En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Dün yaptiklarim;
Mutfak dolaplarımı iç dış temizledim
Buzdolabının içini bosaltip sildim raflarını bi güzel yıkadım
Tezgahın üstü ocağı davlumbazı cifledim
Çamaşır kaldırdım
Banyonun lavabosunu ovdum
Her yeri sildim süpürdüm
Yatak odası hariç her yerin tozunu aldım
1 makine çamaşır yıkadım serdim
Yemekleri pisirdim
Bugünde mutfağı topladim yatağı topladim
Yatak odasinin tozunu alicam çamaşır aticam makineye yemek pisicek fazla işim kalmıyor

allahım hayırlı sağlıklı ömür versin

Amin. Sağol canım.

Önümüzdeki hafta da ben yspıcam kısmetse kızıma .bende şimdiden heyecanlıyım

Heyecandan çok stresi fena... Atlatsam da çıksa aradan diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim kizlar
Yeni yas kutkayan yavrulara da Allah uzun omurler versin inşallah
Darisi basimiza:)

Sağol canım. Allah seninkilerin de nice doğum günlerini göstersin. Sağlıkla büyüsünler, hayırlı evlat olsunlar.

Dün akşam mutfak lavabom tıkanmış mı ne olduysa, dolabın altına su akıtıyordu. bi dünya onun telaşı vardı. lavabo açıcı döküp boru içlerini temizledim. dolabın altını temizledim. yemek yedik, 2 makine bulaşık yıkattım ve yerleştirdim. ocağı yağçözledim. fayansları sildim. tezgahı fazlalıklardan arındırdım. mutfak masasını sildim.
mutfağın yerini çamaşır suyuyla sildim. halısını yıkatmaya vermiştim bakalım bugün yarın gelir mi, bekliyorum.

1 makine yünlüleri yıkattım. astım. 1 makine renkli attım makineye çalıştırmadım bu akşam çalıştırıp asarım.

iki gün önce de kızın nevresimlerini yatak koruyucuların kılıflarını çıkartıp yıkamıştım onları ütüledim, yerleştirdim.

haftasonu da bir süpürüp siler, toz alır, wc / banyo ovar, bir iki ikramlık yaparım... Pazar günü de yaparız partimizi kısmet olursa.

Dün yaptıklarım :
Yatak odasını dip köşe temizledim baza altlarına kadar.mobilyalarını sildim gardolabının üstlerine kadar.camların önlerini ve pervazlarını sildim .halıları fırçalayıp süpürdüm .aynı şekilde çocukların odalarını temizledim.bş makine çamaşır astım .mutfağı topladım yemeklerimi hazırladım.salonu da süpürdükten sonra tuvaleti de temizledim bitti.
Bugün ise klasik etraf ve kahvaltı masası toplama işinden başlayıp duruma göre devam edicem sizlere de rapor ederim .iş yapacaklara kolay gelsin.

Var mı bi organizasyon, süsleme konsept vs??

Yoksa kendin mi süslemelerini yapacaksın?
Hayır canım ben yapıcam .kızım 10 yaşına girecek.balonlarımızı aldık bende ilk defa ponpon yapmayı düşünüyorum pelür kağıt alıp .kızıma da Kokoş bi maske aldık .peçete süslü kürdan alıcaz birde dış kapımızı süsleyeceğiz tülle .ben nasipse ev içerden merdivenli .merdşven korkuluklarını da tülle süslemeyi istiyorum .birde ben 2 tane doğumgünü yapıcam birinde okuldaki arkadaşlar ve anneler gelecek birinde de çevremiz apartmanımız yakın tanıdıklarımız gelecek.

