- Konu Sahibi familylover63
-
Merhabalar. Ben sakaryada yaşıyorum. 17 yaşındayım. Acıbadem Üniversitesi Anestezi'yi kazandım İstanbulda. Okula kayıt yaptırdık, yurtlarına baktık aylık 1600₺. Ailem bu parayı verecek güçte değil. Zaten %50 burslu kazandım 13500 yıllık veriliyor. Baya ucuz yer baktık olmadı. En sonunda bi ev bulduk. Orasıda 1+0 tek kişilik 42 m2 banyosu mutfağı içinde eşyalı falan. Ücretide uydu. Ama ben bu yaşıma kadar ev işlerine dokunmadımBizim evde gündelikçi abla gelip haftada bir temizlerdi. Annemde çalıştığı için (babam yurtdışında yaşıyor ve boşandılar yıllar önce) yemek yapamıyor. Yemekleride bi yemek şirketinden alıyoruz mis gibi ev yemekleri. Neyse durum böyle ama ben nasıl temizlik yapılır/ yemek yapılır bilmiyorum. En azından bana kaç günde bir toz alınmalı, kaç günde bir ev süpürülmeli, kaç günde bir camlar silinmeli söyler misiniz hepiniz benim ablalarımsınız en kısa cümlelerinize ihtiyacım var. Şimdiden sağolun.
bunları dusunme ünv hayatının tadını cıkar bosver :)Merhabalar. Ben sakaryada yaşıyorum. 17 yaşındayım. Acıbadem Üniversitesi Anestezi'yi kazandım İstanbulda. Okula kayıt yaptırdık, yurtlarına baktık aylık 1600₺. Ailem bu parayı verecek güçte değil. Zaten %50 burslu kazandım 13500 yıllık veriliyor. Baya ucuz yer baktık olmadı. En sonunda bi ev bulduk. Orasıda 1+0 tek kişilik 42 m2 banyosu mutfağı içinde eşyalı falan. Ücretide uydu. Ama ben bu yaşıma kadar ev işlerine dokunmadımBizim evde gündelikçi abla gelip haftada bir temizlerdi. Annemde çalıştığı için (babam yurtdışında yaşıyor ve boşandılar yıllar önce) yemek yapamıyor. Yemekleride bi yemek şirketinden alıyoruz mis gibi ev yemekleri. Neyse durum böyle ama ben nasıl temizlik yapılır/ yemek yapılır bilmiyorum. En azından bana kaç günde bir toz alınmalı, kaç günde bir ev süpürülmeli, kaç günde bir camlar silinmeli söyler misiniz hepiniz benim ablalarımsınız en kısa cümlelerinize ihtiyacım var. Şimdiden sağolun.
aılenın durumu ıyı degıl, gundelıkcınız vardı ve yemeklerı dısardan getırtıyordunuz hımmmMerhabalar. Ben sakaryada yaşıyorum. 17 yaşındayım. Acıbadem Üniversitesi Anestezi'yi kazandım İstanbulda. Okula kayıt yaptırdık, yurtlarına baktık aylık 1600₺. Ailem bu parayı verecek güçte değil. Zaten %50 burslu kazandım 13500 yıllık veriliyor. Baya ucuz yer baktık olmadı. En sonunda bi ev bulduk. Orasıda 1+0 tek kişilik 42 m2 banyosu mutfağı içinde eşyalı falan. Ücretide uydu. Ama ben bu yaşıma kadar ev işlerine dokunmadımBizim evde gündelikçi abla gelip haftada bir temizlerdi. Annemde çalıştığı için (babam yurtdışında yaşıyor ve boşandılar yıllar önce) yemek yapamıyor. Yemekleride bi yemek şirketinden alıyoruz mis gibi ev yemekleri. Neyse durum böyle ama ben nasıl temizlik yapılır/ yemek yapılır bilmiyorum. En azından bana kaç günde bir toz alınmalı, kaç günde bir ev süpürülmeli, kaç günde bir camlar silinmeli söyler misiniz hepiniz benim ablalarımsınız en kısa cümlelerinize ihtiyacım var. Şimdiden sağolun.
Merhabalar. Ben sakaryada yaşıyorum. 17 yaşındayım. Acıbadem Üniversitesi Anestezi'yi kazandım İstanbulda. Okula kayıt yaptırdık, yurtlarına baktık aylık 1600₺. Ailem bu parayı verecek güçte değil. Zaten %50 burslu kazandım 13500 yıllık veriliyor. Baya ucuz yer baktık olmadı. En sonunda bi ev bulduk. Orasıda 1+0 tek kişilik 42 m2 banyosu mutfağı içinde eşyalı falan. Ücretide uydu. Ama ben bu yaşıma kadar ev işlerine dokunmadımBizim evde gündelikçi abla gelip haftada bir temizlerdi. Annemde çalıştığı için (babam yurtdışında yaşıyor ve boşandılar yıllar önce) yemek yapamıyor. Yemekleride bi yemek şirketinden alıyoruz mis gibi ev yemekleri. Neyse durum böyle ama ben nasıl temizlik yapılır/ yemek yapılır bilmiyorum. En azından bana kaç günde bir toz alınmalı, kaç günde bir ev süpürülmeli, kaç günde bir camlar silinmeli söyler misiniz hepiniz benim ablalarımsınız en kısa cümlelerinize ihtiyacım var. Şimdiden sağolun.
ben de bu yıl başlıyorum üniversiteye öncelikle bölümün hayırlı olsun :) aynı dert bende de var ben de hiçbir şey bilmiyorum ama öğrenicez elbette :) kendim için düşündüklerimi söylersem,bana kiralanan ev gerçekten gereksiz derecede büyük o yüzden bazı odaları kapatıcam dersimin hiç olmadığı günler var o günlerde de günlük temizlik ne yapılıyorsa süpürgeyle çektirip viledayla silmeyi düşündüm o kadar köşe bucak yapamayız maalesefyemek konusunda kendime hiç güvenemediğim için babaanneme tam 8 tepsi börek yaptırdım,buzluğa attık. onun yanında yengem de sağolsun buzdolabına atıp ihtiyacım olduğunda çıkarırım diye mantı,köfte falan yaptı. en azından alışana kadar kendim yetişemediğim yerlerde yardımcı olur bunlar. böyle bi imkanın varsa sana da tavsiye ederim. onun dışında emin ol kendimiz için yaptığımızdan temizlik de yemek de zor gelmez. tekrar tebrik ederim okulunda başarılar
Kız at mevsim sebzelerini tenceryee kaynat ez. Az zeytinyağu tuz ek al sana çorba hem de sağlıklı. Öğrein bunları bak sağlığınız için en önce. Her gün börek olmaz
hahahhah teşekkürler ama her gün börek yer miyiim kilo alırsam ölürüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?