- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #27.601
Kızlaaarrr bitti mi sizin bahar temizliği
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende başlamadım daha:)Baslamadım kı bıtsın.. :) ben pek kolay ıs yapamıyorum ama hafta hafta halledecegım ınsallah.
Ay daha ne olsun ellerine sağlık ben bir nefeste okudum okurken de yoruldumEveettt. Temizlik gazisi olarak aranızdayım.
Mutfak toplandı.süpürüldü.
halısı kaldırıldı. silkelendi yerler silindi.
masa silindi. sandalyeler silindi.
Kapalı Balkon süpürüldü cam önü ve yerler silindi.
Holdeki halılar kaldırıldı. Silkelendi. Yerler silindi.
Oturma odasında oyuncaklar toplandı.
halı örtüsü ve koltuk örtüleri silkelendi.
küçük halı kaldırıldı silkelendi.
süpürüldü. koltuk arkaları dahil silindi.
Çocuk odasında kızın nevresimleri değiştirildi.
süpürüldü. Silindi.
Yatak odası süpürüldü. Silindi.
Çamaşır katlandı. Yerleştirildi.
Banyoda klozet yıkandı .
yerler süpürüldü ve silindi.
Lavabo ovuldu. Ayna silindi.
Küçük wc yıkandı.
aynası silindi.
Bu sırada halıları serdim. 2 makine çamaşır yıkandı. Asıldı.
1 makine bulaşık yıkandı yerleştirildi.
Balkonu yıkıyordum ve içeri su almaya girmiştim kiii ayağım aniden bir kaydıı... ve dirseğimin üzerine ters bi şekilde DÜŞTÜM... Buz bağladım. Allahıma şükürler olsun ki kırılmadı. Dirseğim ve kalçamda ağrı var sadece.
Evin tozunu alamadım.
mutfağı detaylı silemedim.
Neyse canım sağolsun...
Ay geçmiş oldun canım iyi ki kırılmamışEveettt. Temizlik gazisi olarak aranızdayım.
Mutfak toplandı.süpürüldü.
halısı kaldırıldı. silkelendi yerler silindi.
masa silindi. sandalyeler silindi.
Kapalı Balkon süpürüldü cam önü ve yerler silindi.
Holdeki halılar kaldırıldı. Silkelendi. Yerler silindi.
Oturma odasında oyuncaklar toplandı.
halı örtüsü ve koltuk örtüleri silkelendi.
küçük halı kaldırıldı silkelendi.
süpürüldü. koltuk arkaları dahil silindi.
Çocuk odasında kızın nevresimleri değiştirildi.
süpürüldü. Silindi.
Yatak odası süpürüldü. Silindi.
Çamaşır katlandı. Yerleştirildi.
Banyoda klozet yıkandı .
yerler süpürüldü ve silindi.
Lavabo ovuldu. Ayna silindi.
Küçük wc yıkandı.
aynası silindi.
Bu sırada halıları serdim. 2 makine çamaşır yıkandı. Asıldı.
1 makine bulaşık yıkandı yerleştirildi.
Balkonu yıkıyordum ve içeri su almaya girmiştim kiii ayağım aniden bir kaydıı... ve dirseğimin üzerine ters bi şekilde DÜŞTÜM... Buz bağladım. Allahıma şükürler olsun ki kırılmadı. Dirseğim ve kalçamda ağrı var sadece.
Evin tozunu alamadım.
mutfağı detaylı silemedim.
Neyse canım sağolsun...
Ay daha ne olsun ellerine sağlık ben bir nefeste okudum okurken de yoruldum
Ayrica çokta geçmiş olsun.
Ay geçmiş oldun canım iyi ki kırılmamış
Kızlaaarrr bitti mi sizin bahar temizliği
Çok kötü olmuş canım ya çok sinir bozucu geçmiş olsun denir bunaHafta sonu evi dip köşe bi güzel temizledim cocuklarin dolap içlerine kadar sildim bugünde geçen hafta sildim ama yağmurdan leke olan camlari sildim etrafı topladim oh mis gibi tertemiz otrabilirim demistim çay koydum çocukları uyuttum en son yagdanlıga yağ doldurdum yerine koyum derken kapağı açılıp elimden düştü tüm halim dolaplarim yağ oldu sildim prille ice ama habire yağ kusuyor banyoda yıkamak zorunda kaldım bide yıkamadan yeni gelmişti dün sermistim her yer her yerde oldu gene inanın sinirlerim çok bozuk sizlerle paylaşmak istedim
Hafta sonu evi dip köşe bi güzel temizledim cocuklarin dolap içlerine kadar sildim bugünde geçen hafta sildim ama yağmurdan leke olan camlari sildim etrafı topladim oh mis gibi tertemiz otrabilirim demistim çay koydum çocukları uyuttum en son yagdanlıga yağ doldurdum yerine koyum derken kapağı açılıp elimden düştü tüm halim dolaplarim yağ oldu sildim prille ice ama habire yağ kusuyor banyoda yıkamak zorunda kaldım bide yıkamadan yeni gelmişti dün sermistim her yer her yerde oldu gene inanın sinirlerim çok bozuk sizlerle paylaşmak istedim
Sagol canim Yıkadım mecbur kuruyor şimdilik bişey yok gibi inş kurudukca belirmezGeçmiş olsun. Yağ dökülünce gerçekten kötü oluyor![]()
Sağol canim tek temennim yağın çıkmış olmasıÇok kötü olmuş canım ya çok sinir bozucu geçmiş olsun denir buna![]()
Bide ben başlasamTam olarak evimde bahar temizliğine ufaktan girişmişken buraya rast geldim. Bugün başladım bende...önce mutfaktan başlıyorum ben sonra gardroplara geçiyorum.. en çok oralar oyalıyor çünkü. sonra da cam-kapı siliyorum.sonra koltukları temizliyorum,en son süpürüp silip yazlık ince halılarımı sereceğim. banyo-wc de tavana kadar fırçalayıp yıkıyorum.
Bugün mutfakla başladım. öğlen 1 gibi başladım.Akşam 6'da anca bitti.
-Buzdolabını komple boşaltıp sirke ve karbonatla sildim ve kurulayıp yerleştirdim.Üstünü ve dışını da süngerle iyice köpürtüp nemli bezle duruladım.
-Mutfak dolabınının içerine son sildiğimde kesilip konulan örtülerden koymuştum.içleri kirli değildi yine de şöyle bir elden geçirdim.
-Alt dolapları oldugu gibi boşaltıp silip yerleştirdim
-Çekmeceleri boşalttım atılacakları atıp silip yerleştirdim.
-Ocağın ve fırının her tarafını sildim.
-Fırının içindeki tepsileri çıkarıp cifledim.
-Mutfakta 2 ayrı dolabım daha var.Baharatlık,erzak ve tencere dolabı.Oralarıda boşalttım.Erzakları kutularına koydum.Baharatlıkları temizledim.Dolaplarını silip yerleştirdim.
_Mutfak dolaplarının hepsinin dışını ve kapakların iç taraflarını sildim.
-1 Defa bulaşık makinasını doldurup boşalttım.
_Son olarak da tezgahı çamaşır suyu ve cifle temizleyip kuruladım.
Yarında inşallah elbise dolaplarını indireceğim yazlık kıyafetleri çıkaracağım. Ayrıca ayakkabılığı temizleyip botları çizmeleri kaldıracağım.