Hayır canım ben yapıcam .kızım 10 yaşına girecek.balonlarımızı aldık bende ilk defa ponpon yapmayı düşünüyorum pelür kağıt alıp .kızıma da Kokoş bi maske aldık .peçete süslü kürdan alıcaz birde dış kapımızı süsleyeceğiz tülle .ben nasipse ev içerden merdivenli .merdşven korkuluklarını da tülle süslemeyi istiyorum .birde ben 2 tane doğumgünü yapıcam birinde okuldaki arkadaşlar ve anneler gelecek birinde de çevremiz apartmanımız yakın tanıdıklarımız gelecek.

ayrı doğum günü yapmak iyi fikirmiş. bu hiç aklıma gelmemişti.
ponponları ben de yaptım. iyiki doğdun yazısını hazırladım kestim, kurdeleyle asacağım eve.
kürdanlar için kağıtlar hazırladım süsleyeceğim bu akşam. şeker almıştım saplı onlara da kendim resim kesmiştim onları yapıştıracağım. ıvır zıvır işte. renkli tabak vs aldım.
bonibon aldım keselere doldurcam. haribo marshmallow aldım, internette bir süsleme şekli gördüm onları yapıcam inşallah. bu akşam yardımcılarım geliyor.
ikramlıklar konusunda imece usulü çalışacağız. herkes birer bi şey yapacak.

ayrı doğum günü yapmak iyi fikirmiş. bu hiç aklıma gelmemişti.
ponponları ben de yaptım. iyiki doğdun yazısını hazırladım kestim, kurdeleyle asacağım eve.
kürdanlar için kağıtlar hazırladım süsleyeceğim bu akşam. şeker almıştım saplı onlara da kendim resim kesmiştim onları yapıştıracağım. ıvır zıvır işte. renkli tabak vs aldım.
bonibon aldım keselere doldurcam. haribo marshmallow aldım, internette bir süsleme şekli gördüm onları yapıcam inşallah. bu akşam yardımcılarım geliyor.
ikramlıklar konusunda imece usulü çalışacağız. herkes birer bi şey yapacak.
kolay gelsin canım allah nasip ederse o günü hayırlısıyla atlatırız inşallah.ben bitireyim resim de atarım.seninki pazar dı dimi.son 2 gün ayy ne heyecan olur şimdi.

Topik ne kadar sessiz belki biri is yapiyodur diye her defasında bakıyorum ama kimseler yok gaza gelmem lazim 2 gündür evde yoktum yatmadan yatmaya ev aldı başını gidiyor evin toparlanması lazım ama içimden gelmiyor sadece corbamı pisirdim sabah banyo paspaslarını makineye attım yıkandı serdim nevresimleri söktüm attım yikaniyor b.makinesini çalıştırdım kaldım öle yapasım yok hiç bisey

Topik ne kadar sessiz belki biri is yapiyodur diye her defasında bakıyorum ama kimseler yok gaza gelmem lazim 2 gündür evde yoktum yatmadan yatmaya ev aldı başını gidiyor evin toparlanması lazım ama içimden gelmiyor sadece corbamı pisirdim sabah banyo paspaslarını makineye attım yıkandı serdim nevresimleri söktüm attım yikaniyor b.makinesini çalıştırdım kaldım öle yapasım yok hiç bisey

Al benden de o kadar. Sabah camasir mk.calistirdim . Yuruyus yaptim. Aksam eşim gec gelecek. Makarna yapip yedim. Yarin icin gaza gelmem lazim.:eek:

Al benden de o kadar. Sabah camasir mk.calistirdim . Yuruyus yaptim. Aksam eşim gec gelecek. Makarna yapip yedim. Yarin icin gaza gelmem lazim.:eek:

Dün yatmadan koltukları sildim eşim çocuklara baktı duşa kabinin içini ovdum sofrayi topladim nevresimleri yıkamaya atmistim yenisini gecirdim başkada bşey yapamadım evin dip köşe süpürülüp silinmesi lazım bugün cmasrlarin toplanması c.makinesinin çalıştırılması ama yok içimden gelmiyor

Ay hadi bahar geldi kalkin kizlar :KK6:
Dün yatmadan koltukları sildim eşim çocuklara baktı duşa kabinin içini ovdum sofrayi topladim nevresimleri yıkamaya atmistim yenisini gecirdim başkada bşey yapamadım evin dip köşe süpürülüp silinmesi lazım bugün cmasrlarin toplanması c.makinesinin çalıştırılması ama yok içimden gelmiyor

Back
X