- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #24.081
benim isler bitti simdi uzun bi rapor veremiyorum emme firsat bulur bulmaz yazicam
manti da yaptim ohhhh
manti da yaptim ohhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaw istesem de en fazla 2 hafta sonra hic bi sey yapamicam evim cop eve donecek
iyiyken temizligimi yapiyim dedim
canim herkeste actigina gore senin pcde mi bi sorun var acaba
oyy oyyyy oyyyyyy bu ne guzel rapor boyle
valla ben de anlamadim yuzey temizleyicisi herhalde
efferim kiz sana gozume girmeye basladin
iyi eglenceler bu arada![]()
testi ne zaman tekrarlıyon canım yarın mı?yaw istesem de en fazla 2 hafta sonra hic bi sey yapamicam evim cop eve donecek
iyiyken temizligimi yapiyim dedim
canim herkeste actigina gore senin pcde mi bi sorun var acaba
oyy oyyyy oyyyyyy bu ne guzel rapor boyle
valla ben de anlamadim yuzey temizleyicisi herhalde
efferim kiz sana gozume girmeye basladin
iyi eglenceler bu arada![]()
benim isler bitti simdi uzun bi rapor veremiyorum emme firsat bulur bulmaz yazicam
manti da yaptim ohhhh
hamarat hatunlar bişey sormak istiyorum muhakkak bilenleriniz vardır..
şimdi ben yeni bi kot etek aldım kendime, bi giydim çamaşırımı taytımı feci boyadı ne yapsam da bunun boyamasına engel olsam, böyle bi durumda nasıl bi işlem uygulanır?
tuzlu suda bekletmek diye bişey duydum ama size de sormak istedim.
ben de tuzlu suda bekletip tek başına 30 derecede ters yıkıyorum. Durulamaya geçerken suya sirke koyuyorum.hamarat hatunlar bişey sormak istiyorum muhakkak bilenleriniz vardır..
şimdi ben yeni bi kot etek aldım kendime, bi giydim çamaşırımı taytımı feci boyadı ne yapsam da bunun boyamasına engel olsam, böyle bi durumda nasıl bi işlem uygulanır?
canim yarin yapicam testi insallah ikimize de mujdeli haberler vermek nasip olurtesti ne zaman tekrarlıyon canım yarın mı?
ay benim de göğüs uçlarım çok hassaslaştı nasıl acıyolar bişey olmuş mudur acebaa sen git ben de arkandan gelemhayırlısı olsun
bu arada ben o kadının yaptığını sirkeli su ile yapıyorum sıksık fıslat sil missss![]()
ben de sirkeli su duydum ama hic yapmadim canimhamarat hatunlar bişey sormak istiyorum muhakkak bilenleriniz vardır..
ay cok kolay manti yapma yolu buldum sipsak yaptim vallaBekliyorusss canim
Wayy anaaam islerini yspms bide manti acmis..
Bende yaptim denedim bi kere ama beceremedim..
acabaaa tarif alabilirmiyz![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-hizaya-girdi-is-basindalar.812366/page-162Arkadaşlar dun bir konuda herkes evinden fotoğraflar paylaşmış onlara bakmıştım. Dolaplarını daha doğrusu... Şimdi o konuyu bulamıyorum nerden nasıl girdim hatırlamıyorum. Siz biliyor musunuz?
canım cetvelciler hizaya girdi iş başındalar isimli konu olmasın oArkadaşlar dun bir konuda herkes evinden fotoğraflar paylaşmış onlara bakmıştım. Dolaplarını daha doğrusu... Şimdi o konuyu bulamıyorum nerden nasıl girdim hatırlamıyorum. Siz biliyor musunuz?
7ben de tuzlu suda bekletip tek başına 30 derecede ters yıkıyorum. Durulamaya geçerken suya sirke koyuyorum.
hayırlısıyla tatlımcanim yarin yapicam testi insallah ikimize de mujdeli haberler vermek nasip olur
ben de sirkeli su duydum ama hic yapmadim canim
bi de mendiller var makineye atiyosun renklerin karismasini onluyo ve tum renkleri kendine cekiyo sonra cikarip atiyosun
ay cok kolay manti yapma yolu buldum sipsak yaptim valla
3su bardagi un
1 yumurta
su
tuz
250 g kıyma
1 tane büyük boy kuru soğan
tuz
pulbiber
![]()
bak boyle yaptim super oldu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-hizaya-girdi-is-basindalar.812366/page-162
bu konu mu canim?
var canim iste bucanım cetvelciler hizaya girdi iş başındalar isimli konu olmasın o
7
işte ben de bunu duymuştum canım yani maksadım şu bu denli renk vermesini (yani yıkarken değil de üzerime giyince) önlemek baya baya işe yarıyo mu canım 1 kere yapmak yeterli gelir mi?
hayırlısıyla tatlım
o mendilleri ben hiç duymadım yaa belki türkiyede yoktur zaten
bu arada tek bi günüm bile yok böyle hamarat ve hızlı olduğum bu ne hızzz![]()
vay bee 10 parmaginda 10 matifet selinSabah kalktim yatakları topladim
bulaşık makinasını yerlestirdin
salonu topladim
çorba yaptım
çocuk odasının 3 duvarini kardesimle iki kat boya dik bir duvarini başka renge boyayacagim için biraktim
şimdi o odanın yerlerini silip yerlestircem eve bi süpürge açarım üstten
Ürün var ütü yapcam:)
Boya bitsin resim atarim:)
canim kiymalar hic disariya cikmiyo ama patatesi bilemicem belki de kenarlarindan cikar patatesAzerin mantı çok mantikli ben bunun patateslisini yaparim iyi fikir saol:) kıymalı güzel ama patateslisini daha çok seviyrum ben
Iyi geceler canimKızlar telden yazıyorum.
Herkes pek hamarat mis bugün.
Betul ugramamis ama kislik icin bir şey ler aldim.
beraber yapalım demisti.
fasulye,domates,kirmizi biber ve dolmalık biber aldim.
sadece domates fazla.
Digerleri az az.
yapinca tpplu yazarim.
Iyi geceler hepinize.