En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kzılaaaaaaaaaaaar

naılsınız ..

naısl gidiyore ev işleri..

dün eşim süpürdü ben sildim evimizi tertemiz oldu elhamdülilllah :))

akşamları artık aparatif bişiler yemeye başladık :))

salata patates salatası cacık feln :))
ne guzel ya darisi basimiza:KK53:esim her aksam artik yatarken yemek yok diyor sonra yatmaya yakin aciktim ben ya yemege ne var deyip cildirtiyo beni:KK67:

süpürgeyle de temiz oluyor ya,kendine eziyet etme.
ben elektrikliyle süpürmeye bile üşeniyorum çoğu zaman.:)
görmediğim için daha mutluyum sanki.:KK53:

bak şimdi hatırladım sulu süpürgemi kaç zamandır kullanmıyorum.
ben de ona takıntıtlıydım,tozu çekiyor diye.
benimkisi torbali bi de:eek::eek::eek:
Kızlarrrrr bakın ne aldım bugün baya bişeyler toparladı....
Eki Görüntüle 1534250
abla cok degisik bi seymis bu ya :KK68:disariya da giyilir:KK70::KK70:
Herkes nerelerde azerin ne yaptın doktora gittin mi canım
gittim canim daha adetin 10,gunuydu 3 yumurtam varmis ikisi 6mm digeri 7mm.27 mayisa yine gel dedi
merhaba arkadaşlar,
ben komşu konudan cetvelciler grubundan :KK24: :-)
meşhuuur azeriinin konusunu takip etmemek olmazdı tabi zevkle okuyorum sizleri, çok hamaratsınız yaa maşallah :KK9:
arada bize de yazmak nasip olur inş. hamarat olmayı becerebilirsek tabii:KK51:
birşey sorayım halıyı fırçalayan arkadaşlara, okudum da nasıl bir fırçalama bu anlamadım ben yıkamaktan başka bişeyden bahsediyorsunuz değil mi?o_O
hosgeldin canim:KK19:evet kili tuyu toplamak icin yapiyorum ben.yoksa supurge iyi cekemiyo.kovaya az biraz su alip buasik deterjani dokuyorumsonra fircayi onla islatip haliyi fircaliyorum cok guzel topluyo kili tuyu hem de haliyi temizliyo deterjanli su:21:durulamaya da gerek yok:21:
images

günaydın kızlar dün pc başına oturdum yahu ben bir yere bi yazı yazıcaktım dedim düşün düşün aklıma gelmedi sonunda bu sabah aklıma geldi dün ablamala beraber yaptık çoğu işi izin vermiyorki tek yapayım kıyamıyor bana
dun
evi süpürdük,sildik,toz aldık
ben tavuk sote yaptım,ablam pilav ve fasulye yaptı
beraber markete çıktık
evi topladım,bulaşık
bu kadar bugün pek iş yapmayı düşünmüyoruz ev missss gibi zaten ama belki ben bi yemek yapabilirim

günaydın kızlar dün pc başına oturdum yahu ben bir yere bi yazı yazıcaktım dedim düşün düşün aklıma gelmedi sonunda bu sabah aklıma geldi dün ablamala beraber yaptık çoğu işi izin vermiyorki tek yapayım kıyamıyor bana
dun
evi süpürdük,sildik,toz aldık
ben tavuk sote yaptım,ablam pilav ve fasulye yaptı
beraber markete çıktık
evi topladım,bulaşık
bu kadar bugün pek iş yapmayı düşünmüyoruz ev missss gibi zaten ama belki ben bi yemek yapabilirim
hehe ben bi yere yazi yazacaktim demek ha:KK53:ne cabik unuttun kiz bizi:KK11:
ne zaman gidiyosun sen eve?:KK17:

