En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bende bayram gezmesinde çıkamadım hala. Elticiğimle gezdik.Bugün kolları sıvayıp başlamam lazım.şimdi kahvaltı yapıyorum hazır çocuklar oynarken. İlerleyen saatlerde rapor gelir inşallah. Kolay gelsin kızlar
ay senin su oglanlarin totosunu isirasim geliyo ya her gordugumde masallah:nazar::KK46::KK46:

benim de evimde eskiden dolap namina hic bi sey yoktu:eek:cok zor oluyodu gercekten:KK51:tadilatdan sonra bol bol dolap yaptirdim her yere cok daha duzenli oluyo gercekten:21:insallah sana da nasip olur canim :KK68:

ramazanda baya bi paslanmishsin sen kuzu:KK20::KK20:hemmen o eski dagciyi geri istiyorum:KK53:senin kucuk cadi napiyo hala da cisliyo mu her yeri:KK70::nazar:

en guzeli valla az ve oz esya:KK54::KK54:temizlemesi de kolay oluyo bu sekilde:KK49:

amin cok tesekkur ederim canim:KK60::KK60:
evet aynen oyle valla ari gibi benim kiz da :KK53:kendi odasindan basliyo mutfakta bitiriyo isini:KK53:

ay cok tesekkur ederim balim:oops::oops::oops:ben de eskiden bu kadar degildim ya bu topigi actiktan sonra boyle oldum:21:
bak mesela youtube de cok guzel gunluk temizlik videoari var onlardan da izleye bilirsin gercekten gaz veriyo insana:KK49::KK49:bi de kucuk bebekli anneler var onlar tam sana gore:21::21:bak link de atayim hemen

tesekkur ederim canim...

kizam kac defa didim demi su beni hatirla butonunu isaretle diye:KK53::eek:

selin valla senin raporari ozlemisim hee:KK68::KK68:

:KK70::KK70::KK70::KK70:vay vay vay betusume bak sen:KK70::KK70::KK70:

kizam korkutmasana musterilerimi:KK11:

masallah miss gibi yapmishin her yeri canim:KK68:ellerine saglik:KK76:

aynen:KK51::KK51::KK51::KK51:

yok zaten gozlerinden anlasiliyo afacan oldugu:KK53:

bak ne guzel hadi insallah devami da gelir yavas yavas:KK76::KK76::KK76:

yarin soyle uzunca bi rapor beklerim o zaman:KK53:

wuuuu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kiz betus su guccuk oda kucuk emraha dondu resmen ya boynu bukuk:KK70::KK70::KK70::KK70:

Gule gule kullan canim dolaplarini. Sakincasi yoksa foto atabilir misin? Yakinda ev alacagiz insallah. Bana fikir olur. Sakincasi yoksa tabii. :KK30:

Gule gule kullan canim dolaplarini. Sakincasi yoksa foto atabilir misin? Yakinda ev alacagiz insallah. Bana fikir olur. Sakincasi yoksa tabii. :KK30:
canim benim evimin fotolari forumda var iste ordan baka bilirsin:KK49:
koridora yaptirdigim dolap var hem yukluk hem de ayakkabilik icerisi baya buyuk
bi de mutfagimda bolca dolap var buzdolabi kismina komple derin dolaplar yaptirdim
bir bolmesine 7-8 tane tencere sigiyo o derece:KK48:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bir-de-azeri-evi-gorun-azerinnn-in-evi.738398/

canim benim evimin fotolari forumda var iste ordan baka bilirsin:KK49:
koridora yaptirdigim dolap var hem yukluk hem de ayakkabilik icerisi baya buyuk
bi de mutfagimda bolca dolap var buzdolabi kismina komple derin dolaplar yaptirdim
bir bolmesine 7-8 tane tencere sigiyo o derece:KK48:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bir-de-azeri-evi-gorun-azerinnn-in-evi.738398/

Evin cok guzel. Gule gule otur canim. :KK54:
Buzdolabinin ordaki dolaplar kibar gorunuyor. Ama derin demekki. Fikir oldu bana da. Kismet olursa ben de yaptiracagim. Bu arada yemek odasi takimimiz benziyor. :KK45:

Evin cok guzel. Gule gule otur canim. :KK54:
Buzdolabinin ordaki dolaplar kibar gorunuyor. Ama derin demekki. Fikir oldu bana da. Kismet olursa ben de yaptiracagim. Bu arada yemek odasi takimimiz benziyor. :KK45:
sagolasin baim:KK19:
oyle mi ne guzel zevklerimiz uyuyor demek ki:KK49:
evet dolap ici acaip derin :KK49:

Günaydın kızlar.
benim de evimde eskiden dolap namina hic bi sey yoktu:eek:cok zor oluyodu gercekten:KK51:tadilatdan sonra bol bol dolap yaptirdim her yere cok daha duzenli oluyo gercekten:21:insallah sana da nasip olur canim :KK68:

ramazanda baya bi paslanmishsin sen kuzu:KK20::KK20:hemmen o eski dagciyi geri istiyorum:KK53:senin kucuk cadi napiyo hala da cisliyo mu her yeri:KK70::nazar:

en guzeli valla az ve oz esya:KK54::KK54:temizlemesi de kolay oluyo bu sekilde:KK49:

amin cok tesekkur ederim canim:KK60::KK60:
evet aynen oyle valla ari gibi benim kiz da :KK53:kendi odasindan basliyo mutfakta bitiriyo isini:KK53:

ay cok tesekkur ederim balim:oops::oops::oops:ben de eskiden bu kadar degildim ya bu topigi actiktan sonra boyle oldum:21:
bak mesela youtube de cok guzel gunluk temizlik videoari var onlardan da izleye bilirsin gercekten gaz veriyo insana:KK49::KK49:bi de kucuk bebekli anneler var onlar tam sana gore:21::21:bak link de atayim hemen

tesekkur ederim canim...

