En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar katlanır cam balkonu olan var mı?nasıl temizliyorsunuz?yani klasik cam silme yöntemi dışında bir yol var mı

Dünden yaptıklarım:
Kahvaltıdan sonra mutfağın perdesini ve mutfsk havlularını mada örtüsünü makineye attım.benim makinem Bosch onunda eco tuşu var çok güzel yıkıyor ama çok uzun sürüyor.ben her yıkamaya extra durulma eklediğim için tam tamına 3 saat 20 dakika sürdü.işlet bitti makine bitmedi ya .çsmsşırlar tertemiz oldu ama süre beni benden aldı.neyse işte makine çamaşırları yıkarken ben mutfsk camını sildim doğalgaz havalandırma menfezleri mutfsk camında onları söktüm cifledim tekrar yerine taktım.mutfak dolaplarını sildim en üstüne çıktım oraları da sildim.ankastreleri sildim aspiratörü yağ çöz le temizledim.mutfağın halısını sildim süpürdüm.çocuklsrın yataklarının altını çekip sildim .terası yıkadım havlu ve nevresim dolaplarını düzenledim ütülerimi ysptım çamaşırlarımı astım bi makine dsha çamaşır attım ama bu sefer hızlı yıkama tuşunda .sütçüm gelmişti sütümü kaynatıp yoğurt mayaladım .çöplerimi attım çöp kutusunu dezenfekte ettim.klozet ve küçük tuvaleti domestosla yıkadım.ayakkabılığın yerini düzenledim sildim düzelttim.salonuda süpürdüm yemeklerimi yaptım akşam yemeğinden sonra masayı kaldırıp mutfağı tekrar topladım.mutfsğın tülünü ve perdesini astım o ses Türkiye'yi izledim .gerçi Aziz de favorim ama olmadı.bugğn ise kahvaltıyı yaptık .çok işim yok belki çocuklarla dışarı çıkarız.

ben dün bütün evi süpürdüm sildim
ayakkabılığı küçük banyoyu yerleştiri-dim
akşam banyoyu temizledim
bugünde evde yardımcı camları silip balkonları yıkayacak mutfak apısını silecek
öğle arası wc yıkayacağım
dün aynaları silememiştim aynaları silecem

evet camlarım silinmiş balkon yıkanmış
wc yıkadım aynaları sildim duşa kabini parlatıcıyla sildim
mutfağı topladım
askıdaki çamaşırları katlayıp yerleştirdim
pilavla yemek yaptımm
şimdi işteyim

Merhaba
Görümcem bende, il dışından geldi, doğuma yakınım diye yardımcı oluyo sağolsun, evi süpürüp, siliyo şu an, bugün kendi annemle babam da geliyo memleketten

Ablam o işleri yaparken ben de tuvaleti banyoyu ç.suyula detaylı temizledim, ayna sildim, havlularımı değiştirdim, yatak odamı toparladım, evi havalandırdım, düdüklüde nohut yaptım, karışık hoşaf yaptım, annemler gelmeye yakın salata ve pilav yapcam, mezeler turşu filan da olcak, yeter, banyo yaptım, abdest aldım, biraz bebişimle Kuran okuyup salavat ve zikir çekicem, ohh rahatladım:)

Şu saate kadar 2 makine çamaşır yıkadım astım.yatakları topladım evi havalandırdım terası yıkadım etrafı topladım bulaşık mskinesş çalıştırdım bitince yerleştirdim ocağı sildim tezgahın üzerini yerleştirdim (elde yıkadığım tencereler süzgeçler vardı onları kurulayıp kaldırdım tezgahın üzerini mümkün olduğu kadar boş bırakmaya gayret ediyorum fazla kalabalık incik cıncık şeyler gözümü yoruyor ) yerleri süpürdüm bir su sildim .şimdi mola zamanı

Merhaba
Görümcem bende, il dışından geldi, doğuma yakınım diye yardımcı oluyo sağolsun, evi süpürüp, siliyo şu an, bugün kendi annemle babam da geliyo memleketten

Ablam o işleri yaparken ben de tuvaleti banyoyu ç.suyula detaylı temizledim, ayna sildim, havlularımı değiştirdim, yatak odamı toparladım, evi havalandırdım, düdüklüde nohut yaptım, karışık hoşaf yaptım, annemler gelmeye yakın salata ve pilav yapcam, mezeler turşu filan da olcak, yeter, banyo yaptım, abdest aldım, biraz bebişimle Kuran okuyup salavat ve zikir çekicem, ohh rahatladım:)
arkadaşım bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah

Back
X