En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
yaw istesem de en fazla 2 hafta sonra hic bi sey yapamicam evim cop eve donecek :KK53:
iyiyken temizligimi yapiyim dedim:eek:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

canim herkeste actigina gore senin pcde mi bi sorun var acabao_O

oyy oyyyy oyyyyyy bu ne guzel rapor boyle:confused::KK68::KK68:

valla ben de anlamadim yuzey temizleyicisi herhaldeo_O

efferim kiz sana gozume girmeye basladin:KK53::KK19::KK19:
iyi eglenceler bu arada:KK49:

:KK71::KK71::KK71::KK71:
tesekkurler canim
:KK76:

yaw istesem de en fazla 2 hafta sonra hic bi sey yapamicam evim cop eve donecek :KK53:
iyiyken temizligimi yapiyim dedim:eek:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

canim herkeste actigina gore senin pcde mi bi sorun var acabao_O

oyy oyyyy oyyyyyy bu ne guzel rapor boyle:confused::KK68::KK68:

valla ben de anlamadim yuzey temizleyicisi herhaldeo_O

efferim kiz sana gozume girmeye basladin:KK53::KK19::KK19:
iyi eglenceler bu arada:KK49:
testi ne zaman tekrarlıyon canım yarın mı?
ay benim de göğüs uçlarım çok hassaslaştı nasıl acıyolar bişey olmuş mudur acebaa sen git ben de arkandan gelem :KK48:hayırlısı olsun :KK200:
bu arada ben o kadının yaptığını sirkeli su ile yapıyorum sıksık fıslat sil missss :KK49:

hamarat hatunlar bişey sormak istiyorum muhakkak bilenleriniz vardır..
şimdi ben yeni bi kot etek aldım kendime, bi giydim çamaşırımı taytımı feci boyadı ne yapsam da bunun boyamasına engel olsam, böyle bi durumda nasıl bi işlem uygulanır?
tuzlu suda bekletmek diye bişey duydum ama size de sormak istedim.

şimdi ben yeni bi kot etek aldım kendime, bi giydim çamaşırımı taytımı feci boyadı ne yapsam da bunun boyamasına engel olsam, böyle bi durumda nasıl bi işlem uygulanır?

Bende gecen buna benzer bi durum yasadim kizimin bembeyaz ceketi boyandi. Kardesimin kolunda bileklik varmis ellride islakmis bi aldi kucagina heryeri boyadi hali sampuaniyla biraz cikardm ama kaldi azcik cikarmi bilmem.
bilen varsa boya nasil cikar banada yardim edin...
:KK43:

Arkadaşlar dun bir konuda herkes evinden fotoğraflar paylaşmış onlara bakmıştım. Dolaplarını daha doğrusu... Şimdi o konuyu bulamıyorum nerden nasıl girdim hatırlamıyorum. Siz biliyor musunuz?

ben de tuzlu suda bekletip tek başına 30 derecede ters yıkıyorum. Durulamaya geçerken suya sirke koyuyorum.

testi ne zaman tekrarlıyon canım yarın mı?
ay benim de göğüs uçlarım çok hassaslaştı nasıl acıyolar bişey olmuş mudur acebaa sen git ben de arkandan gelem :KK48:hayırlısı olsun :KK200:
bu arada ben o kadının yaptığını sirkeli su ile yapıyorum sıksık fıslat sil missss :KK49:
canim yarin yapicam testi insallah ikimize de mujdeli haberler vermek nasip olur:KK68:
ben de sirkeli su duydum ama hic yapmadim canim o_O
bi de mendiller var makineye atiyosun renklerin karismasini onluyo ve tum renkleri kendine cekiyo sonra cikarip atiyosun
Bekliyorusss canim Hoppa

Wayy anaaam islerini yspms bide manti acmis.. :KK53::KK53::KK53:

Bende yaptim denedim bi kere ama beceremedim..:110:

acabaaa tarif alabilirmiyz :kk77:
ay cok kolay manti yapma yolu buldum sipsak yaptim valla:21:
3su bardagi un
1 yumurta
su
tuz
250 g kıyma
1 tane büyük boy kuru soğan
tuz
pulbiber
kolay-manti-tarifi-2.jpg

bak boyle yaptim super oldu :21::21:

Arkadaşlar dun bir konuda herkes evinden fotoğraflar paylaşmış onlara bakmıştım. Dolaplarını daha doğrusu... Şimdi o konuyu bulamıyorum nerden nasıl girdim hatırlamıyorum. Siz biliyor musunuz?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-hizaya-girdi-is-basindalar.812366/page-162
bu konu mu canim?

kizlar ben bu gun bi hamaratim bi hamaratim sormayin:KK53:
iste rapor
yatak toplandi
3 makine camasir katlayip yerlestirdim
kizimin odasini
yatagini topladim
camasirlarini yerlestirdim
salonu topladim
masa ve orta sehpayi sildim
yastiklari kabarttim
balkonu sidim
mutfagi topladim
bulasiklari makineye dizdim
digerlerini elimde yikadim
ocagi
aspiratoru
masa ve sandalyeleri
tezgahi sildim
copu cikardim
beyaz esyalari sildim
buzdolabini temizledim
pencere onlerini sildim
supurge actim
yerleri sildim
wc lavabo kuveti ovdum
aynayi sildim
yerini sildim
paspasi silkeleyip serdim
manti yaptim
4 kilo domatesten menemen yaptim ocakta pisiyo
baktim 2-3 tane patlican dolapta bozulmaya yuz tutmus soyup tuzladim acisi cikinca kizarticam yanina domates biber de kizartip dolaba atarim

canım cetvelciler hizaya girdi iş başındalar isimli konu olmasın o ;)

ben de tuzlu suda bekletip tek başına 30 derecede ters yıkıyorum. Durulamaya geçerken suya sirke koyuyorum.
7
işte ben de bunu duymuştum canım yani maksadım şu bu denli renk vermesini (yani yıkarken değil de üzerime giyince) önlemek baya baya işe yarıyo mu canım 1 kere yapmak yeterli gelir mi?

