- 4 Eylül 2015
- 2
- 1
- 36
- 27
- Konu Sahibi familylover63
-
zamanla öğrenirsin, kendi evin kendi düzenin olunca çok daha kolay ve zevkli oluyor..Merhabalar. Ben sakaryada yaşıyorum. 17 yaşındayım. Acıbadem Üniversitesi Anestezi'yi kazandım İstanbulda. Okula kayıt yaptırdık, yurtlarına baktık aylık 1600₺. Ailem bu parayı verecek güçte değil. Zaten %50 burslu kazandım 13500 yıllık veriliyor. Baya ucuz yer baktık olmadı. En sonunda bi ev bulduk. Orasıda 1+0 tek kişilik 42 m2 banyosu mutfağı içinde eşyalı falan. Ücretide uydu. Ama ben bu yaşıma kadar ev işlerine dokunmadımBizim evde gündelikçi abla gelip haftada bir temizlerdi. Annemde çalıştığı için (babam yurtdışında yaşıyor ve boşandılar yıllar önce) yemek yapamıyor. Yemekleride bi yemek şirketinden alıyoruz mis gibi ev yemekleri. Neyse durum böyle ama ben nasıl temizlik yapılır/ yemek yapılır bilmiyorum. En azından bana kaç günde bir toz alınmalı, kaç günde bir ev süpürülmeli, kaç günde bir camlar silinmeli söyler misiniz hepiniz benim ablalarımsınız en kısa cümlelerinize ihtiyacım var. Şimdiden sağolun.
Merhabalar. Ben sakaryada yaşıyorum. 17 yaşındayım. Acıbadem Üniversitesi Anestezi'yi kazandım İstanbulda. Okula kayıt yaptırdık, yurtlarına baktık aylık 1600₺. Ailem bu parayı verecek güçte değil. Zaten %50 burslu kazandım 13500 yıllık veriliyor. Baya ucuz yer baktık olmadı. En sonunda bi ev bulduk. Orasıda 1+0 tek kişilik 42 m2 banyosu mutfağı içinde eşyalı falan. Ücretide uydu. Ama ben bu yaşıma kadar ev işlerine dokunmadımBizim evde gündelikçi abla gelip haftada bir temizlerdi. Annemde çalıştığı için (babam yurtdışında yaşıyor ve boşandılar yıllar önce) yemek yapamıyor. Yemekleride bi yemek şirketinden alıyoruz mis gibi ev yemekleri. Neyse durum böyle ama ben nasıl temizlik yapılır/ yemek yapılır bilmiyorum. En azından bana kaç günde bir toz alınmalı, kaç günde bir ev süpürülmeli, kaç günde bir camlar silinmeli söyler misiniz hepiniz benim ablalarımsınız en kısa cümlelerinize ihtiyacım var. Şimdiden sağolun.
bulasıgını hemen yıka hıc bırakma
haftasonları yerlerı supur viledayla sıl
haftada 2 gun toz al
camasırlarını bırıktırme
wc yı haftada 2-3 kere cıfle
camlarıda baktın cok kırlı duruyor ozaman sılersın
oldu bıttı
ogrencı evı oyle kendı evın gıbı hergun temızlık yapılacak yer degıl cogu zaman vaktın bıle olmayacak :)
illakı eve arkadası gelıröğrencie vidne toz alınacak ne olur ki
bir tv bilgisayar vs olur herhalde
öyle ıncık cıncık biblo vs olmaz diye düşündüm
ben mi çoook safım ki
bana hafta 2-3 tuvalet yıkamak da çok geldi
bu kız tek başına ve öğrenci
sabah bir çiş yapıp çıkacak akşam gelecek hadi bir gelince yapsın bir de yatarken etti günde 3 çiş :)
haftada bir yıkasa da gayet temiz olur; önemli olan amannn ne olacak zaten ben temizleyeceğim deyip çok kirletmemek
nasılsa toplarım; nasılsa temizlerim; ben yapacağım önce kirleteyim; sonra temizlerim derse iş daha zor olur
bu arada görüldüğü üzere herkesin rutini vs farklı konu sahibi sen de kendine göre ayarlayacaksın bir şeylerrr
illakı eve arkadası gelır
wc mıkrop kız
benım çişim kıymetlı temız temız yapmalıyım
ben hergun cıflıyorum ogrencıyken haftada 2-3 kez cıflerdım
bırıktırmezse kolay olur ıste
öğrencie vidne toz alınacak ne olur ki
bir tv bilgisayar vs olur herhalde
öyle ıncık cıncık biblo vs olmaz diye düşündüm
ben mi çoook safım ki
bana hafta 2-3 tuvalet yıkamak da çok geldi
bu kız tek başına ve öğrenci
sabah bir çiş yapıp çıkacak akşam gelecek hadi bir gelince yapsın bir de yatarken etti günde 3 çiş :)
haftada bir yıkasa da gayet temiz olur; önemli olan amannn ne olacak zaten ben temizleyeceğim deyip çok kirletmemek
nasılsa toplarım; nasılsa temizlerim; ben yapacağım önce kirleteyim; sonra temizlerim derse iş daha zor olur
bu arada görüldüğü üzere herkesin rutini vs farklı konu sahibi sen de kendine göre ayarlayacaksın bir şeylerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?