları bolattım içini sildim yerleştirdim üzerini boşaltıp silemedim çok ağır şeyler var üstte ama çok tozlanmamıştır yakın zamanda yapmıştım
elbise dolabı komidinler çekmeceler yapıldı düzenliydi aslında dolabın üzerini silip iç dış kapılarını sildim
her gün az az yapabiliyorum
bugünde başladım ayyakkabılığı boşalttım sildim düzelttim girişte dolabım var boşalttım sildim düzelttm üzerini sildm
mutfağım küçük mutfak dolabınıboşaltıp silip yerleştirem fırın ve bulaşık makinasını ayrıntılı silecem arkalarını çeki silecem bugünlük planlar bunlar yarın devam salıya kadar bitirmem lazım
Ay maşallah :nazar: annem geldi resmen ona yüklendim bende o gittikten sonra kalanları yapmaya çalışıcam.

ma
Ay maşallah :nazar: annem geldi resmen ona yüklendim bende o gittikten sonra kalanları yapmaya çalışıcam.
malesef bana öyle yardım eden bir annem yok anca gezmeye gelir şanslısın sen bende bitircem bikaç güne hata sonu görümcem gelcek camları silip perdeleri asmaya ama bzen erkenmi diyorum sen bitirdin mi temizliğini

ma

malesef bana öyle yardım eden bir annem yok anca gezmeye gelir şanslısın sen bende bitircem bikaç güne hata sonu görümcem gelcek camları silip perdeleri asmaya ama bzen erkenmi diyorum sen bitirdin mi temizliğini
yok yeni başladık haftaya kontrolüm var o zamana kadar bitirmeye çalışıcam bakalım. Yavaş yavaş yap yorma kendini çok.

Back
X