Alıştım sayılır bazen geriliyorum hiç bşey yapamamak uykusuzluk biraz sinirlerimi bozuyor ama onlarin bir gülüşü yetiyor isde sen nasılsın cocuklar nasıl bi ara hastaydın sanirim
geçici şeyler.seneye daha rahat edersin.
ben kış aylarında çok zorlanıyorum.
2 ayda hatta ayda bir hastalandım.
en son zaten çok hastalanınca burdan ayrılmıştım.
çocuklar zaman zaman zorluyor ama bir şekilde götürüyorum.
eşim bu yıl çok geç geliyor işten.
sabah da çok erken gidiyor.
küçüğün sabah sıkıntıları çokdu bir ara.
bütün enerjimi bitiriyordu işe gelmeden.
sırayla sulu ve normal süpürgem bozuldu.zaten tamir olmuşlardı bir kaç kez.
maraton almak istiyorum bir kaç ay sonra.
geçen hafta halıları silkeledim.
dik süpürgeyle süpürdüm.
ama her hafta halı silkelemeyi pek canım istemiyor.
Kızlar bende sizleri okuyarak gaza gelmeye çalışıyorum :) bugün toz aldım evi süpürdüm çamaşır yıkadım öncekileri katlayıp yerleştiricem şimdi banyoyu tuvaleti temizledim oğlumu yıkadım yakında bende bahar temizliğine başlıyıcam kardeşimin gitmesini bekliyorum takipteyim
baya bir iş yapmışsın canım.
bahar temizliği burda çok keyifli oluyor.
aynı zamanda yapmıştık geçen yıl.:)
O kadar yorgunum ki.
12 saat dışarıda olmak bezdiriyor beni.
12 saat çok fazla ne iş yapıyorsun canım?
Selam hanimlar
topik harejetlenmis giremiyrdum epeydir.
Calismaya basladim yarıyıl tatilinden sonra.daha da yogun geciyor gunlerim. Calismak iki kat daha fazla yorulmak demek tabiki.....
bu kadar işi nasıl yapiyrsunuz hayret ediyor ve kocaman masallah diyorum....bahar temizligi konusuna gelince benim icin cokk erken, mayis sonu kursum kapaniyo ramazan gelmeden o sure icinde yapmaya çalışıcam ins.oglum iyice hareketlendi yuruyunce de ayri zormus....bahar temizligi benim icin, duvarlarin silinmesi halilarin ve yikanacak herseyin yikanmasi.tum dolap iclerinin elden gecmesi tum fazlaliklarin atilmasi wc banyo duvarlarla yijanmadi vs vs.ben artik senede bir ancak yapabiliyrum minis oldugundan bu yana.gecen yil annem bakmisti yoksa ne mumkun.... o kadar bunaliyrum ki bazen istedigim gibi temizlik yapamadigim icin...ikinci bebegi sirf is yapamiyrum temizlik yapamiyrm diye gozum yemiyo dusunemiyrum. Rahat bir yapiim yok malesef.....cani sagolsun da yavrumun.sabrediyrum elbet bir gun islerimi rahatttcaa yapacagim gun gelecek ins.
demek sen de yoktun duralarda.
işe başlamışsın hayırlı olsun.
oğlunun da zor zamanları ama en azından yarım gün çalışıyorsun.
ben de ilk kızım bebekken rahat iş yapmayı çok özlüyordum.
ikinci de çalışıyordum zaten öyle bir duurm olmadı ama tek çocuk zor.
ikinci büyükle oynardı çok zor olmadı.
çocukların büyüme süreleri en fazla 2 yıl.
sonrasında kendilerini idare ediyorlar.
yaşarken sıkılıyor insan ama zamanla alışıyorsun yeni tempoya.