En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba kizlar nasilsiniz saat 2 de eve geldim yemeğini yedim annem çocukları dışarı çıkardı ben de bugun aldığım cif banyo köpüğü wc de denedim harikaydi. Bir de Clin camsil almıştım oturduğunuz odanın camını sildim onu da beğendim bir posta çamaşır attım yıkanıyor öğlen bulaşıklarını makineye dizdim şimdi oturuyorum :)

Kızlar bugün öyle adam akıllı temizlik yapmadım hava kapalı olumca hiç iş yapasım gelmiyor
Evi toplama
Bulaşık yıkama
Öğle yemeği
Akşam yemeği
Bunlar dışında hiç birşey yapmadım ama yarına bir dünya işim var :KK43:

Kızlar bugün öyle adam akıllı temizlik yapmadım hava kapalı olumca hiç iş yapasım gelmiyor
Evi toplama
Bulaşık yıkama
Öğle yemeği
Akşam yemeği
Bunlar dışında hiç birşey yapmadım ama yarına bir dünya işim var :KK43:
tatlım çok merak ettim öğle ve akşama ayrı yemekler yapıyosun sanırım neler meselaa, paylaşır mısın bizimle;)

Tabiki paylaşırım canım öğlen mercimek yemeği,salçalı spagetti,haşlanmış patates,mısır yarmalı çorba yaptım
Akşam:kabak patlıcan kızartması sarmısaklı yoğurt üzerine (birde mercimek yemeği artmıştı)
Dün ne yaptııım
Ay unuttum ama istersen yaptığım yemekleri yazarım

Kızlar iyi akşamlar huhuuu:KK54:
Napiyosunuz bakiyim:KK25:
Burda net iyi cekmiyo da
iyi akşamlar azerincim iyiyiz ne yapalım aynı iş güç :)
sen napıyosun bakayım?

Tabiki paylaşırım canım öğlen mercimek yemeği,salçalı spagetti,haşlanmış patates,mısır yarmalı çorba yaptım
Akşam:kabak patlıcan kızartması sarmısaklı yoğurt üzerine (birde mercimek yemeği artmıştı)
Dün ne yaptııım
Ay unuttum ama istersen yaptığım yemekleri yazarım
hey maşallah gülüm hem de çeşitleriyle yapıyosun vay bee ağzımı açık bırakıyorsun vallahi ben bu kadar çeşit yapmıyorum doğrusu :KK22:
yaptığın zaman yemekleri de yazarsan sevinirim ben farklı çeşitleri duymayı severim ;)

iyi akşamlar azerincim iyiyiz ne yapalım aynı iş güç :)
sen napıyosun bakayım?

hey maşallah gülüm hem de çeşitleriyle yapıyosun vay bee ağzımı açık bırakıyorsun vallahi ben bu kadar çeşit yapmıyorum doğrusu :KK22:
yaptığın zaman yemekleri de yazarsan sevinirim ben farklı çeşitleri duymayı severim :KK66:
Tamam canım yazarım

:KK54:Merhabalaaaarr :KK54:
Sizlerle öncelikle ruh halimi paylaşmak istiyorum :KK52:
:KK71::KK20::KK71::KK71::KK71:
:-):-):-)
:KK73::KK73::KK73:
:KK75::KK75::KK75::KK4::KK4::KK4:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:confused::confused::confused::KK55::KK55::KK55:
Eveeettt karisikbir dönemden geçiyorum sabah annemlerde uyandim temizliknyaptik
Sonra bağa gittik orayi temizledik sonra amcamgile gittik
Yeme yedik oturdukksimdi kiz kardeşim de yatiya kaldim
Sabah anneme gidicez misafirivar oncesinde carsiya gidip alisveriş yapicam
Yogunum biraz
Hergittigim yerdetemizlik buluyor beni.
EE yabanci değilsin ufak tefekte olsa yapiyosun
Ama birazdinlenmek istiyorum ama nerdee cumartesiye kadar doluyum full
Dua edin kizlar cabuk atlatayim Yoruldum iyice
Hayirlgeceler sizleree
Gerçi bu satirlar okurken sabah olacak ama neyse :KK70::KK70::KK70:

Kızlar sağ olun yarın deneyeceğim. Marketten mutfak için olan bilindik temizleyicilerden almıştım ne kadar silsemde istediğim gibi olmuyordu.
Kızartma yapmadan duramıyorum umarım çözüm olur :) .

Yagcozu sık, 15 dk bekle. Sonra sil. Ben bimde satilan guldaldan kullaniyorum. Memnunum. :KK25: bir de kizartma biter bitmez her yeri sil. Yoksa kirler kalirsa cikmasi zorlasir.

ben de bim in güldal yağçözünü tavsiye ederim ben ellerimde egzama olduğu için mutfakta amway zoom kullanıyorum gelelim bugüne bugün dersim yokktu ben kahvaltı hazırladım annem yatakları topladı sağolsun.kahvaltıdan sonra çocukları pazara götürdü.ben de hemen işe koyuldum kuruyan çamaşırları yerleştirdim bulaşıkları makineye dizdim odaları havalandırdım.evi süpürdüm.ebeveyn banyosunu temizledim çocuk odasında kullanılmayan eşya ve oyuncakları koliledim şimdi azcık ara verdim

buranın azerinsiz tadı yok yahu :(
dün rapor geçemedim çünkü burada miting vardı meraktan biz de miting alanına gittik ve dönünce de feci bir baş ağrısı tuttu hiç bişey yapamadım desem yeri:
bulaşık kaldır, kirlileri yıka, sofra kur sil gibi işlerden mada hatırladığım kadarı ile
wc yıkadım,
yatak odamın tozlarını hem kuru hem ıslak temizledim,
sanki bişeyler daha vardı ama unuttum şincik o_O

bugün;
kalktım kahvaltıdan önce dondurma yaptım (ilk kez denedim :)) buzluğa attım,
bu arada temiz bulaşıkları topladım,
arkadan annemgilde kahvaltı ettim,
gelince dondurma bulaşıklarını yıkadım,
yatak odamı topladım, parkelerden tozu saç kılları şarjlı el süpürgesi ile aldım,
sonra bazanın altına bişey kaldıracaktım ki bi baktım bazanın bir bölümü nasıl toz pislik olmuş hemmen çıkardım ordaki eşyaları orayı bir güzel temizledim,
eşim evdeydi bugün öğlen bi iş için çıkacaktı ona gömlek ütüledim takım elbise hazırladım,
öğlen pratik bişeyler hazırladım beraber yedik, bulaşık vs kaldırdım,
banyoyu süpürdüm sildim, paspasları silktim dolap vs tozlarını aldım, havluları değiştirdim,
kirli sepetinden bir makinelik çamaşır ayırdım makineye doldurdum, çalıştırılmaya hazır bekliyor, diğer çamaşırları da gruplandırdım,
yemek yaptım,
sofrayı topladım bulaşıkları yıkadım
falan filan :KK52:

Selam bayanlar oyyysss çok yorgunum ya :D
Bugün
Evi topladım
Heryeri süpürdüm
Bulaşık yıkadım,makinaya yerleştirdim
Öğlen yemeği yaptım(fırında patatesli biberli tavuklu kızartma,pilav,cacık)
Banyoları yıkadım
Çamaşır katladım
Akşam yemeği(mercimek çorbası,mantı,cacık)
Bulaşıklar
Annem ve benim dolabımı topladım
Bu kadar bugün pek halsiz ve fersizdim yattım yuvarlandım kitap okudum internette takıldım falan yarın toz almam gerek birde abimlerin savaş alanına dönmüş odalarını toplamam gerek

Back
X