En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kizi uyutup bi rapor sey ettiricem buraya belkim gaza gelirsin:KK53::KK70:

ya da bizim fotolu konuya bak acaip gazli konudur kendisi:KK70::KK70:

O konuyu biliyorum azerin ama onlar cok daginik ya ben hayatta oyle dagitamam etrafi illa toplu olmali. Benim deridm ütü yapmak, eve supurge acmak ve silmek. Aslinda dun yaptim 2 kere attim makina ama misafirleirm vardi eltimin kizi mahvetti yine :-) :-)

O konuyu biliyorum azerin ama onlar cok daginik ya ben hayatta oyle dagitamam etrafi illa toplu olmali. Benim deridm ütü yapmak, eve supurge acmak ve silmek. Aslinda dun yaptim 2 kere attim makina ama misafirleirm vardi eltimin kizi mahvetti yine :-) :-)
utu herkese dert sanirim ankete bakilirsa:KK53::KK53:kac gunde bir sil supur yapiyorsun o_O

bugün yaptığım işler pek birşey yapmadım açıkçası
evi topladım
bulaşık yıkadım,bi kaçını makineye yerleştirdim
pazar yaptık
çorba yaptım
aklıma gelen bu kadar birazdan yiğenlerimin savaş alanına dönmüş kitaplığını tamamen boşaltıp toplamayı düşünüyorum yarında yemekleri ben yapıcam kek falanda yapmayı düşünüyorum bakalım

ay ne guzel ya ben de gelecek ay giderim herhalde esimin ailesinin yanina:21:
koy yeri gibi yer var mi ya:KK68::KK68::KK68: tabi yasamak icin demiyorum:KK70::KK70:

al benden de o kadar o makineyi bosaltmak sinir ediyo beni:mad::mad::mad:

gecmis olsun betus:KK19:gozum sut dilimi aradi emme:KK45::KK70::KK70::KK70::KK70:

ellerine saglik canim:KK68::KK68:

ben tum evi temizlerim ya onun yerine:KK70::KK70:

ooo kimler gelmis kimler:KK19::KK19:hosgeldin canim:KK28::KK28:di bakam calisiyo musuno_O

bi sey yapa bildin mi bari:KK53::KK53:

hosgeldin o zaman canim:KK68::KK68:

himm yumusatici olarak ne kullaniyosun canimo_O
bi de biraz garip olacak ama camasirlari dusuk isida yikiyor ola bilirmisino_Ohani mesela soguk suyla yumurtali tabagi yikarsin koku gider ya o mantikla sey ettim:KK45::KK45:
Yok canım renkliler 40 da beyazlar da makinemin 65 ve 95 derecesi var en yüksek olarak çoğu zamanda 95 e veriyorum. Marka olarak da bingo yumoş vernel hep de bunları alıyorum

4 gunde bir yapiyorum. Bazen 1 haftayı da buliyor maalesef. Ama bende cocuk yok. Esim gece gelir. E ben zaten kirletmrm. Boyle yani
canim iki kisisiniz esin de cogu zaman evde olmuyosa 4 gun cok kisa sure dimio_Okim kirletiyo ki haftada 1 yapsan yeter benceo_O
Yanlış yere alıntı yapmışım kız bi otur lafı azerineydi.yeni gelen arkadaşa ne oluyo demiştir herhalde.ben de diyorum ki azerin niye cevap yazmadı:)))
ben de diyom bu laflar bana gibi ama tam emin olmadigim icin alintilayamadim:KK70::KK70:
bugün yaptığım işler pek birşey yapmadım açıkçası
evi topladım
bulaşık yıkadım,bi kaçını makineye yerleştirdim
pazar yaptık
çorba yaptım
aklıma gelen bu kadar birazdan yiğenlerimin savaş alanına dönmüş kitaplığını tamamen boşaltıp toplamayı düşünüyorum yarında yemekleri ben yapıcam kek falanda yapmayı düşünüyorum bakalım
kiz hani sen ders calisacaktin:KK53:
Yok canım renkliler 40 da beyazlar da makinemin 65 ve 95 derecesi var en yüksek olarak çoğu zamanda 95 e veriyorum. Marka olarak da bingo yumoş vernel hep de bunları alıyorum
belki de sana oyle geliyodur canimo_Ogecen gun haci sakir sabun aldim koydum dolaba ay gelip gidip aciyorum mis gibi kokuyo:KK73::KK73::KK73:oyle bi sey yapsan sen deo_O

canim iki kisisiniz esin de cogu zaman evde olmuyosa 4 gun cok kisa sure dimio_Okim kirletiyo ki haftada 1 yapsan yeter benceo_O

ben de diyom bu laflar bana gibi ama tam emin olmadigim icin alintilayamadim:KK70::KK70:

belki de sana oyle geliyodur canimo_Ogecen gun haci sakir sabun aldim koydum dolaba ay gelip gidip aciyorum mis gibi kokuyo:KK73::KK73::KK73:oyle bi sey yapsan sen deo_O

Agzindan bal damliyor azerin. O zaman brn haftada 1 yapicam ne 4 gunde bir yapiyorum ya. Bana da yazik :-) :-) :-)

iste gunun raporu:KK45:
yatak odasini topladim
kirliler sepete temizler dolaba
pencere onunu sildim
dolap icinin tozunu aldim
halisini fircaladim supurge actim
haliyi kaldirip faras supurgeyle supurdum
sildim

kizimin oyuncaklarini topladim
camasirlarini katladim
pencere onunu sildim
halilari fircaladim
supurge actim
sildim

salonu topladim
kanepeyi actim aralarindaki kirintilari supurdum
altini supurdum sidim
pencere onunu sildim
masa ve sandalyeleri
ve orta sehpayi sildim
sildim

mutfagi topladim
makineyi doldurdum
tezgahi
ocagi
masa sandalyeleri
aspiratoru
beyaz esyalari
sildim
pencere onunu sildim
sildim

ayakkabiligi sildim duzenledim
dis kapinin onunu sildim
koridorun halisini fircaladim supurge actim
sildim

balkonu sildim
2 makine camasir astim

wc lavabo kuveti
fayansi ovdum
aynayi sildim
yerini camasir suyuyla sildim duruladim
paspasi serdim

bu benim hiç iş yapmamış halim :KK48::KK48:

iste gunun raporu:KK45:
yatak odasini topladim
kirliler sepete temizler dolaba
pencere onunu sildim
dolap icinin tozunu aldim
sildim

kizimin oyuncaklarini topladim
camasirlarini katladim
pencere onunu sildim