hehe ben bi yere yazi yazacaktim demek ha:KK53:ne cabik unuttun kiz bizi:KK11:
ne zaman gidiyosun sen eve?:KK17:
bilmiyorum ablam yollamıycam seni diyor dünde abim aradı yalvardı gel artık ev pis dağınık annem yemek yapmıyor 4 kilo verdim gel nolur flaln dedi annem benim gibi pek takmaz ev işlerini açlarmı toklarmı hiç umursamaz

ne guzel ya darisi basimiza:KK53:esim her aksam artik yatarken yemek yok diyor sonra yatmaya yakin aciktim ben ya yemege ne var deyip cildirtiyo beni:KK67:

gittim canim daha adetin 10,gunuydu 3 yumurtam varmis ikisi 6mm digeri 7mm.27 mayisa yine gel dedi

hosgeldin canim:KK19:evet kili tuyu toplamak icin yapiyorum ben.yoksa supurge iyi cekemiyo.kovaya az biraz su alip buasik deterjani dokuyorumsonra fircayi onla islatip haliyi fircaliyorum cok guzel topluyo kili tuyu hem de haliyi temizliyo deterjanli su:21:durulamaya da gerek yok:21:
images

aaaa söyle o enişteye sana philips maraton alsın....aaaaaaaaa........... toz torbalıdan kurtulduğum için mutluyum hemde içindekileride görüyorsun......

günaydın kızlar.
akşam ütülenenleri yerleştirdim.
salonu topladım.
diğer yerler topluydu.
çocuklara yemek hazırladım.

sabah akşam ısladığım kuru fasulyeyi pişirdim.
sigara böreği sardım çocuklara.
bulaşıkları makineye koyup,tezgahı masayı sildim.
yatakakları düzeltip,kızımla çıktım.

akşam temizlik yapmam lazım.
süpür,sil,toz al,banyoyu temizle.vs.

images
ben de torbalıyı kullanıyorum sürekli.
iyi çekiyor ama sulu tozları topluyor.
nedense unutmuşum onu kenarda.

images
harikaymış azerincim, peki birşey soracağım duyduğum var bu fırçaların halı tüylerini yıprattığını söylerler doğru mudur öyle bir etkisi oldu mu acaba sende?

günaydın kızlar.
salonu topladım.
diğer yerler topluydu.

ben de toz torbalı kullanıyorum boşş ama ben memnunum çekiyo yaa zehir gibi bi ben mi memnunum torbalıdan :110:

ben de dünün raporunu veriyim bari,
sizinkiler yanında epey sönük kalacak yalnız:-)
pazara gidildi pazar yeri yakın olmadığından araba da çok beklendiğinden epey bi vakit aldı:KK43:
geldikten sonra tuvalet çamaşır suyuyla yıkandı,
banyo lavabosu cilit banyo ile ovuldu,
banyodaki havlu panın tozu alınıp sirkeli su ile silindi, havluların asılı olduğu fayans bölümü de sirkeli su ile silindi,
yemek vardı, salata yapıldı, sofra hazırlandı, sonra bulaşıklar elde yıkanacaklar yıkandı makineye koyulacaklar koyuldu,
yemekten sonra mutfağın yer fayansları görünen yerlerden şöööyle bi silindi (zaten çok pis değildi)
buzdolabının üzeri tozu alınıp camsille güzelce silindi, camsilli bezle mutfak dolaplarının tutacakları parlatıldı,
sonra akşam keyif yapıldı, kitap okundu :-)

aklıma gelenler bu kadar inş. bugün daha yoğun bir rapor olacak :KK36:

