En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Cocuk varken hem temizlik hem duzen olmuyor malesef. Ben birinden birini tercih ediyorum :KK59:
Chentiq doğru söylüyorsun ama kaygı bitmiyor insanı sıktıkca sıkıyor maalesef :KK50:
Senin topu gece gelmiştim bi ara ama onuda yarım bıraktım
Havalar hazır i yiyken camlardan baslayim bari :KK53:

Valla yapalım ya baharda geldi ben halıları yikattim temizledim evi serdim ama kapilarim canlarım mutfak fayanslarim kaldı içime sinmiyor 2 cocuklada zor oluyor ama bi şekilde yapicam
Bende makineyle yıkıyordum ucu kırıldı onunda mecbur yıkamaya vereceğim
Havalar iyiykende camları silerim o sirada kapılarda aradan çıkar ama daha ütü var :KK45:
Mutfak ve balkonu temienecek derken en az 2 hafta sürer benim iş :KK14:

Günaydın hayırlı cumalar.erkenden işlere koyuldum.dün çocuklarımın odalarını (2 oda) dip köşe temizledim rahatım bugün.bu günde dün yatmadan makineye çamaşır atmıştım onları astım kahvaltı masasını kaldırdım kirli bulaşıkları makineye attım.tezgahı topladım .şimdi de bi kova hazırladım yerleri süpürüp silicem .12 ye kadar işlerimi bitirip çıkmam lazım.bugün kızımın okuldan arkadaşının doğumgünü var okul çıkışı.hediye falan alıcam bide zaman kalırsa saçıma fön çektiricem .ben işlere devammm.hadş herkese kolay gelsin

Gelmeden bir hafta önce başlarım ben iki gün önce her yer biter iki gunde de sahur için buzluğa kete yaparım iftarada çorba köfte börek falan h azirlarim öyle iste
Kete nasil oluyor bir tarif verir misin. Ben de bu sene benek var. Nasil sahur iftar hazirlayacagik ya off :34:

Kete nasil oluyor bir tarif verir misin. Ben de bu sene benek var. Nasil sahur iftar hazirlayacagik ya off :KK34:
2 şu bardağı ılık süt
Yarım su bardağı sıvıyağ
3 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tuz
3 yemek kaşığı yoğurt
3 paket instant maya

Küçük parçalarla şeklini ver yumurta la yarım saat dinlensin
Firininin pişirme şekline göre ısısını ayarlarını ben öyle yaptım
Ama unutma en az yarım saat. Az olunca ppufpuf olmuyor

Bugün yatak odamı baza altlarına kadar dip köşe sildim .eşyaların tozunu aldım.halısı süpürdüm sildim camını sildim nevresimlerini değiştim dolap ve çekmece içlerini düzenledim.bş makine çamaşır yıkadım astım.asmadan terası yıkadım.salon ve mutfağı topladım süpürdüm.çöpleri çıkardım şimdi de giyinip çarşıya gidiyorum ..bugünlük bu kadar oldu.biraz da gezelim.herkese kolay gelsin.

Bugün yatak odamı baza altlarına kadar dip köşe sildim .eşyaların tozunu aldım.halısı süpürdüm sildim camını sildim nevresimlerini değiştim dolap ve çekmece içlerini düzenledim.bş makine çamaşır yıkadım astım.asmadan terası yıkadım.salon ve mutfağı topladım süpürdüm.çöpleri çıkardım şimdi de giyinip çarşıya gidiyorum ..bugünlük bu kadar oldu.biraz da gezelim.herkese kolay gelsin.
Senin bu dediklerin icin ben 15 gun sure verdim :D:D

Yesa1 bugün yapilanlar

Yatak odası ve yatak toplandi
Ütü yapıldı
mutfak toplandi
makina çalıştırildi boşaltıldı
çamaşır makinası calisitirildi ve boşaltıldı temizlik bezleri ve paspaslar atıldı
balkon yikandi
oturma odası 2 kanepe silindi
halısı fircalandi saçlar toplandi ortalık toplandı
tüm çiçekler sulandi
balıklar yem verildi
çarşı ve kuafor işleri halloldu
valiz son hazırlıklar yapıldı

