dün gece raporumu yazamadım dün yaptıklarımı şimdi yazayım :)
sabahtan doktora gittik geldik kontrole eve dön kahvaltı yap vs derken oğlanın uyku saati geldi önce onu uyuttum.
oturma odasının tülünü çıkarıp makineye attım, camını sildim.
makinenin işi bitince tülü astım. bu defa da koltuk minderlerinin kılıflarını makineye attım.
su hazırlayıp koltukların kol kısımlarını sildim, kurumaya bıraktım. halının 1-2 yerinde leke vardı onları çıkardım.
yıkananları asıp kırlentlerin kılıflarını makineye attım.
halıyı süpürüp kaldırdım.
tv ünitesi koltukları çekip altlarını süpürüp sildim.
en son tekrar genel süpürüp silip halısını serdim. halıyı da mopun halı aparatıyla sildim.
sonra gece oğlanı uyutunca bir baktım benim koltukların lekeleri kuruyunca geri gelmiş yine sildim

duşakabini temizledim. duşakabinim eski tip plastik gibi olanlardan. kireç lekelerinden kurtulamıyordum. bu defa farklı bir ürün denedim. forivianındı sanırım derz temizleyici sprey. kullandığım onca kireç sökücüden daha çok işe yaradı. çok yakından bakınca görünen birkaç leke kaldı sadece tavsiye ederim

onunla temizledikten sonra da dün bimden aldığım bir ürünü kullandım. buharı ve su lekelerinin oluşumunu önlüyor/geciktiriyormuş. duşakabinin köşede bir bölümüne sıkmadım onu bakalım nasıl bir etki yaratacak daha iyi anlamak için