selin valla senin raporari ozlemisim hee:KK68::KK68:

kizam korkutmasana musterilerimi:KK11:

masallah miss gibi yapmishin her yeri canim:KK68:ellerine saglik:KK76:

aynen:KK51::KK51::KK51::KK51:

yok zaten gozlerinden anlasiliyo afacan oldugu:KK53:

bak ne guzel hadi insallah devami da gelir yavas yavas:KK76::KK76::KK76:

yarin soyle uzunca bi rapor beklerim o zaman:KK53:

wuuuu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kiz betus su guccuk oda kucuk emraha dondu resmen ya boynu bukuk:KK70::KK70::KK70::KK70:

azerin canım ramazan,tatil derken evden soğumuşum.
aslında silme süpürme yaptım ama sadece hafta sonları.

dün akşam özüme döndüm.:KK71:
gider gitmez pilavı ocağa koydum.
salonu toparladım.
çamaşır astım,yeniden makinayı çalıştırdım.
üzerimi değiştirip eldivenlerimi taktım.:KK53:
mutfakta her şeyi ç.suyu ve deterjanla ovdum,sildim.
dolaplar dahil.
buzdolabını da silip,yıkanacak parçalarını yıkadım,kuruladım.:21::21::21:

bu akşam banyoyu yıkamayı düşünüyorum.
bir de tüm zeminleri elle silmeyi.
pikemi makinaya atarım.

temizlik videonu çok beğendim.:KK9:

Gunaydinlar her kese:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
noruyonuz bakiyim:KK53:
ne isler var bu gun?

Günaydın beybiler,

çöpleri çıkarmayı unuttum aslında unutmadım da vakit kalmadı. Dün akşam gene dükkandan bulaşık götürmüştüm onlar yıkandıydı anca onları koliledim.... Bir tabaklar kaldı onlarda pek ağar gözüm kesmiyor... Bölük bölük götürücem artık..... Sabah dükkanı süpürdüm sildim..... Bir ara kapıları ve masaları da silerim.... Mesela akşama doğru. Sıcak sularla miss gibi yaparım.....

Bu akşam evde mutfak dolapları silinecek kapısı ve balkonu da..... camı da silinecek.... perdesi yıkanacak.....Buz dolabıda temizlenecek.... Mutfak genel anlamda temiz aslında ama biraz ne nerde yerleri karışmış.... Onları bir hizaya getirmeli..... Eksik gedik ne var ne yok bir liste yapayımda alayım bari.....

kendimi bilgi bombardımanına tutulmuş gibi hissettim süpersiniz ya! ben geçen sene bir tek menemen yaptım ama buzluğa atmadım kavanozlarla dışarda sakladım. böyle hafif mayhoş bir tad oluyor ya bekleyince çok hoşuma gidiyor o hali. kışın çıkarp sarımsak doğrayıp yumurtayla hafta sonu kahvaltılarımızı şenlendirdi. yemeklik olaraksa hiç bilmiyodum atılabilecek olanları. ayrıca buzluğum yok sadece buzdolabınınki var. öyle aman aman koyamasamda bikaç poşet sığar aslında birşeyler.
ellerine sağlık bu arada

bende de yok derin dondurucu ne acı... buzdolabımda minnacık dün baktım zaten yer yok :))) ben kiracıyım diye almak istemiyorum.... yoksa alırdım yani...

..........
....................................

..................

beni hatirla butonunu işaretliyorum ama sonra geçmişi temizle diyorum hıııı ondan oluyomuş buu :))

güçük emrah diyelim o zaman ona.... yarın güçük emrahı temizlicem :))) evimin üvey evladı....

akşam el işi ve ütüde yaptım kayıtlara geçsin lütfen.... Kör gözümle el işi yapma çabam takdire şayan efenim....

betül ne dükkanın var?
evde temizlik yetmezmiş gibi bir de dükkanla uğraşıyorsun.:)

benim dondurucu da pek büyük sayılmaz.
kavanozlara menemen,domates vs. koymayı düşünüyorum.

bayram öncesi müthiş bir aşk ve şevk vardı kışlık hazırlığı için.
tekrar okumam lazım motive olmalıyım.:cool:

betül ne dükkanın var?

yok benim değil dükkan... ben çalışanım... bilgi işlem... normalde yapmam da işte ortalığı pislik götürüyor... Gençlere de bişi denmiyor malum.... içimden geldi yapıverdim miss gibi de oldu :) Bayram dönüşü herkez eve erken kaçma telaşında bende şunlar gitse de silsem süpürsem diyorum :))) sıcak başıma geçti zannımca..... ama güzel oldu be ferah ferah....

betül ne dükkanın var?

ilk ne yapçan kışlık birlikte başlayalım..... söyle ona göre malzememi ayarlıyayım.....

ben birde kahvaltılık hazırlamak istiyorum... şöyle patlıcanlı kapya biberli.... mmmhhh miss.... fazla yapıp ablama da götürürüm.... kendime ne yapsam onda da olsun istiyorum :))

Back
X