En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
sağol canım arada tansiyon sorunu yaşarım ben böyle alışkınım yani hatta epeydir karşılaşmamıştık özleşmişiz :))) evet kendimce epey iş yaptım ama senin hızına yetişmek için en az 10 fırın ekmek yemem lazım maşallahın var her daim idolümsün :KK15:
yok ya,senin yaptıklarını okuyunca kendimi çok tembel buldum.

ama gülümsettin beni,sağol canım.:KK19:

ahaha sen kendini görmüyorsun galiba bacım :))) iltifat etmedim yani gerçekler ortada :KK5:
akşam yapacaklarımı yapamadım ya eksik olduğunu düşünüyorum.
kaç gündür evi süpürüp sileceğim.hafta bitiyor neredeyse.

öğlen topladım nihayet, şimdi çıkıp süpüreceğim.:)
iyi akşamlar sana canım.

Hoşgeldiniz hanımlar tek başıma kaldım sandım buralarda neyseki gelmişsiniz.bugün ki işlerim aynen planladığım gibi gitti.12.30 gibi işlerim bitti.işlerimi yaparkende bir yandan da aşurelik malzemelerimi haşladım.Bire geliyordu mutfağa girdim aşûremi yaptım fındık kırdım kavurdum nar ayıkladım yemek yaptım tezgahı zibilyon kere topladım kaldırdım.Neyse çocuklar gelene kadar işlerimin hepsi bitti.ev de mutfakta mis gibi oldu.

Iyi akşamlar cok şükür işlerimin cogunu bitirdim.
oglen oglusu uyuttum mutfak dolapları kombi firin mikrodalga masa sandalye buxdolabı tum yüzeyler çamaşırsuyu yagcoz ve prille sildim
wc yikadim
oglus uyandi onunla vakit gecirdim karnini doyurdum
ev supurdum
sildim
oglus tekrar uyudu
toz aldim (el degmedik yer kalmadi tablo saat kapı her yer)
banyoyu yikadim
corba yaptım
makarna ve salata yapicam bugunluk böyle temizlikle ugrasinca yemekle ugrasamiyrum

eşin polis mi canım? ben de senin gibiydim eşim karakoldayken çok şükür şimdi bölümü değişti de sürekli sümsük sümsük uyumaktan kurtuldum.. yemek bile yapamazdım dışardan bir şeyler söylerdik hep ilk zamanlar

İnfaz koruma memuru canım eşim en iyi sen anlarsın o zaman halimi.. Adam akilli ne yemek düzenimiz ne uyku düzenimiz oluyor böyle ya çok kötü.. İnşallah benim adamda gündüze geçmeye çalışıyor olursa ondan sora bi düzenimiz olur...

İnfaz koruma memuru canım eşim en iyi sen anlarsın o zaman halimi.. Adam akilli ne yemek düzenimiz ne uyku düzenimiz oluyor böyle ya çok kötü.. İnşallah benim adamda gündüze geçmeye çalışıyor olursa ondan sora bi düzenimiz olur...
benim eşimde polis canım inan anlıyorum seni ama ben gündüz yatmıyorum işte eşim geceden geldiğinde o yatar ben hep ayakta Allahtan ev dublex de yatak odaları yukarda kapıyı kapatıyorum o kadar

Ya ben sizin hızınıza nasıl yetiscem harıl harıl is yapiyonuz ama bende iki oda supurdum diye koşa koşa yazmaya geldim sonra susayim en iyisi dedim ama olsun yinede iyi bi başlangıç yaptım bence..

Mutfagimi topladım önce çünkü gece toplamadan yatmış bulundum çekirdek cips faslından sora gecenin ikisinde mutfak toplaması eziyet gelmisti bide sabah erken kalkicam diye yattım.. Neyse mutfagimi toparladim gittim sabah etmediğim kahvaltımı ettim yemek yaptım pişerken buzdolabimi temizledim mutfagimı süpürdüm sildim tertemiz halısınıda serip çıktım.
Pembeli kırmızılı camasirlarimi makineye attım.
Salonuma geçtim toz al sil süpür yaptım halımıda serdim burada da isim bitti.
Son olarak kuruyan çamaşırları toparlayıp yıkanmış çamaşırlarımıda astım.
Dinlenebilirmiyim artik.. Çok uykum var...

aynen canım gündüze dönerse ancak ozaman bir düzen oturur böylesi çok kötü oluyor. biz 2 yıldır rahatız şükür

benim eşimde polis canım inan anlıyorum seni ama ben gündüz yatmıyorum işte eşim geceden geldiğinde o yatar ben hep ayakta Allahtan ev dublex de yatak odaları yukarda kapıyı kapatıyorum o kadar

Allah kolaylik versin bacim ya isleri zor bizim adamlarin.. Ya ben uyuyamiyorum bi türlü eşim olmayınca sabah adam eve gelince de gözler şiş zombi gibi oluyorum.. Benim adam uyuduktan sonra dünya umrunda olmaz ses tıkırtı falan korkum yok süpürgeyle adamın tozunu alsam ruhu duymaz ama uyku ev işinden ağır basıyor maalesef...

Sevindim sizin adınıza ne güzel Allah daim etsin banada dua et emi bacım bizde duzelelim...

