En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
erkekler hareketli olur.
afacan yapar o kadar annesi.
sen nasılsın,iki çocuklu hayata alıştın mı?

Alıştım sayılır bazen geriliyorum hiç bşey yapamamak uykusuzluk biraz sinirlerimi bozuyor ama onlarin bir gülüşü yetiyor isde sen nasılsın cocuklar nasıl bi ara hastaydın sanirim

Selam hanimlar
topik harejetlenmis giremiyrdum epeydir.
Calismaya basladim yarıyıl tatilinden sonra.daha da yogun geciyor gunlerim. Calismak iki kat daha fazla yorulmak demek tabiki.....
bu kadar işi nasıl yapiyrsunuz hayret ediyor ve kocaman masallah diyorum....bahar temizligi konusuna gelince benim icin cokk erken, mayis sonu kursum kapaniyo ramazan gelmeden o sure icinde yapmaya çalışıcam ins.oglum iyice hareketlendi yuruyunce de ayri zormus....bahar temizligi benim icin, duvarlarin silinmesi halilarin ve yikanacak herseyin yikanmasi.tum dolap iclerinin elden gecmesi tum fazlaliklarin atilmasi wc banyo duvarlarla yijanmadi vs vs.ben artik senede bir ancak yapabiliyrum minis oldugundan bu yana.gecen yil annem bakmisti yoksa ne mumkun.... o kadar bunaliyrum ki bazen istedigim gibi temizlik yapamadigim icin...ikinci bebegi sirf is yapamiyrum temizlik yapamiyrm diye gozum yemiyo dusunemiyrum. Rahat bir yapiim yok malesef.....cani sagolsun da yavrumun.sabrediyrum elbet bir gun islerimi rahatttcaa yapacagim gun gelecek ins.

Alıştım sayılır bazen geriliyorum hiç bşey yapamamak uykusuzluk biraz sinirlerimi bozuyor ama onlarin bir gülüşü yetiyor isde sen nasılsın cocuklar nasıl bi ara hastaydın sanirim
geçici şeyler.seneye daha rahat edersin.

ben kış aylarında çok zorlanıyorum.
2 ayda hatta ayda bir hastalandım.
en son zaten çok hastalanınca burdan ayrılmıştım.

çocuklar zaman zaman zorluyor ama bir şekilde götürüyorum.
eşim bu yıl çok geç geliyor işten.
sabah da çok erken gidiyor.
küçüğün sabah sıkıntıları çokdu bir ara.
bütün enerjimi bitiriyordu işe gelmeden.

sırayla sulu ve normal süpürgem bozuldu.zaten tamir olmuşlardı bir kaç kez.
maraton almak istiyorum bir kaç ay sonra.
geçen hafta halıları silkeledim.
dik süpürgeyle süpürdüm.
ama her hafta halı silkelemeyi pek canım istemiyor.
Kızlar bende sizleri okuyarak gaza gelmeye çalışıyorum :) bugün toz aldım evi süpürdüm çamaşır yıkadım öncekileri katlayıp yerleştiricem şimdi banyoyu tuvaleti temizledim oğlumu yıkadım yakında bende bahar temizliğine başlıyıcam kardeşimin gitmesini bekliyorum takipteyim:KK24:
baya bir iş yapmışsın canım.
bahar temizliği burda çok keyifli oluyor.
aynı zamanda yapmıştık geçen yıl.:)
O kadar yorgunum ki.
12 saat dışarıda olmak bezdiriyor beni.
12 saat çok fazla ne iş yapıyorsun canım?
Selam hanimlar
Calismaya basladim yarıyıl tatilinden sonra.daha da yogun geciyor gunlerim. Calismak iki kat daha fazla yorulmak demek tabiki.....
bu kadar işi nasıl yapiyrsunuz hayret ediyor ve kocaman masallah diyorum....bahar temizligi konusuna gelince benim icin cokk erken, mayis sonu kursum kapaniyo ramazan gelmeden o sure icinde yapmaya çalışıcam ins.oglum iyice hareketlendi yuruyunce de ayri zormus....bahar temizligi benim icin, duvarlarin silinmesi halilarin ve yikanacak herseyin yikanmasi.tum dolap iclerinin elden gecmesi tum fazlaliklarin atilmasi wc banyo duvarlarla yijanmadi vs vs.ben artik senede bir ancak yapabiliyrum minis oldugundan bu yana.gecen yil annem bakmisti yoksa ne mumkun.... o kadar bunaliyrum ki bazen istedigim gibi temizlik yapamadigim icin...ikinci bebegi sirf is yapamiyrum temizlik yapamiyrm diye gozum yemiyo dusunemiyrum. Rahat bir yapiim yok malesef.....cani sagolsun da yavrumun.sabrediyrum elbet bir gun islerimi rahatttcaa yapacagim gun gelecek ins.
demek sen de yoktun duralarda.
işe başlamışsın hayırlı olsun.
oğlunun da zor zamanları ama en azından yarım gün çalışıyorsun.
ben de ilk kızım bebekken rahat iş yapmayı çok özlüyordum.
ikinci de çalışıyordum zaten öyle bir duurm olmadı ama tek çocuk zor.
ikinci büyükle oynardı çok zor olmadı.

