Ev işlerinde becerikli bayanlar, yardımınız lazım...

Ben hiç hamarat değilimdir ama yaz-kış salonda içerim sigarayı, annem geliceği zaman, bi bütün camları açıp evi havalandırırım, sonra normal silip süpürürüm, üşenmezsem koltuk örtülerini yıkarım koku filan kalmaz evde. Ama çok üşenirsem hiç bişe yapmam 'Ya arkadaşlar geldi de geçen balkon çok küçük biliyosun salonda için dedim' derim, çok pratik bence :1:

Son düzenleme:
kızlar hepinize teşekkürler, bilin bakalım kimin aylardır sigara içilen salonu miss gibi olma yolunda :1:

sabahtan bütün perdeleri indirip makineye attım, çok beyazlamadı ama mis gibi koktu :16:

heryeri süpürüp sildim vileda ile, çok yüzey temizleyici ve çamaşır suyu koydum içine, zararlı biliyorum ama bi kerelik bu kadar çok koydum...

odaya sünger, karbonat ve sirke koydum :1: yalnız sirkenin kokusu çok dağılmaya başladı kaldırdım onu spnradan.

oda parfümümden çok olmadan sıktım, camı açtım ve kapıyı çektim.

lavanta almaya gidecektim, gidemedim ama aklımda onu mutlaka yapıcam.

koltukları silecektim ama annem yorma kendini hastasın bişey olmaz diğerlerini yap onlar yeter dedi, bakalım :1:

bi süre sonra odaya girdim, çok hafif de olsa sigaranın o sası kokusunu alabildim. ama daha yarına çok var.

diğer önerilerinizi de biiiir bir denicem gün içinde :8:

kızlar hepinize teşekkürler, bilin bakalım kimin aylardır sigara içilen salonu miss gibi olma yolunda :1:

sabahtan bütün perdeleri indirip makineye attım, çok beyazlamadı ama mis gibi koktu :16:

heryeri süpürüp sildim vileda ile, çok yüzey temizleyici ve çamaşır suyu koydum içine, zararlı biliyorum ama bi kerelik bu kadar çok koydum...

odaya sünger, karbonat ve sirke koydum :1: yalnız sirkenin kokusu çok dağılmaya başladı kaldırdım onu spnradan.

koltukları silecektim ama annem yorma kendini hastasın bişey olmaz diğerlerini yap onlar yeter dedi, bakalım :1:

bi süre sonra odaya girdim, çok hafif de olsa sigaranın o sası kokusunu alabildim. ama daha yarına çok var.

:46::46::46::46::46::46::46::46:

Afferin denmez ayıp tebrik ederim çok resmi olur sanki Yürrrü be demek istiyorum:30::52:

İyi iş başardın :21::21::nazar::46:

Lavantayı ebnde yap inan kokusu baya bastırcak sen şimdi koku gitti , ev temizlendi ohhdedin ama sallla dicen ben eminimmm :27:

ama yap yani:1::1::1:

:46::46::46::46::46::46::46::46:

Afferin denmez ayıp tebrik ederim çok resmi olur sanki Yürrrü be demek istiyorum:30::52:

İyi iş başardın :21::21::nazar::46:

Lavantayı ebnde yap inan kokusu baya bastırcak sen şimdi koku gitti , ev temizlendi ohhdedin ama sallla dicen ben eminimmm :27:

ama yap yani:1::1::1:

:64: :66::66::64::64::66::66::66:

cnm inan kolay sakın gözünde büyütme benim eşimde çok ürküyordu bir bıraktı ay dedi hiçbirşey yokmuş bunda hep yalan söylüyorlarmıs şimd mutlu çok :34:
bende mutfagımdan gelen bazen berbat kokularla ugrasıyorum aynı yagmurperisi gibi böyle ince sızı gibi garip bir koku Allahım aklımı koru:5:
Anlamadım, nasıl yağmurperisi gibi :19:

Tebrık ederım sızde az hamarat degılmıssınız:)
Ama kendınızı yormamanız ıyı olmus.
Ev işi cok nankor sımdı a'dan z'ye yaparsınız ıkı gun sonra yıne kokar,sararır:(
bence sız sıgarayı aspratorunuz varsa onun onunde ıcın hatta hıc ıcmeyın dıcem ama sız kendınız ıcın en ıyısını bılırsınız:)
tertemız odanızda temızlık yapmmanın huzuruyla ıyı geceler dılerım:)

Tebrık ederım sızde az hamarat degılmıssınız:)
Ama kendınızı yormamanız ıyı olmus.
Ev işi cok nankor sımdı a'dan z'ye yaparsınız ıkı gun sonra yıne kokar,sararır:(
bence sız sıgarayı aspratorunuz varsa onun onunde ıcın hatta hıc ıcmeyın dıcem ama sız kendınız ıcın en ıyısını bılırsınız:)
tertemız odanızda temızlık yapmmanın huzuruyla ıyı geceler dılerım:)

çok teşekkür ederim :) sigarayı bırakıcam inşallah bakalım :)

iyi geceler :3:

Back
X