En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
B

Bugün damlacikolata damlacikolata ve sizden bsşka kimse iş yapmamış .ben de bugün sabah evi hızlıca topladım cuma Kuran'ı vardı apartman da oraya gittim geldim 1 saat daha işbysptım evi tertemiz bırakıp çocukları okuldan alıp dişçiye götürdüm alışveriş yaptık eve döndük saat 6 oldu yemek hazırla ye kaldır mutfağı topla anca gün bitti işte cnntrm cnntrm bügünde sahalara dönmemiş @kuzucuk15 ortalarda gözükmüyor @dagci uzun uzun yazardı havalar soğudu onunda enerjisi düştü sanırsam bendeniz de bir haftadır misafir ağırlıyorum yarında yatılı misafirim olucak hadi bakalım hayırlısı .Yalnız misafir sğırlayonca ev hep toplu oluyor bunu anladım
Çok önemli bi konuya değindiniz :) misafir gelecek diye insan soğukta olsa bebek te olsa bişiler yapıyor ,ama bizde o da yok .ailemden uzaktayım eşimin akrabaları da küçük bebeklerinden çok çıkmıyor dışarı gelen giden yok eşim de hiç sorgulamaz iş konusunda eleştirmez :) bazen diyorum ya arada bu evin hali ne dede gaza geliyim diyorum amaaan boşver otur napcan işi diyo :) öyle günlük yemek bulaşık çamaşır düzeninde gidiyorum bakalım ne olursa sonumuz :)

Ev yerleşmesinde 3. Gün
Yatak odası yerleşti dip köşe silinip halısı serildi
Salon yerleşti dip köşe silinip halısı serildi mutfak dip köşe silimip halısı serildi 2 balkon yıkandı koridor ailinip halısı serildi. Bu günlükte son
Yarına bi döküntü odası kaldı

Ev yerleşmesinde 3. Gün
Yatak odası yerleşti dip köşe silinip halısı serildi
Salon yerleşti dip köşe silinip halısı serildi mutfak dip köşe silimip halısı serildi 2 balkon yıkandı koridor ailinip halısı serildi. Bu günlükte son
Yarına bi döküntü odası kaldı

oo bitmiş işler maşallah pek çabuk yerleştin benim rahat 10 günü bulur taşınınca yerleşmem :))

Günaydın .Pazar gününü temizliğe ayıranları bi göreyim bakim.:KK24::KK28::KK76:Öğleye doğru bi rapor gelecek hanımlar.çünkü şu saate kadar bayağı bi iş yaptım daha da yapıyorum.hetkeseve bana kolay gelsin.

dün gece raporumu yazamadım dün yaptıklarımı şimdi yazayım :)
sabahtan doktora gittik geldik kontrole eve dön kahvaltı yap vs derken oğlanın uyku saati geldi önce onu uyuttum.
oturma odasının tülünü çıkarıp makineye attım, camını sildim.
makinenin işi bitince tülü astım. bu defa da koltuk minderlerinin kılıflarını makineye attım.
su hazırlayıp koltukların kol kısımlarını sildim, kurumaya bıraktım. halının 1-2 yerinde leke vardı onları çıkardım.
yıkananları asıp kırlentlerin kılıflarını makineye attım.
halıyı süpürüp kaldırdım.
tv ünitesi koltukları çekip altlarını süpürüp sildim.
en son tekrar genel süpürüp silip halısını serdim. halıyı da mopun halı aparatıyla sildim.
sonra gece oğlanı uyutunca bir baktım benim koltukların lekeleri kuruyunca geri gelmiş yine sildim:KK70:
duşakabini temizledim. duşakabinim eski tip plastik gibi olanlardan. kireç lekelerinden kurtulamıyordum. bu defa farklı bir ürün denedim. forivianındı sanırım derz temizleyici sprey. kullandığım onca kireç sökücüden daha çok işe yaradı. çok yakından bakınca görünen birkaç leke kaldı sadece tavsiye ederim:KK5: onunla temizledikten sonra da dün bimden aldığım bir ürünü kullandım. buharı ve su lekelerinin oluşumunu önlüyor/geciktiriyormuş. duşakabinin köşede bir bölümüne sıkmadım onu bakalım nasıl bir etki yaratacak daha iyi anlamak için:KK66:

