- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- 208
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #23.961
ben de sabahleyin üşüyordum,şimdi ısındım gibi,sivas'ın yazı güzel oluyorofff kızlar sıcaktan mıyıştım kaldım biriniz beni türtükleyinnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de sabahleyin üşüyordum,şimdi ısındım gibi,sivas'ın yazı güzel oluyorofff kızlar sıcaktan mıyıştım kaldım biriniz beni türtükleyinnn![]()
ben de sivaslıyım.ben de sabahleyin üşüyordum,şimdi ısındım gibi,sivas'ın yazı güzel oluyor
neysem ben kacar heruf damlar simdi
kompostolarimi yapiyim bi de kurabiye hamuru yapmayi dusunuyorum dolap icin![]()
kıskandım beeen istanbul nemden boğuluyooo kolum kaldırasım yokben de sabahleyin üşüyordum,şimdi ısındım gibi,sivas'ın yazı güzel oluyor
ben de senden ablamben de sivaslıyım.
bayram haftası ordaydım.
ilk gün çok üşüdüm.sonra ısındı.
dışarısı çok sıcak ama annemin evi serin.
buraya geldim elim kolum kalkmıyor nemden.![]()
uykudan değil bebeğim yaa ben sıcakta çok zor iş yapıyorum yandım öldüm diye diye geziniyorum evde ütü yaptım biraz isilik döktüm Allah yardım edeya yemin ediyorum akima geldi bunu yazicagin betus
kizlar gercekten islerinizi sabah erkenden yapinoglene dogru uyku bastiriyo
olma mi sec sec begen![]()
![]()
kolay gesin canimbiz de esimle yapmistik 2 sene once cok yorucu
![]()
lokum bilmiyorum kurabiye tarifi olma mi betuskızlar bana cevizli lokum tarifi verecek olan var mııı?
aa nazarimiza geldi bebisKiz ben bugun bisey yapamadimya benim kiz durmuyo yatirinca simdi uyudu. Dunku asinin etkisi gecmedi heralde mizmizlanip duruyo. Simdi kalkiyom yapiyom temizligimi aksama rapor ederm canim![]()
hadi bakalim rapor isterikYetti gari tamam ben kalkiyom. Kimsede kalmamis zaten burda. Silkelenip kendime gelmeliyimmm...![]()
ev işim bitti,ütüm var o da yavaş yavaş acelesi yok![]()
En son buraya duvar kağıdı yapıştırıyoruz yazmıştım ya işte o olmadı. Yarım bıraktık. Eşimle iki becerikli insan olarak beceremedikZaten duvar kağıdını beğenmedim, kalan bir ruloyu iade edip farklı alacağız. Yarın da bir usta bulacağız. Duruma göre komple evi boyatacağız. Ya da sadece kızımın odasını boyatıp, duvar kağıdı yaptıracağız. Resmen kendime iş çıkardım.
ben de klimayi acmadan is yapamiyorumuykudan değil bebeğim yaa ben sıcakta çok zor iş yapıyorum yandım öldüm diye diye geziniyorum evde ütü yaptım biraz isilik döktüm Allah yardım ede
gazlar için sağol da bana senin gibilerin gazı gerek![]()
günaydın azerin,bana bildigin güzel kurabiye tarifi verebilirmisinGunaydinlar herkese![]()
gunaydin canimgünaydın azerin,bana bildigin güzel kurabiye tarifi verebilirmisin
Günaydın azerincim bende bugün islerimi erkenden btirmeye çalışiyorum ama smdiden ble çok bunaltici zorluyorGunaydinlar herkese![]()
Aa motive olmamishsin ondandirGünaydın azerincim bende bugün islerimi erkenden btirmeye çalışiyorum ama smdiden ble çok bunaltici zorluyor
gunaydin canim
hemen veriyim
dun yaptim mesela tarcinli ve kuru uzumlu cok guzel olduyumusacik oluyo bu kurabiye icinde yumurta yok cunku
250 gr tereyagi
1 su bardagindan biraz az sut
1 su bardagi seker
vanilya
ve kabartma tozu
'un
tarcin
kuru uzum
sutle sekeri ocakta seker eriyene kadar isit
sonra soyuyunca yagin uzerine ilave edib diger malzemelerle birlikte hamurunu yogur
ben bol tarcinli yaptim
180 derecede pisir
bu tariften 2-3 tepsi cikiyo
ben 1 tepsi yapip digerini buzluga atiyorum