İnşallah canım benim ama normal düzene de hemen alisamiyorlar yillarca bi gece bi gündüz çalışınca. benimki 'her sabah erkenden kalkilir mi memur gibi' diye söylendi durdu uzun süre

İnşallah canım benim ama normal düzene de hemen alisamiyorlar yillarca bi gece bi gündüz çalışınca. benimki 'her sabah erkenden kalkilir mi memur gibi' diye söylendi durdu uzun süre

Ayy deme ya.. Ama benimki daha bi bucuk senelik memur zaten alismadi o kadar hem bi sure gündüz gitti ise iki ay kadar daha iyi geldi sanki benimkine.. Bide cezaevi uzak kalıyor evimize serviste bitek gündüzleri oluyor buradan en çok o yüzden istiyoruz biz otobüslerde sürünüyor boyle ya iki araç değiştirmek zorunda kalıyor hep.. Bizde söylenecek biri varsa o benim zaten her sabah 5 bucukta kahvaltı hazirlicam...

Ayy deme ya.. Ama benimki daha bi bucuk senelik memur zaten alismadi o kadar hem bi sure gündüz gitti ise iki ay kadar daha iyi geldi sanki benimkine.. Bide cezaevi uzak kalıyor evimize serviste bitek gündüzleri oluyor buradan en çok o yüzden istiyoruz biz otobüslerde sürünüyor boyle ya iki araç değiştirmek zorunda kalıyor hep.. Bizde söylenecek biri varsa o benim zaten her sabah 5 bucukta kahvaltı hazirlicam...

varsın bir süre söylensin canım ne olacak hem senin eşin yeniymiş daha benimki 4-5 yıllıktı evlendiğimizde.. ama kesinlikle daha iyi sürekli gündüz çalışmak.. önceden çocukla bile ilgilenemezdi doğru dürüst şimdi şükür halimize...

varsın bir süre söylensin canım ne olacak hem senin eşin yeniymiş daha benimki 4-5 yıllıktı evlendiğimizde.. ama kesinlikle daha iyi sürekli gündüz çalışmak.. önceden çocukla bile ilgilenemezdi doğru dürüst şimdi şükür halimize...

Demi ama... Ne güzel olmuş gündüze geçmesi ama asil geceli gunduzluye alisamiyo insan ya takvime bakmadan bos gün belirleyemiyosun kendine düzen namına hiçbirşey olmuyor ya inşallah bizimkide döner daha coluk yok çocuk yok bende bide olsa naparmisim acaba..

Demi ama... Ne güzel olmuş gündüze geçmesi ama asil geceli gunduzluye alisamiyo insan ya takvime bakmadan bos gün belirleyemiyosun kendine düzen namına hiçbirşey olmuyor ya inşallah bizimkide döner daha coluk yok çocuk yok bende bide olsa naparmisim acaba..

çocuk olunca gece-gündüz tamamen karıştığı için hiç sorun kalmıyor:KK70:

kızlar nöbetten dert yanmışsınız bende eşimde nöbetle çalışıyoruz haftada sanırım 3 gün ya gündüz ya gece şanslıysak 4 gün görüşebiliyoruz
yatak hep ve daimi olarak açık akşamları yatmadan önce sirkeliyorum düzeltiyorum 10 dk sonra yatıyoruz :))
yemekleri genelde buzluga koyuyorum:) yada bi gece önceden yapıyorum ertesi gün evde kim varsa o yiyo:) çocugumuzada bu şekilde bakıyoruz ayda 5 kere bakıcı kullanıyoruz beterin beteri var:) şükredin:)))

bu arada size yazamıyo olabilirim ama takip ediyorum gaza geliyorum ben bazen hiç ama hiç bişe yapmak istemiyorum ayda yılda bir olur ama hiç bişe yapmıyorum yerimden kalkmak işgence gibi geliyo yaaaaaa:( yada yapsam bile ki genelde üşenmeden yaparım mesela cam siliyorum harıl harıl uyku bastırdı gidip iki saat uyuyup kalkıp kalan camları siliyorum:) delimiyim neyim:)

bu arada size yazamıyo olabilirim ama takip ediyorum gaza geliyorum ben bazen hiç ama hiç bişe yapmak istemiyorum ayda yılda bir olur ama hiç bişe yapmıyorum yerimden kalkmak işgence gibi geliyo yaaaaaa:KK43: yada yapsam bile ki genelde üşenmeden yaparım mesela cam siliyorum harıl harıl uyku bastırdı gidip iki saat uyuyup kalkıp kalan camları siliyorum:) delimiyim neyim:)

Allah yardımcın olsun yaa ben senin gibi olsam evi pislikten göremezdim heralde :( :(

günün özeti:
işten geldikten sonra yatakları toplayıp örtülerini serdim. evi havalandırdım. cam içlerini ve 2 odanın peteklerini sildim. menekşelerimin kuruyan çiçeklerini toplayıp suladım. balkonu tekrar bir elden geçirdim. yemek yaptım. sofra topla, bulaşık yerleştir vs. 2 makine çamaşır yıkadım serdim. salonda bir çiçeğim var bakımsızlıktan ölecek onun kuruyan/çürüyen yapraklarını ayıkladım kaktüsçüklerimi de suladım. düdüklüde nohut haşladım 4 poşet buzluğa attım ayrıca da yarın için pişirdim. ocağı sildim. elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım. çocuğu uyutmaya çalıştım 1,5 saat uyumadı babasına havale ettim. oturma odasını toparladım koltuk örtülerini düzeltip kırlentlerini kabarttım. şimdi de yatıcam inşallah...

Back
X