En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Benimde camlar bitti çok şükür son bi tül makinede. Yedek halıları serdim.Sadece yatak odasının tozu kaldı.Allah tan evim küçük de çok uzamadı işim.ama ikizlerle zor oluyo. Annem geldi de rahatladım biraz.
bide pazara gittim. Bi güzel domates i sen unut nasıl sinir oldum.bide biber dolması yaptım ayranli çorba ile.

Günün raporu ev süpürüldü üç balkon yıkandı wc banyo temizlendi
çocuklara çorba yapıldı
şimdi bi çay molası verdim birazdan kalkılıp
ev silinecek bulaşıklar makinaya tıkılacak
bi makina çamaşır atılacak
toz alınacak
yemek yapılacak ve bittiii
kızlar hep aynı işler yapıp duruyorum ev sanki hep dağınık anlamadım gitti bu işi

bebeler dağıtıyordur :)

Tekrar geldim işlerimi de bitirdim üç tane de cam sildim ek olarak yoruldum vallahi
şimdi kara kara düşünüyorum ne yemek yapacağımı barbunya yapacaktım ama hiç canım çekmedi son çare o olur
pizza yapayım diyorum kilo yapıyo
sizin menülerde ne var kızlar nerelerdesiniz

yoğurtlu baklaa mmhhh....

Benimde camlar bitti çok şükür son bi tül makinede. Yedek halıları serdim.Sadece yatak odasının tozu kaldı.Allah tan evim küçük de çok uzamadı işim.ama ikizlerle zor oluyo. Annem geldi de rahatladım biraz.
bide pazara gittim. Bi güzel domates i sen unut nasıl sinir oldum.bide biber dolması yaptım ayranli çorba ile.

hayır olsun napıcan olur öyle arada :)

Günün raporu benden olsun kızlar sabah 8.30 dışarıya çıkıldı akşam 17.00 eve gelindi ben ne zaman iş yapcammmmmm yaaaaa yatında arkadaslar kahvaltıya çağırdı aksam üstü de başka arkadaslar kahveye çağırdıııı bitti yine günnnnn

bu kadar çok çalışma ayol :)))

Ay senin ikizlerin mi var canım ya Allah kolaylık versin kaç yaşındalar
bu arada menüleriniz de güzelmiş
ben de karışık türlü koydum ocağa patlıcan kabağım vardı hafta sonu yine köyde oluruz bozulmadan değerlendirdyim dedim

Günün raporu benden olsun kızlar sabah 8.30 dışarıya çıkıldı akşam 17.00 eve gelindi ben ne zaman iş yapcammmmmm yaaaaa yatında arkadaslar kahvaltıya çağırdı aksam üstü de başka arkadaslar kahveye çağırdıııı bitti yine günnnnn
Gez canım boşveeer de sanki seni diyet topiğinde görmüştüm ben de güya diyetteyim de ondan sordum.gezmelerde çok yiyor insan

Gez canım boşveeer de sanki seni diyet topiğinde görmüştüm ben de güya diyetteyim de ondan sordum.gezmelerde çok yiyor insan
Diyete devam ediyorum hatta bugun onun için dışarı çıktım akapunktura gittim sabahtan anca öğlenden sonraya sıra alabildim bekle bekle cıkıncada biraz dolandık eve gelmem bu saati buldu....bu arada 10 günde 2,5 kilo vermişim.....

Diyete devam ediyorum hatta bugun onun için dışarı çıktım akapunktura gittim sabahtan anca öğlenden sonraya sıra alabildim bekle bekle cıkıncada biraz dolandık eve gelmem bu saati buldu....bu arada 10 günde 2,5 kilo vermişim.....
Süpersin canım neler yaptın diyet topiğine çevirmeyelim de kısaca anlatsan senin çocuk var mıydı emziriyor musun?ben de üç kilo verdim ama çok fazla kısmıyorum anca abur cuburu kestim.şu çayın şekerinden vazgeçemiyorumm

Süpersin canım neler yaptın diyet topiğine çevirmeyelim de kısaca anlatsan senin çocuk var mıydı emziriyor musun?ben de üç kilo verdim ama çok fazla kısmıyorum anca abur cuburu kestim.şu çayın şekerinden vazgeçemiyorumm