canim yarin yapicam testi insallah ikimize de mujdeli haberler vermek nasip olur:KK68:

ben de sirkeli su duydum ama hic yapmadim canim o_O
bi de mendiller var makineye atiyosun renklerin karismasini onluyo ve tum renkleri kendine cekiyo sonra cikarip atiyosun

ay cok kolay manti yapma yolu buldum sipsak yaptim valla:21:
3su bardagi un
1 yumurta
su
tuz
250 g kıyma
1 tane büyük boy kuru soğan
tuz
pulbiber
kolay-manti-tarifi-2.jpg

bak boyle yaptim super oldu :21::21:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-hizaya-girdi-is-basindalar.812366/page-162
bu konu mu canim?
hayırlısıyla tatlım ;)
o mendilleri ben hiç duymadım yaa belki türkiyede yoktur zaten
bu arada tek bi günüm bile yok böyle hamarat ve hızlı olduğum bu ne hızzz :KK57:

canım cetvelciler hizaya girdi iş başındalar isimli konu olmasın o :KK66:

7
işte ben de bunu duymuştum canım yani maksadım şu bu denli renk vermesini (yani yıkarken değil de üzerime giyince) önlemek baya baya işe yarıyo mu canım 1 kere yapmak yeterli gelir mi?

hayırlısıyla tatlım :KK66:
o mendilleri ben hiç duymadım yaa belki türkiyede yoktur zaten
bu arada tek bi günüm bile yok böyle hamarat ve hızlı olduğum bu ne hızzz :KK57:
var canim iste bu
Dr.-Beckmann-Renk-Koruyucu-Mendil-500x500.jpg

Sabah kalktim yatakları topladim
bulaşık makinasını yerlestirdin
salonu topladim
çorba yaptım
çocuk odasının 3 duvarini kardesimle iki kat boya dik bir duvarini başka renge boyayacagim için biraktim
şimdi o odanın yerlerini silip yerlestircem eve bi süpürge açarım üstten
Ürün var ütü yapcam:)

Boya bitsin resim atarim:)

Sabah kalktim yatakları topladim
bulaşık makinasını yerlestirdin
salonu topladim
çorba yaptım
çocuk odasının 3 duvarini kardesimle iki kat boya dik bir duvarini başka renge boyayacagim için biraktim
şimdi o odanın yerlerini silip yerlestircem eve bi süpürge açarım üstten
Ürün var ütü yapcam:)

Boya bitsin resim atarim:)
vay bee 10 parmaginda 10 matifet selin :KK57:

Kızlar telden yazıyorum.
Herkes pek hamarat mis bugün.
Betul ugramamis ama kislik icin bir şey ler aldim.
beraber yapalım demisti.
fasulye,domates,kirmizi biber ve dolmalık biber aldim.
sadece domates fazla.
Digerleri az az.
yapinca tpplu yazarim.
Iyi geceler hepinize.

Kızlar telden yazıyorum.
Herkes pek hamarat mis bugün.
Betul ugramamis ama kislik icin bir şey ler aldim.
beraber yapalım demisti.
fasulye,domates,kirmizi biber ve dolmalık biber aldim.
sadece domates fazla.
Digerleri az az.
yapinca tpplu yazarim.
Iyi geceler hepinize.
Iyi geceler canim
Bizim burda saat 01.16 benim uykum kacti telden bi bakiyim dedim size

İyi geceler arkadaşlar... Çok şükür oturabildim sonunda. . Ben de yazayım yaptıklarımı...

Öğleye kadar yaprak basmıştım şişelere. Onları yerleştireceğim dolabı boşalttım sildim yerleştirdim.
Mutfak fayanslarına yağ çöz sıktım sildim. Ocağa yağ çöz sıktım sildim. Demirleri deterjanlı suda kaynattım. Aspiratörü sildim bebek yağıyla yağladım. Kızartma tencereme yağçoz sıktım yıkadım...
Evyeye çamaşır suyu doktum parlattım.
Yemek yaptım. Çıkan bulaşıkları yıkadım. Yerleri süpürdüm sildim kapıyı sildim çıktım yatak odasına...
Çekmeceleri düzenledim, dolapları düzenledim. Yıkanan çamaşırları topladım katladım yerleştirdim.
Çocuk odasına geçtim. İşe dalmışım kızım uyanmış oğlan meyve suyunu odada unutmuş kız da yatağa ve halıya dokmuş.. Bulaşık parlatıcısıyla yatağı ve halıyı sildim. Kenarları sildim kapıyı sildim çıktım.
Eşim geldi yemek yedik bulaşıkları yerleştirdim. Çöpleri çıkardım. Beyazları makineye atmıştım onları serdim. Meyve hazırladım çıkan bulaşıkları yerleştirdim. Etraftaki oyuncakları topladım. Şimdi oturuyorum. Çok yoruldum ama.. Yarın da tuvalet banyo yıkayacağım tavana kadar.

Back
X