çocukların büyüme süreleri en fazla 2 yıl.
sonrasında kendilerini idare ediyorlar.
yaşarken sıkılıyor insan ama zamanla alışıyorsun yeni tempoya.

Bugun sabah işe gitmeden mutfaktaki bul. Makinaya dizdim.tepsi vs elde yikadim kahvalti hazirladim yaptim hazirlanip ciktim

gelince eve oglen ev harpten cikmis gibi oluyr bugun de oyleydi...babasi ufakligi uyutmus o uyrken yemek işini hallettim.mutfagi topladim.islak mendille kirli olan yerleri sildim baya pratik oluyo.
onun disinda bişi yapmadim.ev suprulmesi gerek ama yarin her yeri supurucem buyuk supurgeyle o yuzden supurmedim...oyuncaklar hep ortada.oglum isten gelince odadan odaya gecsem agliyo gidicem saniyo galiba.oglusla tembellik yapiyrum bugun.
yarin işler beni bekler ins

Bugun sabah işe gitmeden mutfaktaki bul. Makinaya dizdim.tepsi vs elde yikadim kahvalti hazirladim yaptim hazirlanip ciktim

gelince eve oglen ev harpten cikmis gibi oluyr bugun de oyleydi...babasi ufakligi uyutmus o uyrken yemek işini hallettim.mutfagi topladim.islak mendille kirli olan yerleri sildim baya pratik oluyo.
onun disinda bişi yapmadim.ev suprulmesi gerek ama yarin her yeri supurucem buyuk supurgeyle o yuzden supurmedim...oyuncaklar hep ortada.oglum isten gelince odadan odaya gecsem agliyo gidicem saniyo galiba.oglusla tembellik yapiyrum bugun.
yarin işler beni bekler ins
Yeni ayrıldınız ya biraz sürer alışması yavrunun.:)

geçici şeyler.seneye daha rahat edersin.

ben kış aylarında çok zorlanıyorum.
2 ayda hatta ayda bir hastalandım.
en son zaten çok hastalanınca burdan ayrılmıştım.

çocuklar zaman zaman zorluyor ama bir şekilde götürüyorum.
eşim bu yıl çok geç geliyor işten.
sabah da çok erken gidiyor.
küçüğün sabah sıkıntıları çokdu bir ara.
bütün enerjimi bitiriyordu işe gelmeden.

sırayla sulu ve normal süpürgem bozuldu.zaten tamir olmuşlardı bir kaç kez.
maraton almak istiyorum bir kaç ay sonra.
geçen hafta halıları silkeledim.
dik süpürgeyle süpürdüm.
ama her hafta halı silkelemeyi pek canım istemiyor.

baya bir iş yapmışsın canım.
bahar temizliği burda çok keyifli oluyor.
aynı zamanda yapmıştık geçen yıl.:)

12 saat çok fazla ne iş yapıyorsun canım?

demek sen de yoktun duralarda.
işe başlamışsın hayırlı olsun.
oğlunun da zor zamanları ama en azından yarım gün çalışıyorsun.
ben de ilk kızım bebekken rahat iş yapmayı çok özlüyordum.
ikinci de çalışıyordum zaten öyle bir duurm olmadı ama tek çocuk zor.
ikinci büyükle oynardı çok zor olmadı.

