- 9 Ocak 2015
- 19.901
- 82.692
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #23.361
Günaydın cnmGünaydın kızlar
Koyden selamlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın cnmGünaydın kızlar
Koyden selamlar
günaydın canım,köyden de yetiştin.Günaydın kızlar
Koyden selamlar
Kızlar mutfak dolaplarındaki yağı ne ile silerek çıkarıyorsunuz?
nasıl beceriyorsam benimkiler nerdeyse hiç yağ olmuyor sanırım kızartma pek yapmadığımdanKızlar mutfak dolaplarındaki yağı ne ile silerek çıkarıyorsunuz?
Çamaşır suyuKızlar mutfak dolaplarındaki yağı ne ile silerek çıkarıyorsunuz?
tatlım çok merak ettim öğle ve akşama ayrı yemekler yapıyosun sanırım neler meselaa, paylaşır mısın bizimleKızlar bugün öyle adam akıllı temizlik yapmadım hava kapalı olumca hiç iş yapasım gelmiyor
Evi toplama
Bulaşık yıkama
Öğle yemeği
Akşam yemeği
Bunlar dışında hiç birşey yapmadım ama yarına bir dünya işim var![]()
Yagcoz![]()
nasıl beceriyorsam benimkiler nerdeyse hiç yağ olmuyor sanırım kızartma pek yapmadığımdan![]()
Çamaşır suyu![]()
iyi akşamlar azerincim iyiyiz ne yapalım aynı iş güç :)Kızlar iyi akşamlar huhuuu
Napiyosunuz bakiyim
Burda net iyi cekmiyo da
hey maşallah gülüm hem de çeşitleriyle yapıyosun vay bee ağzımı açık bırakıyorsun vallahi ben bu kadar çeşit yapmıyorum doğrusuTabiki paylaşırım canım öğlen mercimek yemeği,salçalı spagetti,haşlanmış patates,mısır yarmalı çorba yaptım
Akşam:kabak patlıcan kızartması sarmısaklı yoğurt üzerine (birde mercimek yemeği artmıştı)
Dün ne yaptııım
Ay unuttum ama istersen yaptığım yemekleri yazarım
Tamam canım yazarımiyi akşamlar azerincim iyiyiz ne yapalım aynı iş güç :)
sen napıyosun bakayım?
hey maşallah gülüm hem de çeşitleriyle yapıyosun vay bee ağzımı açık bırakıyorsun vallahi ben bu kadar çeşit yapmıyorum doğrusu
yaptığın zaman yemekleri de yazarsan sevinirim ben farklı çeşitleri duymayı severim![]()
Kızlar sağ olun yarın deneyeceğim. Marketten mutfak için olan bilindik temizleyicilerden almıştım ne kadar silsemde istediğim gibi olmuyordu.
Kızartma yapmadan duramıyorum umarım çözüm olur :) .