oooooofff çok yoruluyorum kimsem yok arkadaşım yok,kuzenlerim soğuk evden dışarı çıkmıyorum hiç işlerim hiç bitmiyor yoruluyorum ohhh olsun ona kıymetimi bilmiyordu sürtsün burnu biraz giderim heralde cumartesi günü bilmiyorum:KK51:
sen de haklisin canim dogru soyluyosun:KK19:
aaaa söyle o enişteye sana philips maraton alsın....aaaaaaaaa........... toz torbalıdan kurtulduğum için mutluyum hemde içindekileride görüyorsun......
almaz o uyuz:63: bunlar cegize giriyo diyo ben almam diyo:KK70::KK70::KK70:
Sonunda bende başladım temizliğe şimdilik halılar ı verdim yıkamaya. Salonun camlarını sildim tüller yıkanıyor çocuklar uyanmadan bide kahvaltı yaparsam iyi olur valla öldm acımdan.
kolay gelsin canim:KK24::KK24::KK24:
kızlar dün eve girer girmez bir kek yapmışım..... bir kek yapmışım.... zannedersin kaya... dışı kuru içi sıvı ekmekimsi... kendim yaptım diye söylemiyorum ömrümde bu kadar kötüsünü yememiştim....
yorumun basini okudum dedim super bi kek yapmis:KK53:sonra ardini okudum dedim azicik sert cikmis herhal:KK53:sonunu okudum koptum:KK70::KK70::KK70:yalniz son ana kadar umidim vardi:KK70::KK70::KK70::KK70:
günaydın kızlar.
salonu topladım.
diğer yerler topluydu.

benim sulu var da cok hantal ya onu kullanmak yoruyo beni:KK51:
harikaymış azerincim, peki birşey soracağım duyduğum var bu fırçaların halı tüylerini yıprattığını söylerler doğru mudur öyle bir etkisi oldu mu acaba sende?
hayir canim ben kendimi bildim bileli fircalarim hic bi yan etkisini gormedim:KK56:aksine tuyler zamanla sonuklesiyo ya onlari tarayarak duzeltiyo:21:
ben de dünün raporunu veriyim bari,
sizinkiler yanında epey sönük kalacak yalnız:-)
pazara gidildi pazar yeri yakın olmadığından araba da çok beklendiğinden epey bi vakit aldı:KK43:
geldikten sonra tuvalet çamaşır suyuyla yıkandı,
banyo lavabosu cilit banyo ile ovuldu,
banyodaki havlu panın tozu alınıp sirkeli su ile silindi, havluların asılı olduğu fayans bölümü de sirkeli su ile silindi,
yemek vardı, salata yapıldı, sofra hazırlandı, sonra bulaşıklar elde yıkanacaklar yıkandı makineye koyulacaklar koyuldu,
yemekten sonra mutfağın yer fayansları görünen yerlerden şöööyle bi silindi (zaten çok pis değildi)
buzdolabının üzeri tozu alınıp camsille güzelce silindi, camsilli bezle mutfak dolaplarının tutacakları parlatıldı,
sonra akşam keyif yapıldı, kitap okundu :-)

aklıma gelenler bu kadar inş. bugün daha yoğun bir rapor olacak :KK36:
ellerine saglik canimcim:KK19:

yalnız benim bosch yazışıma bakar mısın aceleden boşş yazmışım :KK70:
bosch un turk versiyonu boşş:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

almaz o uyuz:63: bunlar cegize giriyo diyo ben almam diyo:KK70::KK70::KK70:
.

protesto et süpürmem evi de... kız valla pek iyi pek büyük kolaylık.... aldır enişteye.... senin gibi hatunu bulmuş yedirmeyiz :)))

yorumun basini okudum dedim super bi kek yapmis:KK53:sonra ardini okudum dedim azicik sert cikmis herhal:KK53:sonunu okudum koptum:KK70::KK70::KK70:yalniz son ana kadar umidim vardi:KK70::KK70::KK70::KK70:
.................

reklamın iyisi kötüsü olmazmış dedim :))

Günün raporu ev süpürüldü üç balkon yıkandı wc banyo temizlendi
çocuklara çorba yapıldı
şimdi bi çay molası verdim birazdan kalkılıp
ev silinecek bulaşıklar makinaya tıkılacak
bi makina çamaşır atılacak
toz alınacak
yemek yapılacak ve bittiii
kızlar hep aynı işler yapıp duruyorum ev sanki hep dağınık anlamadım gitti bu işi

Back
X