En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bugün ki bildirim
Bulaşıklar yıkandı makine boşaltıldı
Ocak,mutfak dolapları,beyaz eşyalar cifle silindi
Her yer süpürüldü
Vileda ile güzelce silindi
Tpz alındı(kapılar,petekler,cam kenarları,koltuk kenarları,sehpahalar vs. Vs.)
İftar için
Rulo peynirli börek yaptım
Pilav,çorba,salata
Annemde tavuk yemeğini yaptı
Bulaşıklar toplandı makine çalıştırıldı
(Bugün hiç yapmıcaöm diyen ben miydimpardooon pardoon :D

Bugün ki bildirim
Bulaşıklar yıkandı makine boşaltıldı
Ocak,mutfak dolapları,beyaz eşyalar cifle silindi
Her yer süpürüldü
Vileda ile güzelce silindi
Tpz alındı(kapılar,petekler,cam kenarları,koltuk kenarları,sehpahalar vs. Vs.)
İftar için
Rulo peynirli börek yaptım
Pilav,çorba,salata
Annemde tavuk yemeğini yaptı
Bulaşıklar toplandı makine çalıştırıldı
(Bugün hiç yapmıcaöm diyen ben miydimpardooon pardoon :KK70:
Valla bravo yaaa ben oruçkluyken hiç bir iş yapamıyorummmm yatağa yapışık vaziyetteyim....

Selam kızlar ben bu sene bahar temizliği yapmadım hamilelik doğum derken ev les gibi oldu bebeğim şimdi 2 aylik en azından yaz ile bayram temizliği beraber aradan çıksın dedim bekledim ama ramazanda da nasıl yapacam bebisle bilmiyorum akıl verin kızlar ramazan 15 ten sonra başlamayı düşünüyorum yardıma gelecek kimse yok fikirlerinizi bekliyoum
Ramazan gelmeden biraz yaptım yaz temizliği ama bitmedi sende ufak bebek de varmış bende sahuru beklerken bir iki çekmece dolap eldem geçiriyorum napıyım bayrama kadar böyle böyle biter herhalde....

Bende bugun bol bol yatanlarsanım gündüz bir makine çamasır yıkandı astım
Banyoyu sildim lavabo wc ovdum
Babalar günı için alışverişe gittik ordan kayınvalideye iftara
Eve gelince de 2 makine ütü yaptım.
Yıkanan çamaşırları ipten topladım bu kadar....

Merkürün etkisi geçti ondan herhalde :)
Pazartesi işe başlıcam tekrardan mecbur işleri düzene sokmam gerekiyor
Yarın inşaallah evi komple süpürür silersem hafta içi yemek bulasik olur sadece
Ya iftar beni yıkıyor resmen hala toparlanamadım. Şiştim iyice
Diyet topiklerine mi takılsam ne? :)))
daha yeni mi gecti merkurun etkisi :KK53:biz dun uzun zaman sonra kavgamizi da ettik ohh valla eski gunlere geri donduk :KK70::KK70:
Evi supurdum.
Toz aldim.
Vileda yaptim.
Yatak odamda cekmecelerimi duzenledim.
Camasir astim.
Toz bezleri yikaniyor asarim birazdan.
Esim pizza istedi. Aksama pizza yapacagim. Corbam ve dunden kalan az yemeklerim de var.

Hayirli iftarlar kizlar. :kk77:
pizzayi uzun zamandir ben de yapmak istiyordum iyi hatirlattin kuzu:KK54:
Ya bide benim beyazlarım halâ istediğim gibi değil napsam bilemedim.ne önerirsiniz kızlar.
canim bizim burda ask1 diye bi arkadasimiz vardi o beyazlarini deterjanla birlikte haci sakirle yuksek isida birlikte yikiyodu cok da memnundu:KK54:camasir suyu dokuyomuydu hatirlamiyorum amao_Oben de yapmak istiyorum beyazlardan hic memnun degilim:eek:
90 derecee mi yani canım?
valla iyi güzel de tez elden yıpranıyo o vakit çamaşırlar ben de onu hiç sevmiyorum ben beyaz bile olsa 50 dereceden yüksek yıkamam o sebepten sık değiştiririm herşeyi hem de çok sık ne çamaşır suyu ne 90 derece....
delik deşik veya kaskatı olduktan sonra kar beyaz olsa ne olur, yani benim fikrime göre...
ben gunluk beyazlari 40da yikarim ayda yida bir de 60da yoksa yipranir bence de:KK50:
Selam kızlar ben bu sene bahar temizliği yapmadım hamilelik doğum derken ev les gibi oldu bebeğim şimdi 2 aylik en azından yaz ile bayram temizliği beraber aradan çıksın dedim bekledim ama ramazanda da nasıl yapacam bebisle bilmiyorum akıl verin kızlar ramazan 15 ten sonra başlamayı düşünüyorum yardıma gelecek kimse yok fikirlerinizi bekliyoum
canim istersen bu konumuza katila bilirsin:KK66:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-kizlar-birlikte-duzenliyoruz-evleri.826687/

daha yeni mi gecti merkurun etkisi :KK53:biz dun uzun zaman sonra kavgamizi da ettik ohh valla eski gunlere geri donduk :KK70::KK70:

canim bizim burda ask1 diye bi arkadasimiz vardi o beyazlarini deterjanla birlikte haci sakirle yuksek isida birlikte yikiyodu cok da memnundu:KK54:camasir suyu dokuyomuydu hatirlamiyorum amao_Oben de yapmak istiyorum beyazlardan hic memnun degilim:eek:

ben gunluk beyazlari 40da yikarim ayda yida bir de 60da yoksa yipranir bence de:KK50:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-kizlar-birlikte-duzenliyoruz-evleri.826687/

Pizzayi yari un yari kepek unuyla yaptim ,hazmı kolay oldu. Malum butun gun aclik. Birden yukleniyoruz mideye. Tavsiye ediyorum azerincim.:kk77::KK54:

merhaba kızlar.
hafta sonu evde işle geçti ama buraya uğramaya vaktim olmadı.
cumadan çok bitkindim ve dinlenmeyle geçecekti güya h.sonum.
sabah 10 gibi kalktım.
bulaşıkları makineye doldurdum.
mutfağın her yerini ç.suyuyla sildim.
elde yıkananları yıkadım.
salonu topladım.
3-4 makine çamaşır yıkandı,asıldı.
kanepelerin minderlerini hep silerdim,makineye attım.gayet iyi oldular.:)
ev süprüldü.
yemek yaptım.
toz aldım ama yerleri silmeye gücüm kalmadı.
sadece salonu silebildim.

pazar sadece yemek ve ev toplamayla geçti.

sahurdan sonra mutfak toplandı.
makine boşaltılıp,dolduruldu.
banyo lavabosu ve klozet yıkandı.
yerler,makine silindi.
paspaslar serildi.
makine üzeri düzenlendi.

bugüne yemek var.
sadece çorba yaparım.

evde ramazan çok rahat geçiyor.
işde pek zor.:KK43:

aynen ;)

Selamlar dogum yaptim ve geri döndüm
Tekim bebekle gercekten cok zormuş ev aldi başını gitti
Koltuklarin örtulerini sirkeleyebilirsem is yapmis sayiyorum kendimi
Supurge acmak buyuk temizlik oldu benim icin
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bilmez miyim o günleri wc ye gitmeyi bile unutuyodum ben.bide ikiz düşün canım onları

Back
X