- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #22.961
madem evdesin ne diye yapmadin kizHos buldim efendim tesekkur ederim. Yok ya pek bir sey yapamadim![]()
![]()
Yok calismiyorum ev hanimiyim..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
madem evdesin ne diye yapmadin kizHos buldim efendim tesekkur ederim. Yok ya pek bir sey yapamadim![]()
![]()
Yok calismiyorum ev hanimiyim..
Iste sorun yapamamak azerincimmadem evdesin ne diye yapmadin kiz![]()
kizi uyutup bi rapor sey ettiricem buraya belkim gaza gelirsinIste sorun yapamamak azerincim
Ben sevklendirici seyler duymaya gormeye geldim![]()
kizi uyutup bi rapor sey ettiricem buraya belkim gaza gelirsin![]()
ya da bizim fotolu konuya bak acaip gazli konudur kendisi![]()
utu herkese dert sanirim ankete bakilirsaO konuyu biliyorum azerin ama onlar cok daginik ya ben hayatta oyle dagitamam etrafi illa toplu olmali. Benim deridm ütü yapmak, eve supurge acmak ve silmek. Aslinda dun yaptim 2 kere attim makina ama misafirleirm vardi eltimin kizi mahvetti yine![]()
![]()
utu herkese dert sanirim ankete bakilirsakac gunde bir sil supur yapiyorsun
![]()
Yanlış yere alıntı yapmışım kız bi otur lafı azerineydi.yeni gelen arkadaşa ne oluyo demiştir herhalde.ben de diyorum ki azerin niye cevap yazmadı:)))günaydın canımmm kız bi otur ya senin yüzünden biz de oturamıyoruzzz![]()
Yok canım renkliler 40 da beyazlar da makinemin 65 ve 95 derecesi var en yüksek olarak çoğu zamanda 95 e veriyorum. Marka olarak da bingo yumoş vernel hep de bunları alıyorumay ne guzel ya ben de gelecek ay giderim herhalde esimin ailesinin yanina
koy yeri gibi yer var mi yatabi yasamak icin demiyorum
al benden de o kadar o makineyi bosaltmak sinir ediyo beni
gecmis olsun betusgozum sut dilimi aradi emme
ellerine saglik canim
ben tum evi temizlerim ya onun yerine
ooo kimler gelmis kimlerhosgeldin canim
di bakam calisiyo musun
bi sey yapa bildin mi bari
hosgeldin o zaman canim
himm yumusatici olarak ne kullaniyosun canim
bi de biraz garip olacak ama camasirlari dusuk isida yikiyor ola bilirmisinhani mesela soguk suyla yumurtali tabagi yikarsin koku gider ya o mantikla sey ettim
![]()
canim iki kisisiniz esin de cogu zaman evde olmuyosa 4 gun cok kisa sure dimi4 gunde bir yapiyorum. Bazen 1 haftayı da buliyor maalesef. Ama bende cocuk yok. Esim gece gelir. E ben zaten kirletmrm. Boyle yani
ben de diyom bu laflar bana gibi ama tam emin olmadigim icin alintilayamadimYanlış yere alıntı yapmışım kız bi otur lafı azerineydi.yeni gelen arkadaşa ne oluyo demiştir herhalde.ben de diyorum ki azerin niye cevap yazmadı:)))
kiz hani sen ders calisacaktinbugün yaptığım işler pek birşey yapmadım açıkçası
evi topladım
bulaşık yıkadım,bi kaçını makineye yerleştirdim
pazar yaptık
çorba yaptım
aklıma gelen bu kadar birazdan yiğenlerimin savaş alanına dönmüş kitaplığını tamamen boşaltıp toplamayı düşünüyorum yarında yemekleri ben yapıcam kek falanda yapmayı düşünüyorum bakalım
belki de sana oyle geliyodur canimYok canım renkliler 40 da beyazlar da makinemin 65 ve 95 derecesi var en yüksek olarak çoğu zamanda 95 e veriyorum. Marka olarak da bingo yumoş vernel hep de bunları alıyorum
canim iki kisisiniz esin de cogu zaman evde olmuyosa 4 gun cok kisa sure dimikim kirletiyo ki haftada 1 yapsan yeter bence
ben de diyom bu laflar bana gibi ama tam emin olmadigim icin alintilayamadim
kiz hani sen ders calisacaktin
belki de sana oyle geliyodur canimgecen gun haci sakir sabun aldim koydum dolaba ay gelip gidip aciyorum mis gibi kokuyo
oyle bi sey yapsan sen de
![]()
bu benim hiç iş yapmamış halimcanim iki kisisiniz esin de cogu zaman evde olmuyosa 4 gun cok kisa sure dimikim kirletiyo ki haftada 1 yapsan yeter bence
ben de diyom bu laflar bana gibi ama tam emin olmadigim icin alintilayamadim
kiz hani sen ders calisacaktin
belki de sana oyle geliyodur canimgecen gun haci sakir sabun aldim koydum dolaba ay gelip gidip aciyorum mis gibi kokuyo
oyle bi sey yapsan sen de
![]()
valla dogru diyorum canim ya kirletmiyosunuz madem sana da yazikAgzindan bal damliyor azerin. O zaman brn haftada 1 yapicam ne 4 gunde bir yapiyorum ya. Bana da yazik![]()
![]()
![]()
ooooo maşallah bir sürü iş yapmışsıniste gunun raporu
yatak odasini topladim
kirliler sepete temizler dolaba
pencere onunu sildim
dolap icinin tozunu aldim
halisini fircaladim supurge actim
haliyi kaldirip faras supurgeyle supurdum
sildim
kizimin oyuncaklarini topladim
camasirlarini katladim
pencere onunu sildim
halilari fircaladim
supurge actim
sildim
salonu topladim
kanepeyi actim aralarindaki kirintilari supurdum
altini supurdum sidim
pencere onunu sildim
masa ve sandalyeleri
ve orta sehpayi sildim
sildim
mutfagi topladim
makineyi doldurdum
tezgahi
ocagi
masa sandalyeleri
aspiratoru
beyaz esyalari
sildim
pencere onunu sildim
sildim
ayakkabiligi sildim duzenledim
dis kapinin onunu sildim
koridorun halisini fircaladim supurge actim
sildim
balkonu sildim
2 makine camasir astim
wc lavabo kuveti
fayansi ovdum
aynayi sildim
yerini camasir suyuyla sildim duruladim
paspasi serdim
valla dogru diyorum canim ya kirletmiyosunuz madem sana da yazikenercini harciyosun bos yere
![]()
daha temiz olmak icin geldin ama sanirsam tembel olarak cikacaksin topiktenBundan sonra haftada bir temizliycem ohh sefam olsun![]()
![]()
daha temiz olmak icin geldin ama sanirsam tembel olarak cikacaksin topikten![]()