çocukların büyüme süreleri en fazla 2 yıl.
sonrasında kendilerini idare ediyorlar.
yaşarken sıkılıyor insan ama zamanla alışıyorsun yeni tempoya.
Sagol canim...insallah alistim ama hala bazen yadirgadigim zamanlat oluyr iste...tek cocuk zor haklisin.ikinci olunca kardesi oynatir diyorlar cevremde de....nasip bakalim

Selam hanimlar
Duha sen ne is yapiyodun canim

dagci dagci canım benim geçmiş olsun evet farkettim bi aralar yoktun benimde oğlan beni çok zorluyor 9.30 da bi başlıyoruz abartisiz 12 ye kadar salliyoruz bi eşim bi ben yatağına goturuyoruz yatmiyor gecede 4 5 gibi kalkıp geliyor neden böyle yapıyor anlamadık 12 de yatıyorum durmadan kıza kalkiyorum bide oğlan geliyor uyusa bide otrmak için çabalıyor benimde eşim 7 gibi gidiyor kahvalti hazırlamak için en gec 6.30 da kalkiyorum ne uyku var ne bişey bu yüzden gün içinde hiç halim olmuyor malesef geçen ayda benim süpurgem bozuldu bende philips Maraton aldım çok memnunum her yeri kaldırıyor resmen

Saatlerimi harcayıp bugün yaptıklarım
1-Yatak odası ve oturma odasındaki dağınıklık toplandı
2-Çamaşır makinesi dolduruldu çalıştırıldı bitince asıldı tekrar dolduruldu
3-Mutfak dolaplarının alt kısımları içleri boşaltılarak detaylıca temizlendi
4- Fayanslar silindi
5-Buzdolabı temizlendi
6-Baharatlıklar temizlendi
7-Bulaşık makinesi çalıştırıld
8- Bulaşık makinesi silindi
9- Arada çıkan bulaşıklar elde yıkandı
10-Yemek hazırlandı

günaydın kızlar.
hafta sonu ve pazartesi işleri toparladığım için dün sadece yemek yapıp,mutfağı topladım.
sabah da salonu ve yatak odasını toparladım.
öğlen gidince süpürmeyi düşünüyorum.
makineye çamaşır atarım.
dagci dagci canım benim geçmiş olsun evet farkettim bi aralar yoktun benimde oğlan beni çok zorluyor 9.30 da bi başlıyoruz abartisiz 12 ye kadar salliyoruz bi eşim bi ben yatağına goturuyoruz yatmiyor gecede 4 5 gibi kalkıp geliyor neden böyle yapıyor anlamadık 12 de yatıyorum durmadan kıza kalkiyorum bide oğlan geliyor uyusa bide otrmak için çabalıyor benimde eşim 7 gibi gidiyor kahvalti hazırlamak için en gec 6.30 da kalkiyorum ne uyku var ne bişey bu yüzden gün içinde hiç halim olmuyor malesef geçen ayda benim süpurgem bozuldu bende philips Maraton aldım çok memnunum her yeri kaldırıyor resmen
oğlan kaç yaşındaydı canım?
bazen benimkiler onlarla fazla zaman geçirmediğimde yatmakta çok zorlanırlardı.
uzattıkça uzatırlardı özellikle küçük kızım.
çok yorucu bir tempon var.
bir de işler bekleyince insan tükeniyor.

özel bir şirkette memurum. 10 saat calışıyoruz ama 1er saat geliş gidişim sürüyor. 7de servise binip 8de işe başlayıp, 18de çıkıp 19da evde oluyorum.
:KK43:
yol zaten yormaya yeter.
hem saat,hem yol açısından çok yorucu.
kendini eve atsan yeter.
haftada bir yardımcı al imkanın varsa.
yarım gün yeter çocuk yoksa canım.
Saatlerimi harcayıp bugün yaptıklarım
1-Yatak odası ve oturma odasındaki dağınıklık toplandı
2-Çamaşır makinesi dolduruldu çalıştırıldı bitince asıldı tekrar dolduruldu
3-Mutfak dolaplarının alt kısımları içleri boşaltılarak detaylıca temizlendi
4- Fayanslar silindi
5-Buzdolabı temizlendi