En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ayy bugün çok mutluyum evim temiz ohhh misler gibi :D

kahvaltıyı hazırladım
makinayı çalıştırdım
evi topladım(yataklar vs.)
misafir odasını dip köşe elimle sildim
tozunu aldım
halısını serdim
çekyat örtülerini serdim
odamın yerlerini elimle sildim
halısını serdim
Holu elimle sildim halısını serdim
banyo,wc çamaşır suyu ve cifle yıkadım
bulaşık yıkadım
mutfağın yerlerini elimle sildim

bebeğim uzulmee böylesi de iyi inan...kendin dağıt toplaa takıl kafana göre :KK76:
Sanirim bu cevap benim. Cıks o dedigini kırk yıldır yapıyorum. Keyifli bi tarafı yok. Boş hatta anlamsız. Yani herşey bitip ışıkları kapatmak icin dolaşırken senin gibi içerdeki uyku miriltilarini duyup gulumsemiyorum. Karanlıkta " ee noldu simdi, koca bir gun daha bitti. Niye? Hic" olarak kaliyorum...

Sanirim bu cevap benim. Cıks o dedigini kırk yıldır yapıyorum. Keyifli bi tarafı yok. Boş hatta anlamsız. Yani herşey bitip ışıkları kapatmak icin dolaşırken senin gibi içerdeki uyku miriltilarini duyup gulumsemiyorum. Karanlıkta " ee noldu simdi, koca bir gun daha bitti. Niye? Hic" olarak kaliyorum...
hımmm kala kaldım böyle haklısın da aslında...Hakkımızda hayırlısı olsunn yaa..Senin de karşına Rabbim hayrlı bi insan cıkarır inş..

o teselli laflarını bende yemiyorum yaa :) kendin dağıt kendin topla kafana göre takıl :P tek başına özgürlük neye yarar aaahhh aahhhhh... neyleyim sarayı köşkü içinde salınan yar olmayınca..... ben bu aralar türkülerden gidiyorum hayırlısı :)))

Eveett dünden birikmiş katlanarak camasirlari katladım
Kahvalti yaptik ardindan
Yataklari topladim
Evi supurdum
Sildim
Mutfaktaki bulasiklari makineye dizdim
Birazdan yemek yapicam
Yarinda toz alirim
Aksama dinlenirim biraz yarin tatil nazil olsa:21:

ayy bugün çok mutluyum evim temiz ohhh misler gibi :KK70:

kahvaltıyı hazırladım
makinayı çalıştırdım
tozunu aldım
halısını serdim
çekyat örtülerini serdim
halısını serdim
bulaşık yıkadım

Ben sizin insan olabileceğinize inanamıyorum. Annem olsa bak milletin kızları diye söze başlardı. : p

Süpersiniz.

Kızlar dün benimde kardeşim geldi bana sağolsun biraz onun sayesinde islerimi hallettim insan derli toplu tertemiz mis evinde çok huzurlu oluyo.. :)
önce güzelce kahvaltımizi yaptık
sonra kardeşim kızıma baktı
bende
mutfak topladım
salon topladım
yatak odası topladım
çocuk odası topladım
banyoda
dusakabini, içini, lavaboyu,
klozeti yıkadım
wc yikadim
Süpürge yaptım
yerleri sildim
Toz aldım
Hazırlanıp dışarı çıktık.
Çok soğuktu burada.
Biraz gezdik evimize geldik. .
Ohh missler gibi evim huzur dolu çok şükür Rabbim e :KK68:

Bugün sabah kalktık kahvaltımızı dışarda yaptık.sonra biraz dolaştık geldik oyumuzu kullandık.şimdi de evdeyim az biraz oturayım sonrasında işlerime başlarım.yapılacaklar evi süpürcem yemek yapıcam ütüm var onları bitircem çıkmadan yatakları toplanmıştım klozeti domestos sıkmıştım banyoyu silerim lavaboları ovarım fazla bi iş yok gibi herkese mutlu haftasonlsrı

Yemeklerimi yaptım evi süpürdüm içten merdivenlerimi sildim çöp kovasını çamaşır suyuyla dezenfekte ettim torbasını değiştim. 2 tane fırın tepsim vardı bugüne kadar hiç kullanmamıştım tepsilerde ama bi seferden bişey olmaz diyerek yağ çöz vardı clit Bang ondan sıktım onunla her tarafını ovdum gayet de güzel oldu.normalde devamlı yağlı kağıt kullanırım ama arada kullanamadığım da oluyordu.onlarım oluşturduğu bi tabaka varmış meğer yağ çöz sıkınıza anladım balkonda hortumum vardı onunla bol su ile duruladım ardından balkonu yıkadım kuruladım halısını serdim.Çaydanlığımı ovdum yemekleri hazırlarken ki oluşan dağınıklığı topladım bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim en son lavaboyu da Domestosla arıttım.banyoyu ve küçük tuvaleti ovdum temizledim havlularını değiştim.ütü daha yapmadım kestane çizikledim bugünlük bu kadar

