En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Allah yardımcın olsun canım. çok zor. evlenmeden önceki evimiz sobalıydı. Sobanın yanmadığı odaya su içmeye bile gidemiyorsun ki bir de bebeğin var. Gerçekten rahat edeceğin bir eve geçmeni gönülden diliyorum.

Bu arada bugün sadece çamaşırları katladım. mutfağı topladım.Akşama da Kv'ler geliyormuş.Artık camlar ne zaman silinir bilmiyorum.
Aynen öyle canım su içmeye bile gidemiyorum :)

Bende bugün çok çalıştım hamaratlık geliyo sizi okudukça
salonun aranın yatak odasının halılarını kaldırdım heryeri süpürdüm sildim
üç posta çamaşır yıkadım
wc banyo yıkadım
yemek yaptım
Çamaşırları hallettim
Bulaşıkları hallettim
Delilik yaptım bi de kendi kendime saçlarımı kestim
Ama biraz fazla yüklendim galiba oğlum hiç memnun değil ağrı yaptı dinlendik iyiyiz

Iyi akşamlar hanımlar.bu hafta cumadan beri misafirliklerle geçiyor kâh biz gidiyoruz kâh onlar geliyo hiç boş günümüz olmadı.perşembe de yatılı misafirim olucak (görümcem gelecek) ev toplu devamlı misafirin gelmesi sebebiyle .yarında ben kahvaltıya gidicem .ara ara telefondan girip yaptıklarınızı okuyorum gözden kaçırdıklarımda oluyor kusuruma bakmayın.hazır mutfaktan hiç çıkmıyorken bi çay içmeye de sizleri beklerim hanımlar bu aralar çok ikram hazırladım da :21::KK9::KK9::KK74::KK74::KK73:

Iyi akşamlar hanımlar.bu hafta cumadan beri misafirliklerle geçiyor kâh biz gidiyoruz kâh onlar geliyo hiç boş günümüz olmadı.perşembe de yatılı misafirim olucak (görümcem gelecek) ev toplu devamlı misafirin gelmesi sebebiyle .yarında ben kahvaltıya gidicem .ara ara telefondan girip yaptıklarınızı okuyorum gözden kaçırdıklarımda oluyor kusuruma bakmayın.hazır mutfaktan hiç çıkmıyorken bi çay içmeye de sizleri beklerim hanımlar bu aralar çok ikram hazırladım da :21::KK9::KK9::KK74::KK74::KK73:
Ben gelirim bak biri hazırlasın da ben yeyim diye dört gözle bekliyorum ama kimsenin hazırladığı yok :KK42:

kızlar rapor yazamıyorum kaç gündür. çünkü iş yapamıyorum. sürekli yatıp yuvarlanasım var. doğru dürüst yemek bile yapmadım kaç gündür. dünya kadar ütüm birikmişti. dün gece 40 parça yaptım bu gece 50 parça daha da yarına 23 parça kaldı. sayıyorum valla tek tek aylaklık başa bela:KK70:
bekar evlerine taş çıkartan mutfağımdaki bulaşıkları topladım bugün işten gelince ve yemek yaptım. yıkanan bulaşıkları yerleştirip akşam yemeğinden çıkanları makineye dizdim. bir de ütü yaptım o kadar :( ama artık toparlanmam lazım. ev temizdi güya o kadar temizlik yaptım geçen hafta ama arkasını getirmeyince yine eski halini aldı. dağınıklık hak getire....

Malesef evet canım :)
bende sobayı eskiyi anımsattığı için seviyordum ama kullandıkça sevmemeye başladım.inşallah en kısa zamanda kaloriferli bi eve geçerim.
çok zor canım .
3. Kata kömür odun çıkarmak.külünü indirmek falan.9 aylık da bebeğim var iyice zor oluyo iş .başka o daya iş yapmaya gidemiyosun soba ilgisini çekiyo gidiyo ,
sabah kalkıyosun yarım saat çocuğunun altını temizle karnını doyur uğraşıyosun ya soba da öyle :) külünü temizle içini doldur falan tam bi işkence :)
daha boru temizliğini falan anlatmıyorum :)
Çocuklu evde zor evet belki büyüyünce tekrar kullanırsın :)

m lazım. ev temizdi güya o kadar temizlik yaptım geçen hafta ama arkasını getirmeyince yine eski halini aldı. dağınıklık hak getire....
Dimi canım o kadar uğraş evi temiz tut 2 gün salınca ev harabeye dönsün.synı benimde öyle oluyor nefes almadan evin işi bitsin yarına iş kalmasın diye uğraş azıcık iş yapma hızını kesince bütün önceden yaptıklarımızın esamesi okunmasın.ev işi temizlik çokkkk nankör çokkkk

kızlar rapor yazamıyorum kaç gündür. çünkü iş yapamıyorum. sürekli yatıp yuvarlanasım var. doğru dürüst yemek bile yapmadım kaç gündür. dünya kadar ütüm birikmişti. dün gece 40 parça yaptım bu gece 50 parça daha da yarına 23 parça kaldı. sayıyorum valla tek tek aylaklık başa bela:KK70:
bekar evlerine taş çıkartan mutfağımdaki bulaşıkları topladım bugün işten gelince ve yemek yaptım. yıkanan bulaşıkları yerleştirip akşam yemeğinden çıkanları makineye dizdim. bir de ütü yaptım o kadar :KK43: ama artık toparlanmam lazım. ev temizdi güya o kadar temizlik yaptım geçen hafta ama arkasını getirmeyince yine eski halini aldı. dağınıklık hak getire....
Yikanan herseyi mi ütülüyosun canm sn ? Cünkü o kadar ütü hayra alamet değil yanikine :KK48:

Dimi canım o kadar uğraş evi temiz tut 2 gün salınca ev harabeye dönsün.synı benimde öyle oluyor nefes almadan evin işi bitsin yarına iş kalmasın diye uğraş azıcık iş yapma hızını kesince bütün önceden yaptıklarımızın esamesi okunmasın.ev işi temizlik çokkkk nankör çokkkk
Evet ya bu ev isleri niye bu kadar nankör acaba 1 gün yapma hemen eski haline dönüyo ev :mad:

Kizlar bizde pazar köye gittik.dedem suan yalniz anneannem hasta suan burda oldugu icin dedeme yemek yapmaya felan gittik.orda koca 4+1 evi elektirik kesikti süpürgeyle süpürdm sildm toz aldm wc ve banyoyu yikadm balkonu yikadm ama inanilmaz yoruldm.birde ben yolculuk yapmayi hic sevmem yolda yordu beni 1 saatlik yol gerci ama cok yoruluyorum oturmaktan.aksam 10 da gelebildk eve kendi evimle hic ugrasamadm tabi haliyle
P.teside hastane randevumuz vardi k.validemi götrdm sabahtan bi ciktik aksam 6 da geldik eve yorgunluktan gelir gelmez sizmisim resmen yine hic bir is yapamadm sadece mutfagi topladm wc ve yikadm dünde sonuclari göstermeye gttik hastaneye.doktor olmadigi icin gösteremedik.dönüste arkadasimla görüstm aksam 7 de geldm.k.validemlere gittim hic eve ugramadan.ordan da 11bucukta geldm bugün evin halini tahmin edersiniz artık.
Bugün islerimi yapmaliyim yarin yine hastanede olucaz cünkü.bugün yaptiklarimi yazarm buraya simdilik benden bu kadar

Yikanan herseyi mi ütülüyosun canm sn ? Cünkü o kadar ütü hayra alamet değil yanikine :KK48:

Her yıkanan şeyi ütüler misiniz??

Son 1 yıldır takıntı oldu çorap ve temizlik bezleri hariç aklınıza gelebilecek her şeyi ütülüyorum. Utulenmeyen kazaklara da utunun buharıni tutup öyle katliyorum :( evi pislik götürse bile her şey utulenecek illa yapmazsam aileme değer vermiyor gibi hissediyorum. Manyak oldum iyice :))

Son 1 yıldır takıntı oldu çorap ve temizlik bezleri hariç aklınıza gelebilecek her şeyi ütülüyorum. Utulenmeyen kazaklara da utunun buharıni tutup öyle katliyorum :KK43: evi pislik götürse bile her şey utulenecek illa yapmazsam aileme değer vermiyor gibi hissediyorum. Manyak oldum iyice :))
Gerek yok o kadar yaa
Elektrik kaç tl geliyo :KK53::KK53:

Günaydın herkese cumartesi günü kamyon geliyor akşamına yola çıkıyoruz ve taşınma yerleşmesi tuncelide devam edecek inşllh.
Bu arada ütü konusu konuşulmuş toz bezleri eşimin çorap ve iç çamaşırlar dahil ütülüyorum evlendiğimden beri. Ütülemesen dolaplara kesinlikle yerleştiremiyorum bi manyakta benim sanırım

merhaba kızlar.
benim balkonum kapalı.
her hafta yıkarım.
cam balkon bir kısmı açık oluyor çamaşır kurusun diye.

ütü bizde sonu gelmeyen bir şey.
hala pazar günü yapılsın diye koltuğa koyduğum gibi duruyor.
ütü masası da önünde.:KK53:

c.tesi şehir dışına çıkacaktık.
sabahtan tüm evi topladım,kısır yaptım.

pazar kahvaltı vs. tekrar toplama,çamaşır as vs.
buzdolabı,mutfak temizliği.
oğlumun odasında kitap dergi,etkinlik kartları(bi dolu),düzenledim.
minik poşetlere koyup çekmeceye kaldırdım.
atılacak oyuncak,kağıt vs. ne varsa 3 koca poşet attım.
battaniyesini yıkadım.
odadan çıkmam 3 saati buldu.
yemek yaptım akşam p.tesine.

p.tesi öğlen banyoyu yıkadım.
çamaşır astım.
sabah da evi toplamıştım her yeri.

günlük topla,düzenle devam etti kaç gündür.

bugün öğlen balkonu yıkayıp,evi silmeyi düşünüyorum viledayla.
sabah pizza yaptım.
yatakları topladım.
fazla dağınıklık yok bu hafta,düzenli gidiyoruz.:)

yağmur yağdı ama geçen hafta sildiğim camlarım temiz hala.

Back
X