En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
benim yerim de kim olsa gaza gelirdi herhalde:)
yukarıdaki 70 yaşındaki teyze komşu sabahtan beri harıl harıl temizlik yapıyor:)
bende bilgisayarın başında uyuşuk uyuşuk oturuyorum:)
Allahım yukarıdaki teyzenin iş yapma iştahından bana da ver yarabbim:)
amiiinnn:):):)

benim yerim de kim olsa gaza gelirdi herhalde:)
yukarıdaki 70 yaşındaki teyze komşu sabahtan beri harıl harıl temizlik yapıyor:)
bende bilgisayarın başında uyuşuk uyuşuk oturuyorum:)
Allahım yukarıdaki teyzenin iş yapma iştahından bana da ver yarabbim:)
amiiinnn:):):)
Masallah teyzeye.ben de bugun evi bir hale yola koymam gerek.sabah cocuk odasi su an canasir odasi olarak kullaniyrum sanarsin gardrop hep orda camasirlari katladim yerlestirdim.cikti aradan
Sonra rutin isler dipkose degil ama.yapicamnins iki gun el surmedim sonuc bu....

Masallah teyzeye.ben de bugun evi bir hale yola koymam gerek.sabah cocuk odasi su an canasir odasi olarak kullaniyrum sanarsin gardrop hep orda camasirlari katladim yerlestirdim.cikti aradan
Sonra rutin isler dipkose degil ama.yapicamnins iki gun el surmedim sonuc bu....
yukarıdaki teyze hergün öğlene kadar ev temizliyor,hafta da 2 gün halı yıkıyor(makineyle),hergün cam siliyor,sabah erkenden de yemeğini yapıyor ve ben şaşkın:KK57:

Gün çoktan aydı ama benden de herkese kocaman tünaydın.bugün erken kalktım ama ev ahalisi okula ve işe gidince dün akşam uğraşıp yarım bıraktığım elbiseyi tamamlamaya çalıştım .şimdi sadece yakası kaldı ama salon bildiğin 2.dünya Savaşı'ndan kalma enkaz dı.saat 12 idi başladım salondan .önce kuru kalabalığı topladım sağda solda ne varsa yerlerine kaldırdım.halı fırçasıyla halıları fırçaladım iplik falan ne varsa topladım.sonra süpürgeyle çektim.bi kova su hazırladım koltukların altına varıncaya kadar bş güzel sildim.tv ünitesi tv artı duvar raflarını camsille sildim.o yetmedi salonun camlarını da içten şöyle bi geçtim.odayı misler gibi kokutup mutfağa geçtim .bulaşık makinesini akşamdan çalıştırmıştım onu boşalttım yerine yeni kirlileri koydum Ocak tezgah temizliğimi yapıp yerlerini süpürüp sildim .mutfakta bitti.küçük tuvalete domestos fısfısladım şimdide yukarı katları toplamaya çıkıyorum.orayı da hallettikten sonra banyoyu silip yemek işine bakacağım.herkese kolay gelsin.

Gün çoktan aydı ama benden de herkese kocaman tünaydın.bugün erken kalktım ama ev ahalisi okula ve işe gidince dün akşam uğraşıp yarım bıraktığım elbiseyi tamamlamaya çalıştım .şimdi sadece yakası kaldı ama salon bildiğin 2.dünya Savaşı'ndan kalma enkaz dı.saat 12 idi başladım salondan .önce kuru kalabalığı topladım sağda solda ne varsa yerlerine kaldırdım.halı fırçasıyla halıları fırçaladım iplik falan ne varsa topladım.sonra süpürgeyle çektim.bi kova su hazırladım koltukların altına varıncaya kadar bş güzel sildim.tv ünitesi tv artı duvar raflarını camsille sildim.o yetmedi salonun camlarını da içten şöyle bi geçtim.odayı misler gibi kokutup mutfağa geçtim .bulaşık makinesini akşamdan çalıştırmıştım onu boşalttım yerine yeni kirlileri koydum Ocak tezgah temizliğimi yapıp yerlerini süpürüp sildim .mutfakta bitti.küçük tuvalete domestos fısfısladım şimdide yukarı katları toplamaya çıkıyorum.orayı da hallettikten sonra banyoyu silip yemek işine bakacağım.herkese kolay gelsin.