o kadar iş yapmış hala geleyim diyo :)) ben defoluyum anladım.....
ha hay yok ya ben böyle rahatlıyorum benimki terapi niyetine
OOYYYYTTT ANAM BACIM NE İÇTİN!!! İÇTİN İÇTİN MADEM, İŞLE GÜÇLE ZİYAN ETME. AZ DAHA SABRET AKŞAMA NE KALDI. KOCAN GELİR.. ENERJİNİ ALIR. SONRA NE KOLTUK GELİR AKLINA NE HALI.
ya ya ne alır enerjimi ben bir odunla yaşıyorum, onun için ben varmıyım belli değil...
Yaşasın bulaşık makinem yapıldı :21:Hoppa:KK9:
gözün aydın
ayy bugün çok mutluyum evim temiz ohhh misler gibi :KK70:

kahvaltıyı hazırladım
makinayı çalıştırdım
tozunu aldım
halısını serdim
çekyat örtülerini serdim
halısını serdim
bulaşık yıkadım
ellerine sağlık

o teselli laflarını bende yemiyorum yaa :) kendin dağıt kendin topla kafana göre takıl :p tek başına özgürlük neye yarar aaahhh aahhhhh... neyleyim sarayı köşkü içinde salınan yar olmayınca..... ben bu aralar türkülerden gidiyorum hayırlısı :)))
ah hanımlar evlenen pişman evlenmeyen pişman ben evlenip pişman olan gruptanım, evlenip her gününüz zehir olunca keşke evlenmeseydim de diyorsunuz birde bu yönü var, inşallah gönlünüzce birileri çıkar karşınıza
Eveett dünden birikmiş katlanarak camasirlari katladım
Kahvalti yaptik ardindan
Yataklari topladim
Evi supurdum
Sildim
Mutfaktaki bulasiklari makineye dizdim
Birazdan yemek yapicam
Yarinda toz alirim
Aksama dinlenirim biraz yarin tatil nazil olsa:21:
ellerine sağlık
Kızlar dün benimde kardeşim geldi bana sağolsun biraz onun sayesinde islerimi hallettim insan derli toplu tertemiz mis evinde çok huzurlu oluyo.. :)
önce güzelce kahvaltımizi yaptık
sonra kardeşim kızıma baktı
bende
mutfak topladım
salon topladım
yatak odası topladım
çocuk odası topladım
banyoda
dusakabini, içini, lavaboyu,
klozeti yıkadım
wc yikadim
Süpürge yaptım
yerleri sildim
Toz aldım
Hazırlanıp dışarı çıktık.
Çok soğuktu burada.
Biraz gezdik evimize geldik. .
Ohh missler gibi evim huzur dolu çok şükür Rabbim e :KK68:
ohh ellerine sağlık
Yemeklerimi yaptım evi süpürdüm içten merdivenlerimi sildim çöp kovasını çamaşır suyuyla dezenfekte ettim torbasını değiştim. 2 tane fırın tepsim vardı bugüne kadar hiç kullanmamıştım tepsilerde ama bi seferden bişey olmaz diyerek yağ çöz vardı clit Bang ondan sıktım onunla her tarafını ovdum gayet de güzel oldu.normalde devamlı yağlı kağıt kullanırım ama arada kullanamadığım da oluyordu.onlarım oluşturduğu bi tabaka varmış meğer yağ çöz sıkınıza anladım balkonda hortumum vardı onunla bol su ile duruladım ardından balkonu yıkadım kuruladım halısını serdim.Çaydanlığımı ovdum yemekleri hazırlarken ki oluşan dağınıklığı topladım bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim en son lavaboyu da Domestosla arıttım.banyoyu ve küçük tuvaleti ovdum temizledim havlularını değiştim.ütü daha yapmadım kestane çizikledim bugünlük bu kadar

ellerine sağlık canım

Günaydın, gün gün yazamıycam karıştı kafam:) toptan şu bir kaç günde yaptığımı yazayım gerçi pek bir şey yapmadım:)

Ev süpürüp sildim
Wc banyo temizledim
Mutfakta bulaşık yemek faslı her gün aynı:)
Yataklar her gün düzenleniyor
Oyuncaklar bir milyon kere toplandı:)
Gezmelere gittim, gün doğum günü iki çocukla zor oluyor malum
Toz aldım
Bol bol çamaşır astım katladım yerleştirdim, bitmiyor her gün iki makine çamaşır çıkıyor:rolleyes:
Balkon yıkadım

Hatırladıklarım bunlar

Yapmayı düşündüklerim:

Petekleri silmek
Fırın temizlemek
Mutfak dolabı silmek
Ütü yapmak
Çamaşır asmak, eski kuruyanları yerleştirmek
Süpürge temizlemek

Back
X