sabah kalktım kahvaltı hazırladım.Akşamdan ocağımı mutfak dolaplarını silmiştim makineyi de çalıştırıp boşaltmıştım.Kahvaltıdan sonra sadece masayı kaldırıp kirlileri makineye yerleştirdim mutfaktan çıktım.Üst kata geçtim yadak odası nevresinmlerini değiştim.Yatak odasını camını sildim takıları düzenledim dolap hafif dağınık gibiydi giysi dolabını düzelttim giymeyeceğim kıyafetleri baza altına kaldırdım.Halılarını terasta çırptım.çekmeceleri düzenledim tozunu aldım yerlerini süpürdüm ellerimle de sildim.Mobilyaların tozunu aldım.6-7 parça ütüm vardı onlarıda yaptım yerlerine kaldırdım.yatak odasının kapısını da sildim çocukların odasına geçtim halılarını silkeledim yerlerini süpürdüm gene ellerimle sildim.Onların da yatak çarçaflarını değiştim makineye attım.Odalarının tozunu aldım camlarını sildim.Camlar ç0k kirli değildi çok uzun sürmedi zaten bi camsil fıs fısladım cam beziylede şöyle bi sildim bitti.toz aldım kapılarını da sildim banyoya geçtim.duşa kabini lavaboyu klozeti temizledim yerlerini sildim aynaları patlattım.Orası da bitince terasa çıktım terası yıkadım çamaşır iplerine kadar sildim orayıda bitirdim.yukarı katın ara holün yerlerinide süpürdüm ellerimle sildim.Holde bulunan gömme dolaptaki nevresim ve havlu bölümünü yeniden katladım düzenledim.Bu arada çamaşırlar bitti onları astım bi makine çamaşır daha attım.Aşağıya indim salonu süpürdüm yerlerini elimle sildim televizyonu bilgisayarı görünen raf ve mobilyaları sildim.Ara holü ve mutfağı süpürdüm yerlerini elimle sildim.salonun mutfağın ve küçük tuvaletin kapısını sildim ayakkabılığı düzenledim.küçük tuvalet de yıkandı havluları değişti lavabosu ciflendi.şimdi geriye yemek yapmak kaldı.Bu yorgunlukla da nasıl olacak bilemiyorum doğrusu. hızlı hızlı yaptım işlerimi çabuk bitti ama YORULDUM :stop::stop::mad::KK9::KK52::21::KK39::cry:

Ankette en sevmediğiniz ev işi bölümünde benim en sevmediğim iş yok oda nevresimleri değiştirmek o kadar zor geliyor ki anlatamam o yorgana nevresimi geçirmek hele ki çift kişilik olanına nefret ediyorum ütüyü bile daha çok seviyorum ikinci zaten işaretlemiştim oda halı temizliği.

cnntrm cnntrm ve YUMURCAK YUMURCAK ellerinize saglik masallah benim tembelligim uzerimde aslinda yapicam da oglum diş cikariyo yan kesicileri ates ve muthis huzursuz huysuz yapisik ikiziz.
babasi evdeydi biraz ancak mutfagi topladim supurge tutuverdim.yuzeysel toz aldim koltuk baslariyla antredeki boy aynasinin

Disari ciktik markete biraz da dolastik arabayla tabi cok soguk cunku.minisi uyttum posetleri yerlestiricem uyanmadan ins.
iş ah iş gozunu seveyim cocukla cok zor yaptirmiyo ki yoksa deki gibi temizlik vs yapasim var:)

