- Konu Sahibi sadesadece
-
Kendisi yapacak o zaman. ya da yapacak birini tutacak sizinle bi ilgisi yok onun takıntılarının.Yapıyor, gün ayırmaksızın yardım eder, sorun fazla özenli olması camlar mesela ayda bir elden geçmeli, perdeleri yeni yıkadım, onu da çok uzun vadede bekletmiyor. Bir erkeğe göre fazla evi inceleyip yorumluyor. Dolap düzenine kadar takılır.
Bende çalıştığım zaman ctesi temizliği yapardım pazar bize kalsın gezelim diye ama sizinki camlı perdeli temizlik. Öyle her hafta olmaz çok istiyorsa Kendisi yapsın ayda bir cam ne ya her zaman perde mi yıkanır ? Benim eşim alıştı artık yapmamama. Çünkü yetişemiyorum. Asla da kendimi kötü hissetmiyorum bunun için.Yapıyor, gün ayırmaksızın yardım eder, sorun fazla özenli olması camlar mesela ayda bir elden geçmeli, perdeleri yeni yıkadım, onu da çok uzun vadede bekletmiyor. Bir erkeğe göre fazla evi inceleyip yorumluyor. Dolap düzenine kadar takılır.
Takıntısı varsa kendi yapsın ya da birini tutsun. Hayret bir şey ya. Adamın keyfine bakÖncelikle merhabalar,
Arkadaşlar gerçekten çok bunalmış durumundayım, bitmeyen ev işleri yüzünden artık ağlamak istiyorum.
Ben çalışan bir kadınım, eşimle eve katkımız aynı düzeyde hatta benim dönem dönem daha fazla katkı sağladığım oluyor. Ev işlerini o da yardım eder, akşamları sofra toplar, elinden geleni yapar.
Haftasonu ben izinliyim o sadece pazar izinli bu sebeple benden cumartesi beklentisi çok fazla. Her işin halledilmiş olmasını istiyor ve ben artık bu yüzden bunalmış vaziyetteyim. Yetişemiyorum, dinlenemiyorum ve sürekli yorgun hissediyorum.
Aynı durumda olan varsa ev düzenini nasıl sağlıyor lütfen fikir verin
Not: eşimde düzen ve temizlik takıntısı var.
Eee çok takılıyorsa kendi yapsın o zamanYapıyor, gün ayırmaksızın yardım eder, sorun fazla özenli olması camlar mesela ayda bir elden geçmeli, perdeleri yeni yıkadım, onu da çok uzun vadede bekletmiyor. Bir erkeğe göre fazla evi inceleyip yorumluyor. Dolap düzenine kadar takılır.
Çamaşır, bulaşık, yer silinmesi, süpürme, çarşaf değişikliği…
O zaman ağam paşam pazar günü yatmıcak yapacak cam silme perde takma işlerini . Allah yardımcın olsun öyle insan yorar kişiyiYapıyor, gün ayırmaksızın yardım eder, sorun fazla özenli olması camlar mesela ayda bir elden geçmeli, perdeleri yeni yıkadım, onu da çok uzun vadede bekletmiyor. Bir erkeğe göre fazla evi inceleyip yorumluyor. Dolap düzenine kadar takılır.
e süpürsün sana ne?Galiba benim de böyle olmam lazım ama benim eşim üşenmiyor da süpürdüğüm evi ertesi gün tekrar süpürüyor ben artık çıldıracağım
Benim camları görse kalp krizi geçirir. Ben yılda 1 kere silerim. Eşim ona bile amaaan ne gerek var, zaten batacak der. Böyle adam çekilir mi yaaYapıyor, gün ayırmaksızın yardım eder, sorun fazla özenli olması camlar mesela ayda bir elden geçmeli, perdeleri yeni yıkadım, onu da çok uzun vadede bekletmiyor. Bir erkeğe göre fazla evi inceleyip yorumluyor. Dolap düzenine kadar takılır.
Bu işleri iş bölümü yapın, oh ne güzel ya...benim eşim de benden daha yoğun Pazar günleri izinli ama ben cumartesi evdeyim diye her işi yapmıyorum, çamaşır işini falan hallediyorum ev temizliğini Pazar beraber yapıyoruz, açıkça konuşun ya bana bütçe ayir birini alalım de ya da bu işler Pazar beraber yapılacak de...ben haftalık değil ama ayda 2 kez birini alıyorum haftasonlarina çok iş kalmiyorÇamaşır, bulaşık, yer silinmesi, süpürme, çarşaf değişikliği…
Esinizde duzen ve temizlik takintisi varsa elini tasin altina koysun. Is bolumu yapmalisiniz. Ona gore herkes uzerine dusen sorumlulugu yerine getirmeliÖncelikle merhabalar,
Arkadaşlar gerçekten çok bunalmış durumundayım, bitmeyen ev işleri yüzünden artık ağlamak istiyorum.
Ben çalışan bir kadınım, eşimle eve katkımız aynı düzeyde hatta benim dönem dönem daha fazla katkı sağladığım oluyor. Ev işlerini o da yardım eder, akşamları sofra toplar, elinden geleni yapar.
Haftasonu ben izinliyim o sadece pazar izinli bu sebeple benden cumartesi beklentisi çok fazla. Her işin halledilmiş olmasını istiyor ve ben artık bu yüzden bunalmış vaziyetteyim. Yetişemiyorum, dinlenemiyorum ve sürekli yorgun hissediyorum.
Aynı durumda olan varsa ev düzenini nasıl sağlıyor lütfen fikir verin
Not: eşimde düzen ve temizlik takıntısı var.
Siz de güzelce anlatın yani bunun bazen mümkün olamayacağını, sizin de bir insan olduğunuzu, kendisinden bir gün fazla tatil gününüz olsa dahi o gün de mucizeler oluşturamayacağınızı söyleyin. Ama elinizden geleni yaptığınızı sizin de temiz bir evde oturmak istediğinizi ama bazen başaramadığınızı anlatın. Anlamak zorunda nokta .Çamaşır, bulaşık, yer silinmesi, süpürme, çarşaf değişikliği…
O zaman ev dağınık kalacakMaalesef böyle bir şansım yok, önümüzdeki 6 ayda ciddi ödemelerimiz var, dışarı çıkmaktan bile kısıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?