;)

Yesa1 bugün yapilanlar

Yatak odası ve yatak toplandi
Ütü yapıldı
mutfak toplandi
makina çalıştırildi boşaltıldı
çamaşır makinası calisitirildi ve boşaltıldı temizlik bezleri ve paspaslar atıldı
balkon yikandi
oturma odası 2 kanepe silindi
halısı fircalandi saçlar toplandi ortalık toplandı
tüm çiçekler sulandi
balıklar yem verildi
çarşı ve kuafor işleri halloldu
valiz son hazırlıklar yapıldı

:KK66:
kız sen nereye gidiyoreee

Bugün saat 9 dan beri ev işi yapıyorum.perşembe günü çocuklu anneli yaklaşık 30 kişilik misafir grubu ağırlayacağım .evi şimdiden hazır edeyim ki Pazartesi salı günü kursum var o yorgunlukla olmuyor çünkü.sadece Çarşamba kalıyor o zamana kadar da evin çok dağılmasına fırsat vermeden temiz tutmaya çalışacağım.neler mi yaptım yazayım.
Salon ve mutfak camı silindi .
Salon halıları ( 3 tane 4m2 halı) iki su silindi .
Mutfak ve koridor halılarıda silindi .yerler banyo duşa kabin klozet küçük wc hepsi temizlendi .ütü yapıldı.yarın için yemek ve börek yapıldı hazır edildi.ayna raf ayakkabılık tarzı tüm eşyalar tertemiz yapıldı.çöplet atıldı çöp kovası dezenfekte edildi.mutfak kaç kere dağıldı bir o kadar da toplandı.en son komşu napıyon dedi de kendimi kahve içerken buldum onunla.şimdi komşu da gitti bende yorulduğumu anladım otırunca.bugünlük bu kadar artık.bi makine çamaşır var yıkansın onu asıcam birde

Bugün saat 9 dan beri ev işi yapıyorum.perşembe günü çocuklu anneli yaklaşık 30 kişilik misafir grubu ağırlayacağım .evi şimdiden hazır edeyim ki Pazartesi salı günü kursum var o yorgunlukla olmuyor çünkü.sadece Çarşamba kalıyor o zamana kadar da evin çok dağılmasına fırsat vermeden temiz tutmaya çalışacağım.neler mi yaptım yazayım.
Mutfak ve koridor halılarıda silindi .yerler banyo duşa kabin klozet küçük wc hepsi temizlendi .ütü yapıldı.yarın için yemek ve börek yapıldı hazır edildi.ayna raf ayakkabılık tarzı tüm eşyalar tertemiz yapıldı.çöplet atıldı çöp kovası dezenfekte edildi.mutfak kaç kere dağıldı bir o kadar da toplandı.en son komşu napıyon dedi de kendimi kahve içerken buldum onunla.şimdi komşu da gitti bende yorulduğumu anladım otırunca.bugünlük bu kadar artık.bi makine çamaşır var yıkansın onu asıcam birde
Maşallah cnm ne çok iş yapmışın .ellerine sağlık:KK66:

Kk daki ilk uyeligin senin assskkk olabilir mi. Masallah boylr is yapan bi azi bi de ask vardi benim tanidigim. Aman yarabbim....

bugun hıc ıs yapasım yoktu ama haftaıcı cok zorlandıgım ıcın bıtıreyım ışlerı dedım
kucuk odam cok daglmıstı orayı toparladım
buzlugu duzenledım bazılarını dolaba cıkardım tuketmek ıcın
yatak odasını topladım
nevresımlerı degıstırdım
mutfagı topladım
yıkanan bulasıkları kaldırdım kırlılerı dızdım
bulasık makınesının ıcı cok pıslenmıs onu temızledım
camasırları toparladım
utuleneceklerı utuledım
pes benden bugunluk :KK69:

Back
X