Veeee geldimmm :)
sabah kalkar kalkmaZ makine ye nevresimlerimi attım.
kahvaltı ya minik pizzalar yaptım yedik .
geceden makine çalışmış temiz bulaşıklar vardı onları dizdim.
bulaşıkları elde yıkayasım geldi yıkadım :)
yerleştirdim.
Akşam eşim patatesli börek istedi onun için patates haşladım kavurdum.
sonra bebeğimi uyuttum.bu sırada
kızıma Çorba yaptım uyanınca yedirdim.
sonra babannesine verdim vee başladım işe :))
Çocuk yok ya hepsini bitirmem lazım :)
yatak odasının halılarını savanları çırptım.
Yatak odada mobilyaların altını temizledim
Salonda kanepe altını süpürdüm sildim.
Salonun camını sildim.
sobaların külünü boşalttım.içini doldurdum akşama hazır ettim.
evi komple süpürdüm sildim .halıları savanları serdim.
Bu sırada çamaşır makinesi bitti çamaşırı serdim.
sonra kızımın çamaşırlarını doldurdum tekrar çalıştırdım :)
Kapıları sildim.
yatak odasının ve kitaplığımın tozunu aldım.
Wc nin duvarlarını baştan aşağı yıkadım.
lavaboyu yıkadım
Banyoyu yıkadım.
aynaları sildim.
Çöpleri toplayıp attım.
Çöp kutularını temizledim.
Şimdi kızımı uyuturken yazdım bunları ve devam etmeye gidiyoruuuum:KK54: :) :nazar:
Çok yoruldum :110:Ama heryer temiz olunca insan huzur bulur o yorgunluğuna değiyo.
Temizlik gibisi yok :)
bi da bu kadar aksatırsam işlerimi dövün beni:KK4:
Tövbeeee biriktirmicem

cnntrm cnntrm ve YUMURCAK YUMURCAK ellerinize saglik masallah benim tembelligim uzerimde aslinda yapicam da oglum diş cikariyo yan kesicileri ates ve muthis huzursuz huysuz yapisik ikiziz.
babasi evdeydi biraz ancak mutfagi topladim supurge tutuverdim.yuzeysel toz aldim koltuk baslariyla antredeki boy aynasinin

Disari ciktik markete biraz da dolastik arabayla tabi cok soguk cunku.minisi uyttum posetleri yerlestiricem uyanmadan ins.
iş ah iş gozunu seveyim cocukla cok zor yaptirmiyo ki yoksa deki gibi temizlik vs yapasim var:)
Allahım bebebeğinize şifalar versin :)
kolay çıkarsın inşallah.benim kızım da alttan iki üstten iki çıkardı dişlerini .
şimdi üst yan dişleri şiş .huzursuzluk diz boyu .benimde sizin gibi deli gibi iş yapasım vardı bugün biraz sakinleştim şükür yapıp :KK51:
Bebişlerimiz iyi olsun da evde kirli olsun ama insan bi süre sonra bunalıyor gerçekten

