En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Cumartesi misafirlerim gelicek eşimin abisi eşi felan ev almış başını gidiyor bugün temizlik yapmam lazım ama nerden basliycam bilemedim :( ütülencekler yikancaklar yerine kaldirilacaklar banyo wc yikancsk sil süpür tozlar evin kapıları inş yarısını olsun bugün hallederim bi nerden baslicama karar verseydim:(

Cumartesi misafirlerim gelicek eşimin abisi eşi felan ev almış başını gidiyor bugün temizlik yapmam lazım ama nerden basliycam bilemedim :KK43: ütülencekler yikancaklar yerine kaldirilacaklar banyo wc yikancsk sil süpür tozlar evin kapıları inş yarısını olsun bugün hallederim bi nerden baslicama karar verseydim:KK43:
bence önce çamaşır işlerini hallet ortalıktan kalksın :)sonra süpür sil toz al :D en son banyo :)

İş çok halim yok offff.dün saat 2 den akşam 10.30 kadar hastanelerde kaldım kızım iyileşmeyince.serum du müşahade odası derken gün bitti.sadece çamaşır astım bide çorba yaptım o kadar .önümüzde ki saatlere Bakıcaz artık.önce sağlık ne diyelim .

İş çok halim yok offff.dün saat 2 den akşam 10.30 kadar hastanelerde kaldım kızım iyileşmeyince.serum du müşahade odası derken gün bitti.sadece çamaşır astım bide çorba yaptım o kadar .önümüzde ki saatlere Bakıcaz artık.önce sağlık ne diyelim .
çok geçmiş olsun boşver işleri kızınla ilgilen sen

Geçmiş olsun canim

bence önce çamaşır işlerini hallet ortalıktan kalksın :)sonra süpür sil toz al :KK70: en son banyo :)
Valla salonu bi görsen camasirla doldurdum balkondan topladim geldim balkonun sedirinin tozunu baharatlik dolabini camların önlerinin masasının tozu sil süpür bitirdim o arada da çorba attım ocaga oda pisdi çamaşırlar beni bekler artık

Valla salonu bi görsen camasirla doldurdum balkondan topladim geldim balkonun sedirinin tozunu baharatlik dolabini camların önlerinin masasının tozu sil süpür bitirdim o arada da çorba attım ocaga oda pisdi çamaşırlar beni bekler artık
otur tv karşısına katla :) odalarına göre ayır sonra kalkar her odaya bi kere girerek yerleştırırsın :)

Bugün yaptıklarım
Yatak odasını toparladım nevresimleri değiştirdim süpürdüm toz aldım
Holü süpürdüm 2 makine çamaşır astım Banyoyu toparladım lavaboyu ovdum yerini sildim
Çocuk odasının dağınıklığını topladım
Oturma odasının dağınıklığını topladım süpürdüm toz aldım halısını sildim örtüleri serdim
Mutfak tezgahını toparladım elde yıkanacaklardı yıkadım yerleştirdim
Yeri süpürdüm ocağı sildim buzdolabının içini düzenledim
Balkonu süpürüp yıkadım

Biraz uğraştım ama çok şükür şuan ev derli toplu
:KK9::KK70:

Bugün yaptıklarım
Yatak odasını toparladım nevresimleri değiştirdim süpürdüm toz aldım
Holü süpürdüm 2 makine çamaşır astım Banyoyu toparladım lavaboyu ovdum yerini sildim
Çocuk odasının dağınıklığını topladım
Oturma odasının dağınıklığını topladım süpürdüm toz aldım halısını sildim örtüleri serdim
Mutfak tezgahını toparladım elde yıkanacaklardı yıkadım yerleştirdim
Yeri süpürdüm ocağı sildim buzdolabının içini düzenledim
Balkonu süpürüp yıkadım

Biraz uğraştım ama çok şükür şuan ev derli toplu
:KK9::KK70:
Maşallah canım

Günaydın hayırlı cumalar hanımlar.bende 2 gündür dağınıklık oluşmadan üşenmeyip herşeyi yerine bırakmaya gayret ettim .tezgah çok dolmadan hemen herşeyi mskineye atıp kaldırılması gerekenleri hemen kaldırdım.çamaşır topladım yatağın üstüne atmadan hemen katladım .sonra hepsi üstüste gelince işte bazen zor oluyor.bugğn hava hem kapalı hem yağmurlu .banyo wc temizleyip ev süpürcem şimdi .dün yerleri silmiştim bugün süpürmek yeterli

bende bgün çamaşır yıkıcam çöpleri atıcam yatak odamı süpürüp silicem bide yemek :( toz da almam lazım önce hangisini yapsam ? tecrubeli ev hanımları yardımmmmm:KK42:

bende bgün çamaşır yıkıcam çöpleri atıcam yatak odamı süpürüp silicem bide yemek :KK43: toz da almam lazım önce hangisini yapsam ? tecrubeli ev hanımları yardımmmmm:KK42:
Yemeğini hazırla ateşe koy .o pişirken çamaşırını as evini süpür sonra da tozunu al.bunları yaparken yemeğin de pişmiş olur.

BU SAATE KADAR YAPTIKLARIM
1- dünden kurumayan çamaşırları toplamak
2- kahvaltı hazırlamak toplamak
3- yatak ve yatak odası toplamak
4- wc yıkamak
5- banyo klozet yıkamak
6- banyo lavabo ovmak
7- camasır makınası çalıştırmak
8- ocak sılmek
9- coplerı atmak
10- guvercınlere ekmek ve pılav vermek:)
11- balıklara yem vermek :)

YAPACAKLARIM
1-tüm ev silmek
2- tüm ev süpürmek
3- toz almak
4- banyo yapmak:)

BU SAATE KADAR YAPTIKLARIM
1- dünden kurumayan çamaşırları toplamak
2- kahvaltı hazırlamak toplamak
3- yatak ve yatak odası toplamak
4- wc yıkamak
5- banyo klozet yıkamak
6- banyo lavabo ovmak
7- camasır makınası çalıştırmak
8- ocak sılmek
9- coplerı atmak
10- guvercınlere ekmek ve pılav vermek:)
11- balıklara yem vermek :)

YAPACAKLARIM
1-tüm ev silmek
2- tüm ev süpürmek
3- toz almak
4- banyo yapmak:)

Güvercinleri ve balıkları unutmamanız ne kadar güzel :)

Back
X