şu halı fırçasının fotoğrafını paylaşabilir misin?

Jetgiller gibi hayat istiyorum. Her sey otomatik olsun.ev kendi kendini temizlesin yada camasirlar makineden ayagini cikarip yurusun kendini camasirliga assin. Bulasiklar kendini silkeleyip kurusun. Ne toz bezi ne deterjan derdim olsun. Yemek makinesi olsun hangi yemegi istersem yapip versinn...

Amaaa :KK51: Hayaller paris yasanti gultepe

image.webp
Umarım yardımcı olabilmişimdir canım .benim halı fırçam bu.

dün yapilanlar;
Mutfak toplanip dolap yuzeyleri ocak masa guzelce silindi
wc nin paspasi yijandi
wc banyo yikandi
ev süprüldü
mutfak elle silindi taban taşları
toz alindi
iki makina kuruyan camasirlar katlandi yerlesti baya vardi
yemek yapildi aksama kv ler geldi.
bugun
mutfagi topladim
evi supurdum
camasir yikandi astim
ortaligi topladim bu kadar:)

Okullar tatil oldu artık tamamdır.ev işlerinde bşraz daha gevşeklik olucağına inanıyorum.nede olsa çocuklar biraz daha geç kalkıcak .neyse sonuçta yine ev bi şekilde toplanacak temizlenecek.bugün sabahtan okula gittim karneleri aldık geldik sonra çocuklarla oturduk bişeyler yedik evde.yavaştan evi topluyorum sakin sakin.tatilde kimler burda göreceğiz bakalım .ses verin sakın kaçmayın burdan :KK53::KK16::KK54::rolleyes:

kızlar ben geldim.:)

yılbaşında hasta yatak döşek yattım.
sonraki iki haftada çok kötü halsiz,perişandım.
hafta sonları temizliğimi zor da olsa yaptım.
bu hafta da kızım hasta,huysuz,mutsuz.
hayat enerjimi söndürdü.

sizler de ne var ,ne yok?

kızlar ben geldim.:)

yılbaşında hasta yatak döşek yattım.
sonraki iki haftada çok kötü halsiz,perişandım.
hafta sonları temizliğimi zor da olsa yaptım.
bu hafta da kızım hasta,huysuz,mutsuz.
hayat enerjimi söndürdü.

sizler de ne var ,ne yok?
Geçmiş olsun .sen unuttun buraları görüyorum seni diğer topikte .buralar bşraz sessiz işte.bikaç kişi takılıyoruz işte.özletme kendini senin raporların çok iştah verici oluyordu.

Selam hanımlar

Bugün evdeyim. Sabah geç kalktım malum hafta yorgunluğu.
Kızla kahvaltı yaptık. Mutfağı akşamdan toplamıştım.
Biraz oyalandık. Meyve saati gelince kıza meyvesini yedirdim ve uyuttum.
Geç de olsa oturma odasını topladım.
Koltuk yastıklarını silkeledim. Örtüleri makineye attım. Bitince astım.
Oturma odası halısını hole çıkardım süpürdüm.
Koltuk altlarını süpürdüm sildim.
Tozunu aldım.
Halısını serdim.

Holü, mutfağı, balkonu süpürdüm.
Banyoya geçtim.
Aynasını ve özellikle aynanın üstünü sildim.
Lavaboyu cifledim.
Klozeti deterjanladım.
Yerini ve klozeti yıkadım.
Paspaslarını serdim.
1 makine renkli çamaşır yıkadım, astım.

Kalanları yarın inşallah

Kızlar uzun süredir uğrayamıyorum topige çünkü bebeğimle alakalı biraz rahatsızlıkları var amniyosentez yaptırdım pazartesi de sonuçlarım çıkacak inşallah dua edin bana olur mu hatta okuyabilecek olan varsa yasin verebilirim

Back
X