- 9 Ocak 2015
- 19.901
- 82.692
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #27.401
Distan cam silmeyi unuttum bir senedirseninkiler agliyor en azindan. Benimkiler öldü küllerinden dogacaklar yikaninca
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Distan cam silmeyi unuttum bir senedirseninkiler agliyor en azindan. Benimkiler öldü küllerinden dogacaklar yikaninca
![]()
çok bişey yoktu zaten bende hemen hallettimSupersin ben de anca bu saatte gelebildim![]()
bence önce çamaşır işlerini hallet ortalıktan kalksın :)sonra süpür sil toz alCumartesi misafirlerim gelicek eşimin abisi eşi felan ev almış başını gidiyor bugün temizlik yapmam lazım ama nerden basliycam bilemedimütülencekler yikancaklar yerine kaldirilacaklar banyo wc yikancsk sil süpür tozlar evin kapıları inş yarısını olsun bugün hallederim bi nerden baslicama karar verseydim
![]()
çok geçmiş olsun boşver işleri kızınla ilgilen senİş çok halim yok offff.dün saat 2 den akşam 10.30 kadar hastanelerde kaldım kızım iyileşmeyince.serum du müşahade odası derken gün bitti.sadece çamaşır astım bide çorba yaptım o kadar .önümüzde ki saatlere Bakıcaz artık.önce sağlık ne diyelim .
Geçmiş olsun canimİş çok halim yok offff.dün saat 2 den akşam 10.30 kadar hastanelerde kaldım kızım iyileşmeyince.serum du müşahade odası derken gün bitti.sadece çamaşır astım bide çorba yaptım o kadar .önümüzde ki saatlere Bakıcaz artık.önce sağlık ne diyelim .
Valla salonu bi görsen camasirla doldurdum balkondan topladim geldim balkonun sedirinin tozunu baharatlik dolabini camların önlerinin masasının tozu sil süpür bitirdim o arada da çorba attım ocaga oda pisdi çamaşırlar beni bekler artıkbence önce çamaşır işlerini hallet ortalıktan kalksın :)sonra süpür sil toz alen son banyo :)
otur tv karşısına katla :) odalarına göre ayır sonra kalkar her odaya bi kere girerek yerleştırırsın :)Valla salonu bi görsen camasirla doldurdum balkondan topladim geldim balkonun sedirinin tozunu baharatlik dolabini camların önlerinin masasının tozu sil süpür bitirdim o arada da çorba attım ocaga oda pisdi çamaşırlar beni bekler artık
Maşallah canımBugün yaptıklarım
Yatak odasını toparladım nevresimleri değiştirdim süpürdüm toz aldım
Holü süpürdüm 2 makine çamaşır astım Banyoyu toparladım lavaboyu ovdum yerini sildim
Çocuk odasının dağınıklığını topladım
Oturma odasının dağınıklığını topladım süpürdüm toz aldım halısını sildim örtüleri serdim
Mutfak tezgahını toparladım elde yıkanacaklardı yıkadım yerleştirdim
Yeri süpürdüm ocağı sildim buzdolabının içini düzenledim
Balkonu süpürüp yıkadım
Biraz uğraştım ama çok şükür şuan ev derli toplu
![]()
Yemeğini hazırla ateşe koy .o pişirken çamaşırını as evini süpür sonra da tozunu al.bunları yaparken yemeğin de pişmiş olur.bende bgün çamaşır yıkıcam çöpleri atıcam yatak odamı süpürüp silicem bide yemektoz da almam lazım önce hangisini yapsam ? tecrubeli ev hanımları yardımmmmm
![]()
unutmayım da yemeği fırındaYemeğini hazırla ateşe koy .o pişirken çamaşırını as evini süpür sonra da tozunu al.bunları yaparken yemeğin de pişmiş olur.
BU SAATE KADAR YAPTIKLARIM
1- dünden kurumayan çamaşırları toplamak
2- kahvaltı hazırlamak toplamak
3- yatak ve yatak odası toplamak
4- wc yıkamak
5- banyo klozet yıkamak
6- banyo lavabo ovmak
7- camasır makınası çalıştırmak
8- ocak sılmek
9- coplerı atmak
10- guvercınlere ekmek ve pılav vermek:)
11- balıklara yem vermek :)
YAPACAKLARIM
1-tüm ev silmek
2- tüm ev süpürmek
3- toz almak
4- banyo yapmak:)