sabah kalktım kahvaltı hazırladım.Akşamdan ocağımı mutfak dolaplarını silmiştim makineyi de çalıştırıp boşaltmıştım.Kahvaltıdan sonra sadece masayı kaldırıp kirlileri makineye yerleştirdim mutfaktan çıktım.Üst kata geçtim yadak odası nevresinmlerini değiştim.Yatak odasını camını sildim takıları düzenledim dolap hafif dağınık gibiydi giysi dolabını düzelttim giymeyeceğim kıyafetleri baza altına kaldırdım.Halılarını terasta çırptım.çekmeceleri düzenledim tozunu aldım yerlerini süpürdüm ellerimle de sildim.Mobilyaların tozunu aldım.6-7 parça ütüm vardı onlarıda yaptım yerlerine kaldırdım.yatak odasının kapısını da sildim çocukların odasına geçtim halılarını silkeledim yerlerini süpürdüm gene ellerimle sildim.Onların da yatak çarçaflarını değiştim makineye attım.Odalarının tozunu aldım camlarını sildim.Camlar ç0k kirli değildi çok uzun sürmedi zaten bi camsil fıs fısladım cam beziylede şöyle bi sildim bitti.toz aldım kapılarını da sildim banyoya geçtim.duşa kabini lavaboyu klozeti temizledim yerlerini sildim aynaları patlattım.Orası da bitince terasa çıktım terası yıkadım çamaşır iplerine kadar sildim orayıda bitirdim.yukarı katın ara holün yerlerinide süpürdüm ellerimle sildim.Holde bulunan gömme dolaptaki nevresim ve havlu bölümünü yeniden katladım düzenledim.Bu arada çamaşırlar bitti onları astım bi makine çamaşır daha attım.Aşağıya indim salonu süpürdüm yerlerini elimle sildim televizyonu bilgisayarı görünen raf ve mobilyaları sildim.Ara holü ve mutfağı süpürdüm yerlerini elimle sildim.salonun mutfağın ve küçük tuvaletin kapısını sildim ayakkabılığı düzenledim.küçük tuvalet de yıkandı havluları değişti lavabosu ciflendi.şimdi geriye yemek yapmak kaldı.Bu yorgunlukla da nasıl olacak bilemiyorum doğrusu. hızlı hızlı yaptım işlerimi çabuk bitti ama YORULDUM :stop::stop::mad::KK9::KK52::21::KK39::cry:
Ellerinize sağlık yorgunluğunuza değmiş gibi duruyor :KK9::KK9:

dün gece raporumu yazamadım dün yaptıklarımı şimdi yazayım :)
sabahtan doktora gittik geldik kontrole eve dön kahvaltı yap vs derken oğlanın uyku saati geldi önce onu uyuttum.
oturma odasının tülünü çıkarıp makineye attım, camını sildim.
makinenin işi bitince tülü astım. bu defa da koltuk minderlerinin kılıflarını makineye attım.
su hazırlayıp koltukların kol kısımlarını sildim, kurumaya bıraktım. halının 1-2 yerinde leke vardı onları çıkardım.
yıkananları asıp kırlentlerin kılıflarını makineye attım.
halıyı süpürüp kaldırdım.
tv ünitesi koltukları çekip altlarını süpürüp sildim.
en son tekrar genel süpürüp silip halısını serdim. halıyı da mopun halı aparatıyla sildim.
sonra gece oğlanı uyutunca bir baktım benim koltukların lekeleri kuruyunca geri gelmiş yine sildim:KK70:
duşakabini temizledim. duşakabinim eski tip plastik gibi olanlardan. kireç lekelerinden kurtulamıyordum. bu defa farklı bir ürün denedim. forivianındı sanırım derz temizleyici sprey. kullandığım onca kireç sökücüden daha çok işe yaradı. çok yakından bakınca görünen birkaç leke kaldı sadece tavsiye ederim:KK5: onunla temizledikten sonra da dün bimden aldığım bir ürünü kullandım. buharı ve su lekelerinin oluşumunu önlüyor/geciktiriyormuş. duşakabinin köşede bir bölümüne sıkmadım onu bakalım nasıl bir etki yaratacak daha iyi anlamak için:KK66:
Koltuklar kuruyunca lekenin geri gelmesi tekrar silmenizi okuyunca güldüm birden :-)ellerinize sağlık :))

Allahım bebebeğinize şifalar versin :)
kolay çıkarsın inşallah.benim kızım da alttan iki üstten iki çıkardı dişlerini .
şimdi üst yan dişleri şiş .huzursuzluk diz boyu .benimde sizin gibi deli gibi iş yapasım vardı bugün biraz sakinleştim şükür yapıp :KK51:
Bebişlerimiz iyi olsun da evde kirli olsun ama insan bi süre sonra bunalıyor gerçekten
Ohh mis olmus her yer gule gule kirlet csnim

Ins bizim iki yukari ön, dört tane de alt on cikti ust yan lar cikiyo kabarmis bunlar daha zorluyo gercekten.hayirlusiyla cikarsin dislerini minisler ins

Back
X