Akapunktura gidiyorum bir diyet listesi veriyo Çorba ve meyva yok günde üç dilim kepek ya da tahıllı ekmek hakkım var sebze yemeği günde 2-3 kasık et, süt, balık, tavuk yumurta mantar serbest bunlardan istediğin kadar yiyebiliyorsun... Gel canım sende bize takıl cok güzel bir topiğimiz var çıtır annelerin diet günlüğü beklerim ben coçuklar emzirme yasını Çoktan geçtiler biri 10 siperi 8 yasında.....

sen de haklisin canim dogru soyluyosun:KK19:

almaz o uyuz:63: bunlar cegize giriyo diyo ben almam diyo:KK70::KK70::KK70:

kolay gelsin canim:KK24::KK24::KK24:

yorumun basini okudum dedim super bi kek yapmis:KK53:sonra ardini okudum dedim azicik sert cikmis herhal:KK53:sonunu okudum koptum:KK70::KK70::KK70:yalniz son ana kadar umidim vardi:KK70::KK70::KK70::KK70:

benim sulu var da cok hantal ya onu kullanmak yoruyo beni:KK51:

hayir canim ben kendimi bildim bileli fircalarim hic bi yan etkisini gormedim:KK56:aksine tuyler zamanla sonuklesiyo ya onlari tarayarak duzeltiyo:21:

ellerine saglik canimcim:KK19:

bosch un turk versiyonu boşş:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
hmm tamam canım teşekkürler denerim bi ara ama senin gibi haftada bi değil tabi :-)
aynen öyle :KK70:

Raporrr :KK73:
Asılı çamaşırlar, toplandı katlandı, henüz kaldırılmadı :-)
full makine beyazlar yıkandı, asıldı,
bi kaç kere bulaşık yıkandı,
oturma odasındaki köşe koltuk arap sabunlu su ile silindi,
mutfağa askı borusu ve aparatlar alınmıştı ikeadan, sevgili babacığa çaktırıldı monte edildi ardından etrafa saçılan toz toprak süpürüldü, fayansalar ve tezgah güzelce silinip ovuldu tezgah üzerindekiler geri yerleştirildi bu arada kettle ın da üzeri silindi,
çalışma odasındaki kitaplıkların tozu alındı,
pilav yapıldı,
sanırım bu kadar.:KK51:

Günün raporu ev süpürüldü üç balkon yıkandı wc banyo temizlendi
çocuklara çorba yapıldı
şimdi bi çay molası verdim birazdan kalkılıp
ev silinecek bulaşıklar makinaya tıkılacak
bi makina çamaşır atılacak
toz alınacak
yemek yapılacak ve bittiii
kızlar hep aynı işler yapıp duruyorum ev sanki hep dağınık anlamadım gitti bu işi
hah iste o son cumle yaz depresyonuna girmis oldugunun delilidir:KK45::KK45:havalar isininca insan ev isinden bikiyo dimi habire gezmek istiyor insan :KK51:ben de koye gitmek istiyorum esimin ailesinin yanina ama su yumurta takibi yuzunden gidemiyorum:KK51:hamile kalmazsam giderim ,kalirsam gidemem cunku hemen basliyo kusmalar halsizlik bas donmesi:KK43:kanepeden kalkamiyorum oyle olunca.hos burda kalsam daha beter cunku yemek temizlik hic birini yapamiyorum.orda da ne kadar yata bilirim ki hem kizimi da gozumun onunden birakamam ya kayniyo annemden baska kimseye guvenemiyorum bu konuda
Tekrar geldim işlerimi de bitirdim üç tane de cam sildim ek olarak yoruldum vallahi
şimdi kara kara düşünüyorum ne yemek yapacağımı barbunya yapacaktım ama hiç canım çekmedi son çare o olur
pizza yapayım diyorum kilo yapıyo
sizin menülerde ne var kızlar nerelerdesiniz
oh ohh ne guzel cam falan silinmis:KK49:bizde yemege qrecka,dovga,coban salatasi vardi:KK45::KK45:bi sey anladiniz mi coban salatasi disinda?:KK70::KK70::KK70:
yedek halin da mi var kiiiiz:KK53::KK70:domatesi domestos okuyorum Allahim ya temizlik basima vurdu:KK70::KK70::KK70:
ay ikizlere tek basina nasil bakiyosun canim ya:KK57::KK57::KK57:
abla raporu unutmushsun:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay senin ikizlerin mi var canım ya Allah kolaylık versin kaç yaşındalar
bu arada menüleriniz de güzelmiş
ben de karışık türlü koydum ocağa patlıcan kabağım vardı hafta sonu yine köyde oluruz bozulmadan değerlendirdyim dedim
patlican deme bana:KK17:1 haftadir heruf patlican kizart bana bak sonra bozulacak atacaksin diyo useniyordum dun elimi bi attim hepsi bozulmus:KK17::KK53:
azerin bugün işbaşında galiba birazdan uzuuun bir rapor gelir bize:confused::confused::KK71:
:KK22::KK22::KK22:yok bea annem bizdeydi o yuzden giremedim:KK53:emme islerimi de yaptim uzunca raporluk olmasa da:KK23:
Raporrr :KK73:
Asılı çamaşırlar, toplandı katlandı, henüz kaldırılmadı :-)
full makine beyazlar yıkandı, asıldı,
bi kaç kere bulaşık yıkandı,
oturma odasındaki köşe koltuk arap sabunlu su ile silindi,
mutfağa askı borusu ve aparatlar alınmıştı ikeadan, sevgili babacığa çaktırıldı monte edildi ardından etrafa saçılan toz toprak süpürüldü, fayansalar ve tezgah güzelce silinip ovuldu tezgah üzerindekiler geri yerleştirildi bu arada kettle ın da üzeri silindi,
çalışma odasındaki kitaplıkların tozu alındı,
pilav yapıldı,
sanırım bu kadar.:KK51:
gule gule kirletin canim

hah iste o son cumle yaz depresyonuna girmis oldugunun delilidir:KK45::KK45:havalar isininca insan ev isinden bikiyo dimi habire gezmek istiyor insan :KK51:ben de koye gitmek istiyorum esimin ailesinin yanina ama su yumurta takibi yuzunden gidemiyorum:KK51:hamile kalmazsam giderim ,kalirsam gidemem cunku hemen basliyo kusmalar halsizlik bas donmesi:KK43:kanepeden kalkamiyorum oyle olunca.hos burda kalsam daha beter cunku yemek temizlik hic birini yapamiyorum.orda da ne kadar yata bilirim ki hem kizimi da gozumun onunden birakamam ya kayniyo annemden baska kimseye guvenemiyorum bu konuda

oh ohh ne guzel cam falan silinmis:KK49:bizde yemege qrecka,dovga,coban salatasi vardi:KK45::KK45:bi sey anladiniz mi coban salatasi disinda?:KK70::KK70::KK70:

yedek halin da mi var kiiiiz:KK53::KK70:domatesi domestos okuyorum Allahim ya temizlik basima vurdu:KK70::KK70::KK70:
ay ikizlere tek basina nasil bakiyosun canim ya:KK57::KK57::KK57:

abla raporu unutmushsun:KK70::KK70::KK70::KK70:

patlican deme bana:KK17:1 haftadir heruf patlican kizart bana bak sonra bozulacak atacaksin diyo useniyordum dun elimi bi attim hepsi bozulmus:KK17::KK53:

:KK22::KK22::KK22:yok bea annem bizdeydi o yuzden giremedim:KK53:emme islerimi de yaptim uzunca raporluk olmasa da:KK23:

gule gule kirletin canim

sen kaşındın qrecka,dovga tarifini ver bakalım şimdi :))
ahh be azerincim kendin

Günaydın azerinn evet tarifleri alalım.
benim hamileliğim de çok zoor geçer kilo veririm sudan bile midem bulanır son aya kadar hep vardır bulantı
ben de son anda kurtardım patlıcanları.
aslında köy biraz zor oluyo yerlerini yadırgıyo uyumuyolar falan ama temiz hava için gidiyoruz süt peynir yağ falan alop geliyoruz doğal.
bu arada şu çoklu alıntıyı nasıl yapıyosunuz

Back
X