- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #22.061
Saolasin cnmhayırlı olsuunn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolasin cnmhayırlı olsuunn![]()
bu çarşaflar sanamı ait canım ne güzel katlamışsın kitap gibi duruyor
Anlatmak istediğim bu resimdeki gibi
bu gün yapacaklarım
bi sürü çamaşır katlanacak
yemek yapılacak
bir makina çamaşır yıkanacak asılacak
bulaşık yıkanacak
çöpler atılacak
kişisel bakım bi zahmet :))
kuşlar çiçekler bakım ister...
güccük odamla azcık boğuşurum
eee şeref meselesi de var....
kpss bi konu çalışsam
ben akşam üzerini 300 saat falan olarak hesapladım galiba du bakalım bu hesap çarşıya uymuyacağa benziyor ama bakalım :)))
Ay maşallahmeraba kızlar uzun zamandır yazamadım buraya ama okuyodum arada maşşallah tam hız devam temizliğe benimde doğum yaklaştı temizliğe başladım ama erkenmi acaba diyorum bi yandand bitereyim rahat rahat oturayım diyorumbu arada doğum sezeryan olabilir 10 gün sonra falan tam belli değil en iyisimi ben işlerimi bitireyim
dün bazaları kanepe içlerini boşalttım makine çekip silip yerleştirdim koridorda arada 4 kapılı bi yatak dolabım var ama yatakgirmiyo oraya dar biraz ıvır zıvır var orda onları bolattım içini sildim yerleştirdim üzerini boşaltıp silemedim çok ağır şeyler var üstte ama çok tozlanmamıştır yakın zamanda yapmıştım
elbise dolabı komidinler çekmeceler yapıldı düzenliydi aslında dolabın üzerini silip iç dış kapılarını sildim
her gün az az yapabiliyorum
bugünde başladım ayyakkabılığı boşalttım sildim düzelttim girişte dolabım var boşalttım sildim düzelttm üzerini sildm
mutfağım küçük mutfak dolabınıboşaltıp silip yerleştirem fırın ve bulaşık makinasını ayrıntılı silecem arkalarını çeki silecem bugünlük planlar bunlar yarın devam salıya kadar bitirmem lazım
Ben de bunu deneyeyim çok mantıklıymış.Anlatmak istediğim bu resimdeki gibi
malesef bana öyle yardım eden bir annem yok anca gezmeye gelir şanslısın sen bende bitircem bikaç güne hata sonu görümcem gelcek camları silip perdeleri asmaya ama bzen erkenmi diyorum sen bitirdin mi temizliğiniAy maşallahannem geldi resmen ona yüklendim bende o gittikten sonra kalanları yapmaya çalışıcam.
yok yeni başladık haftaya kontrolüm var o zamana kadar bitirmeye çalışıcam bakalım. Yavaş yavaş yap yorma kendini çok.ma
malesef bana öyle yardım eden bir annem yok anca gezmeye gelir şanslısın sen bende bitircem bikaç güne hata sonu görümcem gelcek camları silip perdeleri asmaya ama bzen erkenmi diyorum sen bitirdin mi temizliğini
Benimde salı kontrol var gidecem duruma göre sezeryan için gün verçek ayin 5 de falan bende bitireyim diyorum ne olur ne olmazyok yeni başladık haftaya kontrolüm var o zamana kadar bitirmeye çalışıcam bakalım. Yavaş yavaş yap yorma kendini çok.