En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ya ben bi turlu yemek yapamiyorum, esimin eski esi yemek temizlik onusunda mukemmel b bayanmis, ben de senelerdir calistim yanliz yasarken, ailemin yaninda yemek yapmak zorunda kalmadim, su yasimdayim ve yaptigim yemek bir tutsa aynisi ikincide olmuyor. bir hevesle yapiyorum sonuc olmayinca hic istek kalmiyor. sene sonunda calismaya baslayacagim, cunku evde daraldim, eve gunluk yardim ci alacagiz cunku bahce;li buyuk bir eve gececegiz o evin isini kaldiramam zaten esim onu biliyor o konumda olup ta ev isi yapmak garip biraz. ama su an esim kendimi ispatlamami istiyor ama yapamiyorum o begenmedikce hepten hevesim kiriliyor.
İstemeniz gerek gerçekten hevesle îstemiyorsunuz demekki zorla olmaz bu îşler :(

Sonunda şeytanın bacağını kırdım yoksaa pislikten ölecektik :KK70:
Bugün ki bildirim
Evi topladım
Makinayı çalıştırdım
Çarşafları değiştirdim
Evi süpürdüm
Mutfağın yerlerini elimle sildim
Bi kaç mutfak dolabını sildim
Buzdolabının içini dışını sildim
Toz aldım(sehpahalar,cam kenarları,kapılar,koltuk kenarları vs.)
Aynayı sildim
Makinayı boşalttım
Banyo,wc yıkadım
Paspas,havlu vs. Değiştirdim
Kapılarını sildim
Abimlerin odasını topladım
Elimle yerlerini sildim
Toz aldım(baza başlıkşarı,petek,bilgisiyar masası)
3 sele çamaşır katladım
Masaallah :)

Kızlar size bir sorum. Artık buna takıntılı dersiniz rahatsızlık mi dersiniz. Ben çamaşırları yıkandıktan sonra asiyorum.kuruşun hemen alınacak o . KITIR KITIR olmicak. Sıcaktan bide kokuomus gibime gelio. Sizde oluomu normalmi yani
evet bana da sanki tozlu kokuyomus gibi geliyor canim:KK35:
selamlar,

buzdolabını temizledim,tertemiz oldu
gule gule kirletin canim:KK36::KK36:
hepinize merhaba kızlar bende yeni katıldım bu topiğe
hosgeldin canim:KK19::KK19:
ya ben bi turlu yemek yapamiyorum, esimin eski esi yemek temizlik onusunda mukemmel b bayanmis, ben de senelerdir calistim yanliz yasarken, ailemin yaninda yemek yapmak zorunda kalmadim, su yasimdayim ve yaptigim yemek bir tutsa aynisi ikincide olmuyor. bir hevesle yapiyorum sonuc olmayinca hic istek kalmiyor. sene sonunda calismaya baslayacagim, cunku evde daraldim, eve gunluk yardim ci alacagiz cunku bahce;li buyuk bir eve gececegiz o evin isini kaldiramam zaten esim onu biliyor o konumda olup ta ev isi yapmak garip biraz. ama su an esim kendimi ispatlamami istiyor ama yapamiyorum o begenmedikce hepten hevesim kiriliyor.
Feraceli dogru soyluyo canim boyle seyler icten gelmeli demek ki sevmiyosun ev islerini.sen de ev isini beceremedigini soyle sonucta durumunuz yardimci tutmaya musaitse esin neden bi seyler ispatlamani istiyo kio_O

Mobilya_2619544.webp

kızlar bunlar ne diyeceksiniz şimdi
internetten kitaplık almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim sizin fikirlerinize ihtiyacım var
yardım edermisiniz
bir de tv ünitesi düşünüyorum da onu da kitaplığı karar verdikten sonra atarım resimlerini yine buraya

Back
X